Gratis studiegids

Ik heb een vraag over mijn huiswerk

 
Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Klik op een vraag om direct het antwoord te zien. 
 

Hoe stuur ik huiswerk in?

Ga naar www.nha.nl/inloggen en log in. Klik hier op ‘Mijn opleidingen’ en klik vervolgens op de betreffende studie om naar de lessen te gaan.

Hier zie je snel of er een huiswerkopdracht beschikbaar is bij deze les. Klik dan op ‘Huiswerk inzenden’.  De manier van inzenden van het huiswerk kan verschillen per studie. Wij zijn bezig om het insturen van huiswerk nog eenvoudiger te maken, daardoor zijn er twee mogelijkheden:

Huiswerk direct inzenden

Wanneer je op 'Huiswerk inzenden' hebt geklikt krijg je direct de huiswerkopgaven te zien. Op deze pagina noteer je jouw uitwerking en je klikt op 'Verstuur je huiswerk'.
Tip: je kunt het huiswerk op verschillende momenten invoeren. Door te klikken op 'Tussentijds opslaan' slaat hij jouw invoer alvast op.

Huiswerk insturen middels een Word-document
De antwoorden op de huiswerkopgaven noteer je, samen met jouw eventuele vragen in een Word-document, tenzij anders wordt aangegeven in de les.

Sla het document op je computer op en verwerk in de naam van het document je eigen naam.

Klik op "selecteer bestand" om het Word document te selecteren op jouw computer en klik daarna op "Upload bestand" om het bestand te uploaden naar Plaza.

Herhaal de vorige stap als je meerdere bestanden wilt uploaden.

Al je huiswerk geüpload? Klik dan op de knop "Verstuur je huiswerk" om het daadwerkelijk in te sturen.
Werk je niet met Word? Volg dan de onderstaande instructies:

Pages

Sla je bestand op als een .docx bestand. Dit doe je als volgt: Ga naar "archief", klik op "exporteer naar", kies dan voor Word.
 
Google Docs

Sla je bestand op als een .docx bestand. Dit doe je als volgt: Ga naar "bestand" (Engels: "File") in de menubalk, klik op "downloaden" (Engels: "Download as") en selecteer "Microsoft Word".

Ik heb huiswerk ingestuurd maar nog niets van mijn docent vernomen

Jouw docent heeft 5 werkdagen de tijd om je huiswerk na te kijken. Mocht de docent je huiswerk niet op tijd hebben nagekeken dan zullen wij contact opnemen met de docent en jou hiervan op de hoogte brengen.

Wanneer je docent afwezig is zal dit (en de periode waarin de docent afwezig is) worden aangegeven op Plaza bij de huiswerkopdrachten. Je kunt dan wel huiswerk insturen, maar dit zal dan worden nagekeken wanneer de docent weer aanwezig is. 

Mijn huiswerk is niet (goed) nagekeken

Vervelend dat je huiswerk niet (goed) is nagekeken. Als je onderstaand formulier invult en ons laat weten wat er precies aan de hand is, dan zullen wij dit voor je oppakken.
 


Geslaagd.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!