Gratis studiegids

Ik wil iets wijzigen

 
Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Klik op een vraag om direct het antwoord te zien. 
 

Ik wil de huiswerkbegeleiding activeren.

Heb je gekozen voor een opleiding zonder hulp? Maar wil je toch graag de hulp van een ervaren vakdocent?  

Ga naar www.nha.nl/inloggen en log in. Klik hier op "Mijn opleidingen" en kies de betreffende studie waarvoor je de wijziging wilt maken.  

Ga naar "algemene studie instellingen" en klik op "studiebegeleiding" waar je eenvoudig jouw keuze kunt wijzigen om te studeren met hulp van een ervaren vakdocent.  

Ik wil de huiswerkbegeleiding deactiveren.

Heb je gekozen voor een opleiding met hulp van een vakdocent, maar wil je toch liever studeren zonder hulp van een docent? Het is enkel mogelijk om dit te wijzigen tijdens de proefperiode (15 dagen na ontvangst van het pakket).  

Ga naar www.nha.nl/inloggen en log in. Klik hier op "Mijn opleidingen" en kies de betreffende studie waarvoor je de wijziging wilt maken.  

Ga vervolgens naar "algemene studie instellingen" en klik op "studiebegeleiding" waar je eenvoudig jouw keuze kunt maken om te studeren zonder hulp van een ervaren vakdocent.  

Ik wil mijn startdatum wijzigen.

Wanneer het lesmateriaal nog niet is verzonden, is het mogelijk om de startdatum van je opleiding aan te passen.  Vul onderstaand contactformulier in om de wijziging bij ons aan te vragen.  

Let op: Wanneer je gebruik maakt van het STAP-budget is het niet mogelijk om de startdatum aan te passen. Deze is leidend voor de studieduur van je opleiding. 
 


Geslaagd.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!