De mening van...
Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Eigen Nagelstudio Starten

  • Uw eigen privé vakdocent.
  • Uw eigen ondernemerscoach.
  • Leer succesvol klanten te werven.
  • Inclusief materialen t.w.v. 300 euro.
  • Inclusief instructiefilms en praktijkdag.

ALGEMEEN

De meest complete opleiding op het gebied van Nagelstyling. Je leert hierin niet alleen het vak, maar ook hoe je een eigen succesvolle nagelstudio kunt starten. Alle technieken komen aan bod. Je gaat werken met acryl en met gel. Daarna gaan we verder met naildesign en gaan vervolgens uitgebreid aan de slag met nailart. Met deze brede vaardigheden kun jij je onderscheiden in de markt!

De theorie wordt behandeld en alle kennis gaan we meteen toepassen in de praktijk. Je ontvangt dan ook instructiefilms bij de opleiding waarop de handelingen stap voor stap worden voorgedaan. Dat maakt deze opleiding extra praktisch. Op de praktijkdag oefenen we alle opgedane kennis ook nog eens groepsgewijs, samen met de docente en medecursisten.

Je ontvangt meerdere professionele materialenpakketten bij de opleiding met een totale waarde van zo'n 300 euro. Hierdoor hoef je geen materialen te kopen en sluiten de materialen optimaal aan op de lessen.

Profiteer van een mooie korting bij H&H Cosmetic Supplies De NHA werkt voor deze opleiding samen met H&H Cosmetic Supplies B.V. Als NHA-cursist krijg je 10% korting op professionele nagelproducten uit de webshop van H&H. Ook na de opleiding blijf je van deze korting profiteren!

Nu met GRATIS fullcolour handboek "in 10 stappen naar je eigen zaak".

 

 

PROGRAMMA

Deze afwisselende opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Nagelstyling met acryl
Onderwerpen: Manicure en French manicure, nagellaktechnieken, anatomie, nagelvoorbereiding, product- en materialenkennis, verwerkingstechniek, veiligheid & hygiëne, nagelversteviging, tips en tipverlenging, diagnose stelling, afwerking, nabehandeling, designnails (3 dimensionaal).

2. Nagelstyling met gel
Onderwerpen: UV-gelverstevigingen, UV-gelverlengingen, product- en materialenkennis, verwerkingstechniek, voorbereiding, afwerking, nabehandeling en nog veel meer.

3a. Nailart
Onderwerpen: productgebruik, kleurenleer, stamping, animal prints, fantasie en abstract, one-stroke painting, holiday designs met glitter en strasstenen, prijsstelling en verkooptechniek.

Je leert het aanprijzen van Nail Art designs, het maken van reclame en het berekenen van de juiste prijs per behandeling.

3b. Eigen zaak starten
In deze 10 lessen behandelen we onderwerpen die van belang zijn bij het starten en runnen van een eigen zaak. Zoals tariefberekeningen, ondernemingsvormen, administratie, marketing, website promotie, marktonderzoek en ondernemingsplan. Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten, zijn dit onderwerpen die jouw kennis, inzicht en visie op het ondernemen vergroten.

Kortom, in deze unieke opleiding vind je informatie en tips die je in geen enkele andere opleiding zult vinden. We leren je jouw talent commercieel te benutten.

DIPLOMA

Aan het einde van de opleiding kun je de trotse bezitter worden van het waardevolle diploma Eigen nagelstudio starten. Je bent klaar om jouw eigen zaak te starten! Het diploma hangt straks in jouw salon. En dat geeft vertrouwen bij je klanten. Familie en vrienden zullen jou bewonderen om jouw fantastische prestatie. Een feestje is dan zeker op zijn plaats.

Samen met je docent werk je naar het diploma toe. Met de bekwame hulp van de NHA en een stuk inzet van jouw kant kun je met een gerust hart de uitreiking van het diploma tegemoet zien.

Wanneer je met goed gevolg hebt deelgenomen aan de NHA-examens Nagelstyling en NailArt en alle lessen "Eigen zaak starten" met gemiddeld een voldoende hebt afgerond (5,5 of hoger) kun je het NHA-Instituutsdiploma aanvragen.

Een getuigschrift kun je aanvragen als je al het huiswerk ingezonden hebt en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

Over NHA en de Erkenning door het ministerie van onderwijs
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). De hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen.

ZO STUDEER JE

Studeer in jouw eigen tempo
Je ontvangt de complete opleiding Eigen nagelstudio starten in drie zendingen thuis. Hierdoor kun je altijd jouw eigen tempo bepalen. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

DOCENT & COACH

Persoonlijke begeleiding via internet door uw privé-docent
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van een les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Studieleiding
mevr. R. Fransbergen
mevr. J. Lie

Uniek bij de NHA: Uw persoonlijke ondernemerscoach!
Als u de cursus hebt afgerond en start (of begonnen bent) met het opzetten van uw zaak, kunt u bij uw gespecialiseerde ondernemerscoach terecht. Juist dit maakt uw cursus zo uniek. Aan deze coach kunt u vragen stellen die betrekking hebben op het opzetten van een eigen zaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen met betrekking tot de financiering van uw bedrijf, het leggen van contacten met instanties, het opzetten van een administratie, het invullen van de benodigde documenten, maar ook vragen die bijvoorbeeld betrekking hebben op de marketing van uw bedrijf.

Ook kunt u een door uzelf opgesteld ondernemersplan naar uw coach ter beoordeling insturen. Al onze coaches zijn mensen met ruime ervaring in het voeren van een eigen bedrijf of mensen die gewerkt hebben voor banken of KvK en gespecialiseerd zijn in het begeleiden van startende ondernemers. U staat er dus nooit alleen voor!

STUDIEDUUR

Studieduur:
18 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

Vooropleiding:
Voor de opleiding Eigen nagelstudio starten is geen specifieke vooropleiding nodig.

Leerboeken:
Voor deze opleiding heeft u geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Ringband:
Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.

Vragen?
Bel ons: 077-30.67.000 of stuur ons een e-mail.

LESGELD

50% Korting Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Eigen Nagelstudio Starten €1428 €714
of 18 x €43.00
of 4 x €187.50
n.v.t. n.v.t.
  begeleiding via internet mogelijk  

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.


Belasting-teruggaaf voor NHA studie.
U kunt de studiekosten (boven het drempelbedrag van 250 euro) voor een NHA-opleiding, die aansluit op uw beroep of toekomstige beroep, als aftrekpost indienen bij uw belastingaangifte. In dat geval vergoedt de belastingdienst tussen de 37% en 52% (afhankelijk van uw belasting-schaal) van uw studiekosten. Dat maakt uw studie bij de NHA nog voordeliger!

 


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.