Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Bol.com actie NHA


Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Specificaties tablet:

  • Tablet met XL 9 inch multitouch capacitief touchscreen.
  • Google Android 5.1 besturingssysteem.
  • Alwinner A33 Quad core processor.
  • 1 GB RAM, Flash storage 8 GB.
  • WIFI-modem: 802.11 voor draadloos internet.
  • Microfoon, camera, stroomadapter, oordopjes.
  • PU leather case.
  • Nederlandstalige handleiding.

 

*Maximaal 1 Tablet per cursist.


50% korting 50% korting* op het lesgeld

Je ontvangt 50% korting op alle cursussen en opleidingen. Kies je studie en profiteer van dit voordeel.
* 50% korting geldt op eerder gevoerde lesgelden, dan wel adviesprijzen.


15 dagen op proefLesgeld terug als je niet slaagt

Onze slagingspercentages behoren tot de hoogste in Nederland. Hierdoor kunnen wij onze cursisten deze unieke garantie bieden. De garantie geldt voor alle cursussen en opleidingen met examens en studiebegeleiding. Je hebt al jouw huiswerk maandelijks ingestuurd en bent na de startdatum aantoonbaar voor één theorie-examen twee keer zonder te slagen opgegaan.

In dat geval krijgt je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor dat betreffende examen, retour betaald. Je dient wel de hele cursus/opleiding afgerond en betaald te hebben. 

Deze garantie geldt tot 3 jaar (voor complete MBO en HBO opleidingen tot 4 jaar) na inschrijfdatum.15 dagen Alle cursussen 15 dagen gratis proberen

Probeer deze cursus vrijblijvend. Wanneer je nu inschrijft ontvang je de cursus 15 dagen vrijblijvend op proef. Je kunt gewoon met de cursus aan de slag gaan. Bevalt de cursus, dan ga je gewoon verder. Bevalt hij niet, dan mag je het complete pakket binnen 15 dagen onbeschadigd en aangetekend retour sturen. Zonder navraag.

Dankzij de hoge kwaliteit van onze cursussen kunnen wij jou deze proefperiode aanbieden.

 

    

Erkenning door minister van Onderwijs

De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) op het gebied van vmbo, havo en vwo onderwijs. Tevens heeft de Minister alle MBO opleidingen van de NHA erkend op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding erkend op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek).

Deze hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen. NHA werkt samen met erkende exameninstanties en leidt op voor de erkende diploma's van NIMA, NEMAS, Associatie, SVM, CITO, CCV, SVH, SEA enzovoort. Hiermee voldoet het onderwijs van de NHA aan de hoogste kwaliteitsnormen. Je bent hierdoor altijd verzekerd van perfecte kwaliteit volgens de laatste normen, een vakkundige voorlichting, een gedegen begeleiding en een optimale service.

Altijd je eigen studietempo

Een opleiding van de NHA is bijzonder efficiënt. Geen tijd kwijt met reizen en comfortabel thuis studeren wanneer het jou uitkomt. Je persoonlijke leraar past zich volledig aan jouw tempo aan. Per post of via internet heb je contact met je eigen docent. Samen werken jullie naar het officieel erkende diploma toe.


Persoonlijke begeleiding van jouw vakdocent

Na inschrijving krijg je de schriftelijke lesstof via de post toegestuurd. De huiswerkopgaven aan het eind van iedere les kun je, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar je eigen privé-docent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips en aanwijzingen. Hij is je steun en toeverlaat en zal je altijd optimaal begeleiden. Alle NHA-docenten zijn volledig bevoegd en hebben een jarenlange praktijkervaring.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.