Crypto Beleggen  

Tijdelijk met GRATIS tablet
Crypto Beleggen
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
389,00
of 
3 x €136,50
4/5

Beoordeeld door 3 student(en)

 • Met begeleiding van vakdocent
 • Start bij de basis
 • Studeer in je eigen tempo
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Vol vertrouwen de cryptowereld betreden met de cursus Crypto Beleggen

Tegenwoordig lijkt iedereen er mee bezig te zijn: crypto beleggen. De termen vliegen je dan ook om de oren. Van Ethereum tot daytrading. En wat betekent HODL toch? En pump and dump? Wil jij ook de wereld van de crypto betreden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is de cursus Crypto Beleggen echt iets voor jou!

Je leert alles wat je moet weten om veilig in de cryptowereld in te kunnen stappen. Ga namelijk nooit zomaar aan de slag met crypto. Je bent wel met geld bezig dat je kunt verliezen. Deze cursus Crypto Beleggen is dan ook de ideale eerste stap in deze fascinerende wereld.

 

Deze crypto cursus leert je alles over de 'valuta van de toekomst'

Je kunt er niet meer omheen. Een aantal jaren geleden veroverde Bitcoin de wereld. Maar tegenwoordig is Bitcoin lang niet meer de enige cryptomunt. Inmiddels bestaan er duizenden verschillende cryptomunten. In al deze munten, ook wel altcoins genoemd, kun je beleggen.

Maar hoe weet je nu in welke munten je het beste kunt beleggen? Want niet iedere munt is toekomstbestendig. Wil jij sterker staan in de cryptowereld en niet de standaard beginnersfouten maken? Ga dan aan de slag met de cursus Crypto Beleggen. En leer alles over de ‘valuta van de toekomst’.

 

Vergoot je kansen met de cursus Crypto Beleggen

Al die termen waar mee gestrooid wordt, kunnen nogal intimiderend zijn als je nieuw bent in crypto. Maar ook als je al een tijdje meedraait dan is het goed om precies te weten waar je mee bezig bent.

Wil jij graag gaan beleggen in crypto? Of heb je hier al beleggingen in en wil je graag je kennis uitbreiden? Dan is deze cursus Crypto Beleggen echt iets voor jou!

Je gaat alles leren wat je moet weten om veilig de cryptowereld te betreden. Wat zijn ‘veilige’ munten om in te beleggen? Hoe voorkom je dat je in de bekende valkuilen trapt? En bij welke broker kun je het beste je crypto kopen?

Echt alles komt uitgebreid aan bod in deze cursus Crypto Beleggen. Zo kun jij vol zelfvertrouwen je (eerste) geld gaan beleggen.

 

Krijg inzicht in de cryptomarkt

De cursus Crypto Beleggen zal je een beter inzicht geven in de fascinerende wereld van de crypto. Jij weet na het afronden van deze cursus alles wat je moet weten over beleggen in crypto. Je kijkt niet meer op van de talloze termen die gebruikt worden.

Ethereum of Cardano? Of toch Bitcoin? Waarom niet allemaal? Jij kunt goede investeringen onderscheiden van risicovolle beleggingen. Jij gaat leren waar je op moet letten bij het kopen van crypto. Een snel stijgende munt? Kopen of toch beter wachten? Crypto is onvoorspelbaar en dat weet jij als geen ander.

Het juiste moment van kopen én verkopen is ontzettend lastig te bepalen. Maar er zijn manieren om hier wat beter inzicht op te krijgen. En dat is één van de vele onderwerpen in deze uitgebreide cursus Crypto Beleggen.

 

Met vertrouwen de cryptowereld instappen

Met de kennis die jij opbouwt in deze cursus Crypto Beleggen kun je straks vol vertrouwen je (eerste) beleggingen maken. Ook leer je welke brokers er zijn en waar je op moet letten wanneer je kiest voor een broker.

Ga jij voor daytrading of liever HODL? Leer de technieken en ontdek de geheimen achter beleggen. Duik in de wereld van crypto, maar pas op voor de valkuilen. Maar hier laat jij je niet langer meer door afschrikken, want jij weet straks precies hoe je die het beste kunt vermijden. Beginnersfouten zijn niet (meer) aan jou besteed.

Stap in de wereld van whales, bears en bulls. En ga het avontuur aan. Na het volgen van deze cursus Crypto Beleggen stap jij vol vertrouwen in de crypto wereld en weet je waar je mee bezig bent.

Je kunt meepraten over NFT’s, weet wat Proof of Stake betekent en je weet hoe blockchain werkt. En voor je het weet roep je heel hard ‘HODL’ mee! Tenzij je meer van het daytraden bent natuurlijk…

 

Combinatiecursus Crypto Beleggen + Beleggen voor Beginners

Wil je je kansen spreiden? Heel slim! De beste manier van beleggen is om niet op één paard te wedden. Ga daarom niet alleen aan de slag met het beleggen in crypto, maar leer ook alles over beleggen in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en meer. Ontdek de methoden die professionele beleggers gebruiken en laat je geld voor jou werken.

 


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma

Wat ga je allemaal leren tijdens de cursus Crypto Beleggen? Heel veel! Je leert alle ins en outs over het beleggen met cryptovaluta. Daarnaast komen alle belangrijke termen uitgebreid aan bod.

Maar dat is nog lang niet alles. Deze uitgebreide cursus in crypto beleggen laat jou op een laagdrempelige manier kennis maken met de cryptowereld. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

 

Inleiding in het beleggen met crypto

Een goede introductie in de cryptowereld. Hoe ziet deze markt eruit? Hoe voorkom je dat je je laat leiden door emotie? En wat is die Blockchain toch waar iedereen het over heeft? Op een toegankelijke manier wordt hier aandacht aan besteed.

 

Beleggen

Welke vormen van beleggen zijn er? Verder alles over risico’s, dividend, rendement, rente en ROI.

 

Blockchain

Alles wat je moet weten over de Blockchain op een duidelijke manier uitgelegd. Geen ingewikkeld taalgebruik, maar begrijpelijk voor iedereen.

 

Crypto en tokens

Van stablecoins tot memecoins, wat betekent het? Verder leer je alles over de wetgeving en regulering in Nederland.

 

Beleggen in Crypto

Er wordt uitgebreid ingegaan op dit onderdeel. Meerdere lessen worden hieraan besteed. Alle basisbegrippen die belangrijk zijn om te weten ga je leren. Daarnaast onder andere alles over brokers, market cap, minen, wallets en de bull- en bearmarket.

 

Aan de slag

Nu je de theorie kent ben jij er helemaal klaar voor. Ga met vertrouwen je eerste beleggingen maken in crypto met behulp van de cursus. Maar pas op voor pump en dump tactieken. Je laat je nu niet (meer) verrassen en hebt alle kennis die je nodig hebt om veilig in deze wereld toe te treden. Na het afronden van de cursus weet je precies wat je aan het doen bent.

 

Of je nu nog totaal niet bekend bent in de cryptowereld of dat je je eerste stappen al gezet hebt, deze cursus Crypto Beleggen gaat je verder helpen. Je krijgt een beter inzicht in deze wereld, je kan meepraten over blockchain en alles daaromheen. En je kunt vol vertrouwen je (eerste) beleggingen doen.

 

Combinatiecursus Crypto Beleggen + Beleggen voor Beginners

Naast de bovengenoemde onderwerpen ga je in de combinatiecursus Crypto Beleggen + Beleggen voor Beginners ook aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • economische theorie
 • effectenbeurs
 • economische factoren
 • fundamentele aspecten
 • euronext
 • aandelen
 • beleggingsfondsen
 • rente
 • inflatie
 • valuta
 • opties, obligaties, futures en warrants
 • Elliott Wave-Principe
 • Japanse Candlesticks
 • Daytrading
REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Crypto Beleggen, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

8/10
Crypto Beleggen

Cursus was heel interessant. Ik vond het een mooie 'sprong' in de materie. Vraagt wel veel inzicht van de student om zelf onderwerpen op internet op te zoeken. Als je dan een verkeerde bron hebt, kun je wel makkelijk het verkeerde leren. Dit kan ten koste gaan van je cijfer. Docent was erg snel en toegankelijk, klasse!!

10/10
Crypto Beleggen

Ik heb onlangs de cursus Crypto Beleggen gevolgd bij NHA en ik ben zeer tevreden over de hele ervaring. De cursus bestaat uit 12 hoofdstukken die diepgaand en goed gestructureerd zijn en ze hebben me echt geholpen om een goed begrip te krijgen van cryptobeleggen. De inhoud van de cursus was uitermate verhelderend. Elke hoofdstuk behandelde verschillende aspecten en onderwerpen en ik vond dat deze goed waren uitgelegd met relevante voorbeelden. Het heeft me geholpen om inzicht te krijgen in de wereld van cryptocurrencies en hoe ik op een verstandige manier kan beleggen. Wat ik vooral waardeerde aan de cursus, was de flexibiliteit die het biedt. Als thuisstudie-student heb ik de vrijheid om mijn eigen tempo te bepalen en te studeren op het moment dat het mij het beste uitkomt. Dit heeft voor mij persoonlijk erg goed gewerkt. Tot slot wil ik graag mijn docent Frits Gubbels hartelijk bedanken voor zijn uitstekende service en ondersteuning gedurende de cursus. Ik heb altijd snel antwoord gekregen op mijn vragen en hij was altijd bereid om te helpen wanneer dat nodig was. Al met al kan ik de cursus Crypto Beleggen van NHA ten zeerste aanbevelen aan iedereen die interesse heeft in het begrijpen en beleggen in cryptocurrencies. Het is een geweldige manier om je kennis op dit gebied uit te breiden en ik ben dankbaar voor de waardevolle vaardigheden die ik heb opgedaan.

6/10
Crypto Beleggen

De cryptomarkt beweegt snel. De studie is midden juli voor het laatst geüpdatet. Terwijl het nu eind 2023 is.

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).
 

 

Combinatiecursus Crypto Beleggen + Beleggen voor Beginners

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

 

NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Leer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Elke maand ontvang je nieuwe lessen van jouw hobbycursus in huis, waardoor je telkens weer geprikkeld wordt om lekker met jouw hobby bezig te zijn. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de cursus Crypto Beleggen uitstekend te combineren met een drukke baan of met andere hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd leren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Volg je een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-cursussen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke begeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met de cursus Crypto Beleggen, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën.

STUDIEDUUR

Studieduur

Voor de cursus Crypto Beleggen staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

 

Combinatiecursus Crypto Beleggen + Beleggen voor Beginners

De combinatiecursus Crypto Beleggen + Beleggen voor Beginners heeft een studieduur van 15 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week.

 

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

Crypto Beleggen
€389,00
of  3x 136,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€389,00
of  3x 136,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Met persoonlijke begeleiding
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Ik heb onlangs de cursus Crypto Beleggen gevolgd bij NHA en ik ben zeer tevreden over de hele ervaring. De cursus bestaat uit 12 hoofdstukken die diepgaand en goed gestructureerd zijn en ze hebben me echt geholpen om een goed begrip te krijgen van cryptobeleggen. De inhoud van de cursus was uitermate verhelderend. Elke hoofdstuk behandelde verschillende aspecten en onderwerpen en ik vond dat deze goed waren uitgelegd met relevante voorbeelden. Het heeft me geholpen om inzicht te krijgen in de wereld van cryptocurrencies en hoe ik op een verstandige manier kan beleggen. Wat ik vooral waardeerde aan de cursus, was de flexibiliteit die het biedt. Als thuisstudie-student heb ik de vrijheid om mijn eigen tempo te bepalen en te studeren op het moment dat het mij het beste uitkomt. Dit heeft voor mij persoonlijk erg goed gewerkt. Tot slot wil ik graag mijn docent Frits Gubbels hartelijk bedanken voor zijn uitstekende service en ondersteuning gedurende de cursus. Ik heb altijd snel antwoord gekregen op mijn vragen en hij was altijd bereid om te helpen wanneer dat nodig was. Al met al kan ik de cursus Crypto Beleggen van NHA ten zeerste aanbevelen aan iedereen die interesse heeft in het begrijpen en beleggen in cryptocurrencies. Het is een geweldige manier om je kennis op dit gebied uit te breiden en ik ben dankbaar voor de waardevolle vaardigheden die ik heb opgedaan.

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!