Blockchain  

Tijdelijk met GRATIS tablet 10% korting met LENTE10
Blockchain
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
499,00
of 
4 x €131,00
 • Inclusief persoonlijke begeleiding
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 4 maanden
ALGEMEEN

Opleiding Blockchain: Bouw aan de toekomst van technologie

Stap binnen in de innovatieve wereld van blockchain! Hier ontdek jij hoe deze technologie de basis vormt voor talloze innovatieve toepassingen. Met deze Blockchain opleiding ga jij op een fascinerende ontdekkingsreis door de fundamenten, het gebruik en de ontwikkeling van blockchain. Ontdek hoe deze technologie de manier waarop we zaken doen en informatie beheren kan transformeren.

Iedere organisatie heeft te maken met data. Blockchain is een technologie die de mogelijkheid biedt om deze data veilig en transparant op te slaan.  De vraag naar personeel met een Blockchain opleiding wordt daardoor steeds groter.

Of je nu een technische achtergrond hebt, een ondernemend brein bezit, of gewoonweg gefascineerd bent door de mogelijkheden die blockchain biedt: Start vandaag nog met de opleiding Blockchain en ontdek deze revolutionaire wereld.

 

Stap in de wereld van blockchain met deze opleiding

Ben jij altijd op zoek naar vernieuwing en vooruitgang? Geloof je in de kracht van baanbrekende ideeën en innovatieve technologieën? Of ben je simpelweg op zoek naar een spannende nieuwe uitdaging in een opwindend domein? Dan is de opleiding Blockchain absoluut iets voor jou!

Of je nu al enige ervaring hebt met deze technologie of helemaal nieuw bent in blockchain, deze opleiding biedt een veelzijdig programma dat aansluit bij jouw ambities.

Het maakt niet uit of je jouw carrière wilt uitbreiden in de financiële sector, de gezondheidszorg of de logistiek.

 

Zoveel meer dan alleen crypto

Blockchain wordt vrijwel altijd gelinkt aan cryptocurrencies zoals bitcoin. Hoewel het zeker klopt dat hier een link ligt, kun je met blockchain veel meer. Deze technologie stelt ons in staat om transacties veilig, transparant en efficiënt uit te voeren. Daarnaast kun je het ook inzetten om gegevensbeheer te verbeteren en vertrouwen op te bouwen in digitale ecosystemen.

Met de opleiding Blockchain leer jij deze technologie te begrijpen en krijg je de kennis en vaardigheden om ermee te werken. Jij hebt straks de basis om zelf complexe systemen te ontwerpen, implementeren en onderhouden.

 

Krijg inzicht in de talloze mogelijkheden van blockchain

Je begint deze Blockchain opleiding met het verwerven van een technische achtergrond, zodat je de basisprincipes van blockchain en de werking van de netwerken volledig begrijpt.

Vervolgens ontdek je hoe blockchain in de praktijk wordt toegepast en hoe het verschillende industrieën verandert.

Je duikt dieper in de evolutie van blockchain, waardoor je inzicht krijgt in de ontwikkelingen en mogelijkheden van deze technologie.

 

Blockchain: een opleiding met toekomst!

Daarnaast leer je ook over enterprise blockchain en hoe grote organisaties blockchain gebruiken om efficiëntie te vergroten en transparantie te bevorderen. Veiligheid is daarin van groot belang, dus leer jij tijdens deze opleiding Blockchain alles wat je moet weten over Security blockchain en hoe je mogelijke risico's kunt minimaliseren.

Met deze waardevolle kennis kun je de blockchain-technologie toepassen in jouw vakgebied. Zo creëer jij meer efficiëntie, transparantie en vertrouwen. Met de opleiding Blockchain speel jij een cruciale rol in de digitale transformatie van de toekomst.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma opleiding Blockchain

In de opleiding Blockchain komen diverse onderwerpen aan bod:

 • Technische achtergrond
 • Blockchain in de praktijk
 • Evolutie van blockchain
 • Enterprise blockchain
 • Security blockchain
 • Blockchain adoptie
 • Ontwikkelpunten van blockchain
 • Blockchain en digitale informatie
DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij je opleiding af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Examen: elke dag en dicht bij huis

Deze opleiding kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.

Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend.
 • examen maken kan ook in Paramaribo en Curaçao
   

Aanmelding
Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via Plaza. Het examengeld bedraagt € 132,50.
Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Blockchain valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de opleiding Blockchain uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met deze opleiding Blockchain, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur opleiding Blockchain

Voor de opleiding Blockchain staat een studieduur van 4 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 à 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

 

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

Blockchain
€499,00
of  4x 131,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€499,00
of  4x 131,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!