De mening van...
Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Eigenaar Schoonmaakbedrijf

  • Uw eigen privé vakdocent.
  • Uw eigen ondernemerscoach.
  • Tips en trucs van specialisten.
  • Leer om succesvol klanten te werven.
  • Stap-voor-stap naar een eigen zaak.

ALGEMEEN

Wilt u geld verdienen met een dienst waarnaar ontzettend veel vraag bestaat, zowel vanuit particulieren als het bedrijfsleven? Wilt u op een eenvoudige manier uw eigen zaak beginnen? Een zaak met een fantastische groeipotentie? Start dan uw eigen schoonmaakbedrijf. In deze cursus leren we u alles wat u nodig heeft om een fantastisch eigen bedrijf op te zetten en te runnen. En we beloven u: u hoeft zelf geen poetsdoek vast te houden als u dat niet wilt!

Wilt u een kansrijke zaak opstarten?
Schoonmaken zal nooit verdwijnen of uit de mode raken. Stof is er altijd. Miljoenen huizen, kantoren, winkels, fabrieken, hotels, scholen en ziekenhuizen hebben vaak een schoonmaakbeurt nodig. Dit kunnen uw klanten worden! Het kan eigenlijk niet eenvoudiger. U kunt full- of part-time van thuis uit starten. U heeft geen speciale uitrusting nodig. U heeft geen ervaring of groot startkapitaal nodig. U zult niet teleurgesteld worden. Het feit dat veel mensen een hekel aan schoonmaken hebben kan in uw voordeel werken. Uw werk kan uiteenlopen van losse klussen bij huishoudens tot mega-contracten bij grote bedrijven. Tel hierbij op dat u meestal te maken heeft met lage overheadkosten (personeel en uitrusting) en u ziet een bedrijf met een uitstekende kans van slagen.

Over een jaar....
Als dit alles u als muziek in de oren klinkt dan kunt u uw financiële en beroepssituatie binnen nu en een jaar veranderen. Onze cursus biedt u een kans om in no-time alle kennis op te doen die nodig is voor het opzetten en runnen van een succesvol schoonmaakbedrijf. Uw leven zal compleet veranderen. U werkt wanneer het u uitkomt. U neemt uw eigen beslissingen. En u krijgt wat u verdient! U hoeft uw huidige baan niet meteen op te zeggen. Stap voor stap kunt u uw eigen zaak opzetten en uitbouwen.

Genoeg gedroomd...tijd voor actie!
Wellicht spreekt dit alles u aan. Maar hoe maakt u werkelijkheid van uw dromen? Wellicht gaat uw schoonmaakervaring niet verder dan een keertje stofzuigen of afwassen. Dit is echter niet genoeg om een eigen schoonmaakbedrijf op te zetten en draaiende te houden. We leren u alle kneepjes van het vak in deze unieke cursus. Onze cursus is opgesteld door een expert met vele jaren ervaring in de schoonmaakbranche. Iemand die u veel tips kan geven en geheimen kan onthullen. We leren u hoe u uw zaak opzet, onder de aandacht brengt, klanten kunt werven, personeel werft (als u het schoonmaakwerk niet zelf wilt doen) en de zaak draaiende houdt. Alle lesstof is zeer prettig geschreven en gemakkelijk te bestuderen.

Al uw vragen worden beantwoord
U hoeft niet over ervaring in de schoonmaakbranche of een andere branche te beschikken. In deze cursus leert u hoe u uw eigen zaak vanaf een nulpunt opbouwt. We leren u alles wat u moet weten over de schoonmaakbranche. Welke diensten u kunt leveren. Het onderzoeken van de locale markt. Begrijpen wat uw potentiële klanten willen. Het kiezen van een geschikte naam. Het opstellen van een budget etc.

Professionele hulp bij marketing en advertising
Het verschil tussen een eigen zaak en een succesvolle eigen zaak zit in goede marketing en advertising. Eenvoudig gezegd het aantrekken van klanten. Adverteren werkt altijd het beste als er een strategie achter zit. We leren u hoe u de bestbetalende klanten aantrekt. Ook leren we u hoe u concurrenten overtreft. Verder leren we u alles over lucratieve contractuele opdrachten. U maakt kennis met een groot aantal advertentiemogelijkheden: posters, direct mail, persberichten, promotie op het internet, enzovoort. Ook de prijsstrategie is een sleutelfactor bij het runnen van een eigen zaak. We leren u hoe u uw prijzen op een goede manier neerzet. Niet te voordelig, niet te duur. We laten u kennismaken met een voor deze branche unieke prijsstrategie waarmee u elke concurrent buitenspel kunt zetten!

U hoeft zelf niets schoon te maken (als u dat niet wilt)
Een schoonmaakbedrijf is de ideale kleine onderneming als u niet alleen een zaak wilt runnen maar ook zelf wilt gaan schoonmaken. Als u dit niet wilt, dan is dat geen enkel probleem. We leren u hoe u personeel werft, selecteert en aanneemt. Hoeveel betaalt u hen? Hoe kunt u uw mensen motiveren? U leert het in deze cursus.

Een combinatie van huishoudelijk en commercieel werk
Als u inschrijft voor deze cursus, ontvangt u een unieke 2-in-1 combinatie. U leert alles over huishoudelijke schoonmaakklussen en klussen bij zakelijke klanten. Dit zijn twee totaal verschillende markten die u anders moet benaderen. We leren u hoe u beide markten kunt bereiken, met verbazingwekkend weinig geld kunt adverteren en heel veel succes kunt hebben.

Gratis mini-cursus: professionele schoonmaaktechnieken
In één van de modules wordt uitgebreid aandacht besteed aan professionele schoonmaakprocedures. U kunt dus een fantastisch schoonmaakresultaat krijgen tegen lage kosten. Het reinigen van ramen, vloeren, meubels, wanden etc.: alles komt aan bod. Deze vitale informatie wordt fantastisch gepresenteerd zodat u altijd over een handig naslagwerk beschikt.

Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek ''in 10 stappen naar je eigen zaak''.

PROGRAMMA

• Aan de slag in de schoonmaakbranche.

• Marketing en advertising: Hoe kunt u voordelig klanten werven.

• Het aanbieden van uw diensten.

• Werven, selecteren en motiveren van personeel.

• Het opzetten van een huishoudelijke schoonmaakservice.

• Het opzetten van een zakelijke schoonmaakservice.

• Het opzetten van een reinigingsservice.

• Andere mogelijkheden.

• Professionele schoonmaaktechnieken.

De cursus wordt afgerond met 10 boeiende lessen over ondernemen en het starten van een eigen zaak.

Kortom, met behulp van deze unieke stap-voor-stap cursus helpen we u met het opstarten van uw eigen schoonmaakbedrijf.

DIPLOMA

Aan het einde van de cursus kunt u de trotse bezitter worden van het waardevolle diploma Eigenaar Schoonmaakbedrijf. U bent klaar om uw eigen zaak te starten! Het diploma hangt straks op uw eigen kantoorkamer. En dat geeft vertrouwen bij uw klanten. Familie en vrienden zullen u bewonderen om uw fantastische prestatie. Een feestje is dan zeker op zijn plaats.

Samen met uw docent werkt u naar uw diploma toe. Met de bekwame hulp van de NHA en een stuk inzet van uw kant kunt u met een gerust hart de uitreiking van uw diploma tegemoet zien.

Na afloop van de cursus kunt u het NHA-Instituutsdiploma ontvangen. Dit diploma kunt u voor 19 euro aanvragen. Dat kan wanneer u de cursus heeft gevolgd, van alle lessen het huiswerk ter correctie heeft ingestuurd en daarvoor gemiddeld een voldoende cijfer haalde (5,5 of hoger). Aan het einde van de cursus bent u dan de trotse bezitter van het instituutsdiploma van de NHA, dat zijn waarde ruimschoots bewezen heeft.

Over NHA en de Erkenning door het ministerie van onderwijs
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). De hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen.

ZO STUDEERT U

Studeer in uw eigen tempo
U ontvangt de complete cursus Eigenaar Schoonmaakbedrijf in één zending thuis. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.


 


 

STUDIEDUUR

Studieduur:
9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! U bepaalt uw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. U kunt elke dag van het jaar starten met deze thuis-studie.

Vooropleiding:
Voor de cursus Eigenaar Schoonmaakbedrijf is geen specifieke vooropleiding nodig.

Leerboeken:
Voor de cursus Eigenaar Schoonmaakbedrijf heeft u geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Ringband:
Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.

Vragen?
Bel ons: 077-30.67.000 of stuur ons een e-mail.

DOCENT & COACH

Persoonlijke begeleiding via internet door uw privé-docent
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van een les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Studieleiding
Dhr. F. Graalman

Uniek bij de NHA: Uw persoonlijke ondernemerscoach!
Als u de cursus hebt afgerond en start (of begonnen bent) met het opzetten van uw zaak, kunt u bij uw gespecialiseerde ondernemerscoach terecht. Juist dit maakt uw cursus zo uniek. Aan deze coach kunt u vragen stellen die betrekking hebben op het opzetten van een eigen zaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen met betrekking tot de financiering van uw bedrijf, het leggen van contacten met instanties, het opzetten van een administratie, het invullen van de benodigde documenten, maar ook vragen die bijvoorbeeld betrekking hebben op de marketing van uw bedrijf.

Ook kunt u een door uzelf opgesteld ondernemersplan naar uw coach ter beoordeling insturen. Al onze coaches zijn mensen met ruime ervaring in het voeren van een eigen bedrijf of mensen die gewerkt hebben voor banken of KvK en gespecialiseerd zijn in het begeleiden van startende ondernemers. U staat er dus nooit alleen voor!


 

LESGELD

50% Korting Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Eigenaar Schoonmaakbedrijf €1098 €549
of 12 x €49.50
of 4 x €144.50
n.v.t. n.v.t.

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.

Belasting-teruggaaf voor NHA studie.
U kunt de studiekosten voor een NHA-opleiding, die aansluit op uw beroep of toekomstige beroep, als aftrekpost indienen bij uw belastingaangifte. In dat geval vergoedt de belastingdienst tussen de 37% en 52% (afhankelijk van uw belastingschaal) van uw studiekosten, boven het drempelbedrag van 250 euro. Dat maakt uw studie bij de NHA nog voordeliger!


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.