Gratis studiegids

Ik wil mijn opleiding opzeggen, retourneren of annuleren

 
Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Klik op een vraag om direct het antwoord te zien. 
 

Ik wil mijn opleiding retourneren

Wat jammer dat je jouw opleiding wilt retourneren. Het lesmateriaal kun je binnen de proefperiode van 15 dagen (na ontvangst van het pakket) retourneren door in te loggen via www.nha.nl/inloggen.  

Klik in de linker menubalk op "Mijn opleidingen" en klik op de betreffende studie die je wilt retourneren. Ga naar "Retourneren" en volg de verdere instructies. Wij adviseren je om het verzendbewijs te bewaren.  

Maak je gebruik van het STAP-budget, dan kun je niet via de online portal retourneren. Dan is tussentijds opzeggen in sommige gevallen mogelijk conform onze STAP-studievoorwaarden (punt 8). Klik hier om de STAP-studievoorwaarden in te zien. 

Ik wil mijn opleiding opzeggen

Wat jammer dat je jouw opleiding wilt opzeggen. Opzeggen is mogelijk conform onze studievoorwaarden (punt 8). Klik hier om de studievoorwaarden in te zien.  

Studeer je met STAP-subsidie? Dan is tussentijds opzeggen in sommige gevallen mogelijk conform onze STAP-studievoorwaarden (punt 8). Klik hier om de STAP-studievoorwaarden in te zien. 
 

Ik wil mijn opleiding annuleren

Wat jammer dat je jouw opleiding wilt annuleren. Annuleren van de opleiding is alleen mogelijk als het lesmateriaal nog niet verstuurd is.

Heb je nog geen mail met track and trace code ontvangen en het lesmateriaal dus niet in huis? Dan kun je jouw opleiding nog annuleren. Neem contact met ons op via 077 - 30 67 000. 

Ik heb mijn pakket retour gestuurd, maar nog geen bevestiging ontvangen

Op je verzendbewijs staat een track & trace code. Controleer daarmee waar je pakket zich bevindt.  

Is het pakket nog niet afgeleverd bij NHA? Neem dan contact op met de door jou gekozen vervoerder als je meer informatie wilt over je zending.  

Is het pakket wél afgeleverd bij NHA? Kijk dan naar de datum wanneer het pakket door NHA in ontvangst is genomen. Indien je twee werkdagen ná deze datum nog geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier. 
 


Geslaagd.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!