Gratis studiegids

Geslaagd voor mijn studie bij NHA!

 

Al dat harde werken en nu eindelijk geslaagd bij NHA. 

 

 
Studeren bij NHA

Een cursus of opleiding volgen bij NHA is een keuze voor jezelf en jouw ontwikkeling. Niet alleen kun je kiezen uit 600 hoogwaardige opleidingen en cursussen, maar ook bepaal je zelf hoe jij wilt studeren. Direct na jouw inschrijving kun je aan de slag. Jij bepaalt vervolgens jouw studietempo en de omgeving waarin je studeert.

In de trein onderweg naar het werk, aan de keukentafel of op het terras. Jij bepaalt waar en wanneer je studeert met onze digitale leeromgeving. Mede hierom kiezen jaarlijks tienduizenden mensen voor NHA en beoordelen zij ons gemiddeld met een 8.4.
 

Erkende kwaliteit

Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet Erkende Onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs.

NHA staat daarnaast ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dat houdt in dat NHA als onderwijsinstituut voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidinginstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Daarnaast bezit NHA onder andere ook het NRTO-keurmerk, een erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!