Gratis studiegids

Ik heb een vraag over het lesmateriaal

 
Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Klik op een vraag om direct het antwoord te zien. 
 

Ik heb me ingeschreven maar nog niets gehoord.

Wanneer je nog geen bevestiging hebt ontvangen van je inschrijving lijkt er ergens iets niet goed te gaan.  Neem telefonisch contact met ons op via 077-3067000, dan kijken we dit graag voor je na. 

Wanneer ontvang ik mijn lesmateriaal?

Na je inschrijving word je lesmateriaal zo snel mogelijk in orde gemaakt. Zodra jouw lesmateriaal op de post gaat, krijg je een e-mail met een track & trace code. Hiermee kun je jouw zending volgen.  

Als het lesmateriaal in meerdere delen wordt verzonden, ontvang je in het lespakket een verzendschema zodat je eenvoudig kunt zien wanneer lesmateriaal naar je zal worden verzonden.

Heb je gekozen voor een latere startdatum? Dan zorgen wij ervoor dat je jouw lesmateriaal enkele dagen voor de startdatum in huis hebt.  

Mijn lesmateriaal is niet compleet of beschadigd.

Wat vervelend dat je beschadigd of incompleet lesmateriaal hebt ontvangen. Vul onderstaand formulier in, en geef hierbij aan welk onderdeel ontbreekt of beschadigd is. We sturen deze onderdelen dan zo snel mogelijk na. 

Let op: als het lesmateriaal in meerdere delen wordt verzonden, heb je in het lespakket een verzendschema voor dit vervolgmateriaal ontvangen. Hier staan de data op wanneer de vervolgpakketten worden verstuurd.
 

Hoe ontvang ik mijn lesmateriaal?

Het lesmateriaal wordt via PostNL verstuurd. Op het moment dat wij het versturen ontvang je een e-mail met een track and trace code. Met deze code kun je jouw bestelling online volgen. Tevens krijg je toegang tot Plaza (digitale leeromgeving). Hier wordt al het lesmateriaal digitaal weergegeven (met uitzondering van de boeken).  

Heb je gekozen voor een opleiding met hulp van een vakdocent, dan kun je via Plaza ook eenvoudig het huiswerk insturen.  

Er staat een fout in mijn lesmateriaal.

Oeps, wat vervelend dat je een fout in jouw lesmateriaal hebt ontdekt. We doen ons best om foutloos lesmateriaal te ontwikkelen, maar mocht er onverhoopt toch een fout in jouw cursus staan, dan kun je dit eenvoudig aan ons doorgeven. Dat waarderen we! Controleer voordat je een fout doorgeeft wel eerst het volgende:

Staat de fout in jouw geprinte lesmateriaal? Controleer dan eerst of deze ook nog in het online lesmateriaal staat. We blijven ons materiaal namelijk constant verbeteren.  

Is dit het geval? Dan kun je de fout op twee manieren kenbaar maken:  
 
Feedback functie in Plaza  

De meeste studies beschikken over een feedback-knop in de online leeromgeving. Deze werkt als volgt:  

Zie je een fout in een les, klik dan aan de rechterzijde van de pagina op de knop “feedback”.  

Beoordeel de digitale leeromgeving;  

Meld ons jouw cursus en de feedback;  

Druk op versturen.  

Je kunt jouw feedback typen in het tekstvak, maar je kunt ook een deel van de pagina selecteren. Voor het maken van een dergelijke screenshot, klik je op het gestippelde vierkant met de pijl erin, links beneden in het tekstvak. Let op: deze functionaliteit is niet zichtbaar op mobiele apparaten.  
 
Geen feedback functie in Plaza  

Heeft jouw cursus géén feedback functie. Vul dan het onderstaande contactformulier in, en maak de gevonden fout kenbaar aan ons. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk aanpassen. 
 

Tot wanneer heb ik toegang tot mijn lesmateriaal in Plaza?

Ga naar www.nha.nl/inloggen en log in. Klik hier op ‘mijn opleidingen’ en klik vervolgens op de betreffende studie om onder ‘algemene studie instellingen’ te zien tot wanneer je gebruik kunt maken van Plaza. 

Wanneer ontvang ik mijn vervolgpakket?

Op het moment dat het lesmateriaal in meerdere delen wordt verzonden, heb je in het lespakket een verzendschema ontvangen. Daarop kun je zien op welke datum een vervolgpakket wordt verzonden. Je krijgt per e-mail bericht als dit pakket is verzonden.


Geslaagd.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!