Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 531 klanten

Pré-Master MBA

  • Opleiding op master-niveau (15 studiepunten)
  • 6 maanden studie... Geen vooropleidingseis.
  • Laagste lesgeld van Nederland!
  • Begeleiding door eigen vakdocent.
  • Contact met medestudenten via plaza.

ALGEMEEN

Globalisering, versnelde technologische innovaties en voortdurende verschuiving van concurrentiekrachten, maken dat bedrijven steeds alerter en adequater dienen te anticiperen op veranderingen in de markt. Om concurrentievoordeel en dus succes in de markt van jouw organisatie te borgen is het kritisch beoordelen van de huidige strategiëen en het doorontwikkelen daarvan noodzakelijk. Dat vraagt om hoog opgeleide, ambitieuze managers die in staat zijn om afdelingsoverschrijdend en procesoverstijgend richting te geven aan de bedrijfsvoering van een organisatie. Deze Pré-master MBA maakt van jou een betere manager die voldoet aan de steeds groeiende behoefte aan anticiperende koersbepalers in de markt.

Overweeg je de MBA-opleiding General Management te volgen maar heb je op dit moment niet de tijd om een tweejarige opleiding te volgen? Dan is de Pré-Master MBA van de NHA een opleiding die uitstekend bij jou past! De pré-Master MBA is namelijk een ideale opstap naar de volledige MBA-opleiding General Management. De Pré-Master MBA is ook waardevol als zelfstandige managementopleiding. Je leert alles over besluitvorming, conflicthantering en leiding geven. Als je reeds manager bent of een managementfunctie ambieert, komen deze competenties goed van pas!

Wat is de Pré-Master MBA?
In de Pré-Master doorloopt je 2 modules die jij volledig naar eigen keuze samenstelt op basis van de 8 theoretische modules uit de volledige MBA General Management. De Pré-Master MBA is waardevol als zelfstandige managementopleiding, maar tevens ook een ideale opstap naar de volledige MBA-opleiding General Management.

PROGRAMMA

De Pré-Master bestaat uit 2 modules (van de acht modules) uit het volledige Mastertraject MBA General Management. Je kunt twee MBA-modules kiezen uit de volgende zeer gevarieerde MBA-modules:

¨

Strategic Management 7,5 EC/studiepunten

¨

Human Resource Management 7,5 EC/studiepunten

¨

Business Ethics 7,5 EC/studiepunten

¨

Business Economics 7,5 EC/studiepunten

¨

Operations Management 7,5 EC/studiepunten

¨

Research Methods 7,5 EC/studiepunten

¨

Marketing Management 7,5 EC/studiepunten

¨

Accounting and Finance 7,5 EC/studiepunten
 
Totaal aantal studiepunten 2 MBA-modules: 15 EC/studiepunten

Iedere module is opgebouwd rond contact- en inzendmomenten met jouw vakdocent en oefenopgaven. In korte tijd doe je op hoog niveau kennis op. Noteer bij inschrijving de twee gekozen modules in het vak "opmerkingen" in het inschrijfformulier.

OFFICIEEL DIPLOMA

Iedere module uit de Pré-Master MBA wordt afgesloten met een toetscase. Na positieve afronding van beide modules, ontvang je het officiële NHA certificaat van de Pré-Master MBA.

ZO STUDEER JE

Persoonlijke begeleiding via internet
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er nooit alleen voor en boek je de beste resultaten. Je stuurt jouw huiswerkopgaven, voorzien van eventuele vragen, via internet naar jouw vakdocent. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is jouw steun en toeverlaat die jou graag begeleidt. Je mag tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

6 maanden bedraagt de studieduur van de Pré-Master MBA. Daarbij gaan we uit van een gemiddeld studietempo. Je mag jouw eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding goed te combineren met een drukke baan of jouw hobby's.

Studeren bij de NHA betekent veel vrijheid, uitstekende service en een ontspannen opleiding door de goede, persoonlijke begeleiding en het praktijgerichte lesmateriaal.

Je kunt op elk moment starten
Het hele jaar door, op elk gewenst moment kun je bij ons met jouw opleiding beginnen. Je hoeft dus niet te wachten tot de start van een nieuw schooljaar. Dankzij deze flexibele instroom verlies je geen tijd en kun je direct van start.

Leerboeken
Het lesgeld is compleet inclusief de benodigde literatuur, lesstof, toegang tot het NHA studentenplaza en studiebegeleiding.

Kosten Pré-Master MBA
Bij elke opleiding zijn de studiekosten bij het lesgeld inbegrepen. Je hoeft dus geen boeken meer aan te schaffen.
Je hoeft alleen maar rekening te houden met eenmalig inschrijfgeld. Als je het lesgeld vergelijkt met dat van andere opleidingsinstituten, dan zie je dat je elk jaar vele honderden euro's bespaart.

VOOROPLEIDING

Voor de Pré-Master MBA is geen specifieke vooropleiding vereist. De literatuur en de docentcontacten zijn in het Engels, dus je dient wel de Engelse taal te beheersen. De studiewijzers zijn in zowel Nederlands als Engels beschikbaar.

Vervolg
Deze module maakt deel uit van de MBA-Masteropleiding General Management. Na het succesvol afronden van deze module kun je versneld de volledige Masteropleiding doorlopen.

LESGELD

Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Pré-Master MBA €2388 €1194
of 12 x €106.50
n.v.t. n.v.t.

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.

Noteer bij inschrijving de twee gekozen modules in het vak "opmerkingen" in het inschrijfformulier.

Belastingteruggaaf voor NHA opleiding
Je kunt de studiekosten voor een NHA-opleiding, die aansluit op jouw beroep of toekomstige beroep, als aftrekpost indienen bij jouw belastingaangifte. In dat geval vergoedt de belastingdienst tussen de 37% en 52% (afhankelijk van jouw belastingschaal) van je studiekosten, boven het drempelbedrag van 250 euro. Dat maakt jouw studie bij de NHA nog voordeliger!

Betaalt jouw werkgever mee?
Aarzel niet om jouw werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Jouw werkgever heeft namelijk ook profijt van de opleiding die jij volgt. Je ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in jouw eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met jouw leidinggevende of personeelsfunctionaris.


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.