Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Word

 • Populairste tekstverwerkingsprogramma
 • Zowel voor beginners als gevorderden
 • Persoonlijke begeleiding via internet
 • Direct contact met studiegenoten
 • Studeer in uw eigen tempo

ALGEMEEN

Microsoft Word is het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma. Bijna iedereen die met de computer werkt komt in aanraking met dit programma. Ook in het bedrijfsleven is Word het tekstverwerkingsprogramma bij uitstek. Beheersing van dit programma is dan ook zeer gewenst!

Word is een zeer veelzijdig en gebruiksvriendelijk pakket dat u leert tekstverwerken op professioneel niveau. Aan de hand van deze cursus leert u Word optimaal gebruiken! U leert teksten opmaken, bewerken en verfraaien aan de hand van de vele functies in het programma. Ook leert u bijvoorbeeld hoe u brieven koppelt aan uw adressenbestand, waardoor u met een druk op de knop honderden brieven adresseert en verstuurt.

Deze uitgebreide cursus MS Word is zowel voor beginners als voor gevorderden ontwikkeld. Dus ook als u Word al langer gebruikt maar nog niet alle mogelijkheden optimaal benut is deze cursus een absolute aanrader. Aan het einde van de cursus kent u alle ins en outs van Word en bent u een Word expert!

De NHA cursus Word is ontwikkeld voor de versies 2007/2010 en 2013. Hierdoor worden ook de laatste software ontwikkelingen behandeld en is uw kennis bijzonder up-to-date. Aan de hand van duidelijke schermvoorbeelden en stap-voor-stap instructies loopt u spelenderwijs door de lessen heen.

U kunt de cursus afronden met een examen voor ons officiële Word-diploma. Wanneer u de cursus volgt voor uw algemene ontwikkeling of voor privédoeleinden, dan kunt u na afloop in aanmerking komen voor een getuigschrift.

PROGRAMMA

In deze cursus Word worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

 • Opmaken van teksten.
 • Verfraaien van teksten.
 • Tabellen maken.
 • Inspringen, zoek en vervang functie.
 • Opsommingstekens.
 • Helpindex, spelling en grammatica.
 • Opmaakprofielen: snelfunctie voor het indelen van uw teksten d.m.v. lettertype en - grootte.
 • Synoniemenlijst; in deze lijst kunt u synoniemen opzoeken voor geselecteerde woorden in uw tekst.
 • Wizards en sjablonen; deze functies gebruikt u voor de lay-out van brieven, faxen, etc.
 • Mailmerger; voor het personaliseren en adresseren van uw brieven.
 • Macro's en sneltoetsen; Met deze functies kunt u sneller en efficiënter werken in Word.
 • Desktop publishing (DTP).
 • Word en het internet.
 • Uw administratie in Word.


Na afloop van de cursus Word kunt u de uitgebreide mogelijkheden van Word optimaal toepassen bij het opmaken van uw documenten, verslagen, enveloppen, etiketten, enzovoort!

OFFICIEEL DIPLOMA

U kunt examen doen voor het officiële instituutsdiploma Word.

Een getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

Over NHA en de Erkenning door het ministerie van onderwijs
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). De hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen.

ZO STUDEERT U

Studeer in uw eigen tempo
U ontvangt de complete cursus Word 2007/2010/2013 in één zending thuis. Hierdoor kunt u altijd uw eigen studietempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet
Als u kiest voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van een les, voorzien van eventuele vragen, via internet naar uw eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Studieleiding
Dhr. Wolters

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur
5 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand. U kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de cursusduur. U kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

Studietijd
Per les moet u rekenen op ca. 3 uur.

Vooropleiding
Voor deze cursus Word heeft u geen speciale vooropleiding nodig.

Leerboeken
Voor deze cursus Word heeft u geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Ringband
Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.

Vragen?
Bel ons: 077-30.67.000 of stuur ons een e-mail

LESGELD

50% Korting Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Word 2007/2010 €298 €149
of 5 x €32.50
of 4 x €39.50
€258 €129
of 5 x €28.00
of 4 x €34.00
Word 2013 €298 €149
of 5 x €32.50
of 4 x €39.50
€258 €129
of 5 x €28.00
of 4 x €34.00

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.