Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

SEPR VR (verkoper reizen)

  • 4 theoriemodules.
  • Behaal een officieel NHA diploma.
  • Persoonlijke begeleiding via internet.
  • Direct contact met studiegenoten.
  • Studeer in uw eigen tempo.

ALGEMEEN

Deze cursus stoomt u stap-voor-stap klaar voor een fascinerende baan in de reisbranche! U kunt dan denken aan een baan bij alle organisaties die zich bezighouden met de samenstelling en verkoop van reizen, en zult vaak aan de slag gaan als reisadviseur/-adviseuse. Ook als u reeds in de toeristische sector werkt, kan deze cursus een waardevolle aanvulling zijn op uw huidige kennis. Kortom, met het diploma bent u straks helemaal klaar om het te gaan maken in de reisbranche!

Nu inclusief gratis World Travel Atlas, t.w.v. € 50,-

PROGRAMMA

De cursus bestaat uit 4 modules.

1. Algemene reiskennis
In deze algemene module wordt u vertrouwd gemaakt met de reismarkt en zaken als verkoopkanalen, hulpmiddelen en informatiebronnen, reis en leveringsvoorwaarden en trends en ontwikkelingen.

2. Vervoer, verblijf en verzekeringen
Hierin leert u alles over verblijfsmogelijkheden, aanvullende diensten en over het vervoer per (huur)auto, trein, boot, vliegtuig of touringcar. Daarnaast worden verzekeringen naar mate de mensen steeds vaker op reis gaan en verdere bestemmingen bezoeken steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor het toeristisch reisverkeer maar zeker ook voor de zakenreiziger. Het reisbureau fungeert als tussenpersoon van de verzekeringsmaatschappij en ontvangt hiervoor een bepaalde vergoeding. In de lesstof wordt u vertrouwd gemaakt met alle verzekeringen waarmee u te maken kunt krijgen.

3. Reisbestemmingen
U leert de karakteristieken en bezienswaardigheden van de toeristische bestemmingen in Europa en de rest van de wereld. Een goed hulpmiddel hierbij is de World Travel-atlas die u GRATIS bij uw cursus ontvangt. Hiermee doet u op een ongedwongen, speelse manier de nodige topografische kennis op.

4. Reissomberekeningen
In deze module leert u de juiste reissom, inclusief toeslagen en verzekeringen te berekenen. Ook zaken als aanbetalingen en betaalafspraken komen aan bod.

Na positieve afronding van bovengenoemde kennismodules kunt u opgaan voor het NHA examen of een NHA getuigschrift aanvragen.

U ziet het: de gespecialiseerde NHA presenteert ook hier een goed verzorgde, complete cursus die net zo bruisend is als het reisbureaubedrijf zelf. Want, zeg nou zelf: wat is er nou mooier dan de veelvuldige contacten die u als reisbureaumedewerk(st)er heeft met mensen die, tevreden en met dat heerlijke vakantiegevoel, de deur achter zich dichttrekken?

OFFICIEEL DIPLOMA

U kunt examen doen voor het officiële instituutsdiploma Verkoper reizen.

Een getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

Over NHA en de Erkenning door het ministerie van onderwijs
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). De hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen.

ZO STUDEERT U

Studeer in uw eigen tempo
U ontvangt de complete cursus Sepr VR in twee zendingen thuis. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet
Als u kiest voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van een les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Studieleiding
Mevr. B. ter Steege.

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

Inclusief GRATIS World Travel Atlas t.w.v. € 50,-

STUDIEDUUR

Studieduur
11 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand. U kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de cursusduur. U kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

Studietijd
Per les moet u rekenen op 4 tot 6 uur.

Vooropleiding
Voor deze cursus SEPR VR is geen specifieke vooropleiding vereist.

Leerboeken
Voor deze cursus SEPR VR heeft u geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Ringband
Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.

Vragen?
Bel ons: 077-30.67.000 of stuur ons een e-mail

LESGELD

50% Korting Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Sepr VR (verkoper reizen) €878 €439
of 11 x €43.50
of 4 x €115.50
€592 €296
of 15 x €21.50
of 4 x €78.00

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.


Belasting-teruggaaf voor NHA studie.
U kunt de studiekosten (boven het drempelbedrag van 250 euro) voor een NHA-opleiding, die aansluit op uw beroep of toekomstige beroep, als aftrekpost indienen bij uw belastingaangifte. In dat geval vergoedt de belastingdienst tussen de 37% en 52% (afhankelijk van uw belasting-schaal) van uw studiekosten. Dat maakt uw studie bij de NHA nog voordeliger!

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.