Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 679 klanten

Mening Hobbycursisten

 

C. Zon uit Vlissingen, Korte Verhalen Schrijven

Cursiste Cora Zon publiceert haar eerste boek "Italiaanse scherven"!
"Enkele jaren geleden heb ik de cursus "Korte verhalen schrijven" gevolgd bij de NHA. Ik leerde de fijne kneepjes van het vak en ook door de kritieken van mijn docenten was ik in staat mooie en goede verhalen te schrijven. Voor de laatste lessen had ik een lang verhaal in stukjes gehakt. Mijn docente was enthousiast en vroeg me waarom ik het niet verder had uitgebreid. Een uitdaging dus! Ik besloot om voor mezelf hiermee aan de slag te gaan. Ongeveer een jaar lang schreef, herschreef en sleutelde ik aan mijn verhaal. Uiteindelijk stond mijn verhaal op papier. Ik ben bij verschillende uitgevers geweest en een half jaar geleden belde Free Musketeers dat ze mijn boek wilden uitgeven! Een droom die uitkwam En nu is het zover! Mijn eerste boek wordt gepubliceerd! Ik dacht altijd hier kun je alleen maar van dromen maar voor mij wordt het nu werkelijkheid!
Het boek "Italiaanse scherven" is nu te bestellen bij
freemusketeers.nl

Ga naar de hobbycursus Korte Verhalen Schrijven

 

L. Vrijhof uit Amsterdam, Tekenen en Schilderen

"Een schriftelijke thuiscursus Tekenen en Schilderen? Jazeker. Bij de NHA krijg je professionele, leuke, persoonlijke begeleiding. De opdrachten zijn goed zelfstandig uit te voeren en het teruggestuurde commentaar is altijd erg duidelijk. Een schriftelijke cursus is juist extra prettig. Je werkt in je eigen tempo en bepaalt zelf wanneer je studeert. Ik heb erg veel plezier aan de cursus Tekenen en Schilderen beleefd!"

Ga naar de hobbycursus Tekenen en Schilderen

 

M. Marteijn uit Haarsteeg, Kinderpsychologie

"Ik zag het niet meer zitten om full-time op school te zitten. Tot het moment dat er een folder van de NHA in de bus viel. Het zag er zeer aantrekkelijk uit: toch gaan werken, je hobby's blijven doen en er ook nog bij leren. Ik koos voor de cursus Kinderpsychologie. De lessen geven je geen verplichtingen. Heb je vandaag geen zin, dan stel je het gewoon een dag of een week uit. De lessen worden uitstekend gecorrigeerd en ik krijg vele, nuttige adviezen van mijn lerares. Perfect!"

Ga naar de hobbycursus Kinderpsychologie

 

H. van den Braak uit Breda, Kinderverhalen Schrijven

"Een mens is nooit te oud om te leren. Dat heb ik zelf ondervonden toen ik op 58-jarige leeftijd met de cursus Kinderverhalen schrijven van de NHA begon. Zonder de duidelijke opzet van deze cursus en de perfecte persoonlijke begeleiding was ik nooit zover gekomen. Ik ben momenteel zelfs in onderhandeling met uitgevers voor het uitbrengen van mijn werk!"

Ga naar de hobbycursus Kinderverhalen Schrijven

 

G. Hooijer uit Voorthuizen, Dreamweaver

Dreamweaver "Mijn naam is Ger Hooijer en sinds januari van dit jaar volg ik de cursus Dreamweaver bij de NHA. Mijn cursusleidster is Conny de Bruin en zij is een zeer enthousiaste docente. Als ik vastloop  tijdens het maken van mijn huiswerk, geeft ze goede tips. Als ik mijn huiswerk instuur is dit meestal dezelfde dag nog nagekeken! Kortom, ik ben zeer tevreden over de cursus en de begeleiding."

Ga naar de hobbycursus Dreamweaver

 

M. van der Merk uit Sneek, Aquarelleren en Vrij Tekenen

"Hoewel ik de cursus nog niet afgerond heb, maar ongeveer net over de helft te zijn volg ik twee cursussen tegelijkertijd bij de NHA. Ik volg de cursussen aquarelleren en vrij tekenen. Ik moet zeggen dat het bijzonder plezierig studeren is en bovendien uitstekend bevalt. Ik had er in eerste instantie een hard hoofd in : Hoe kun je schriftelijk teken- en schilder cursussen volgen? De lessen bleken duidelijk te zijn en wat minstens zo belangrijk is : de docente geeft op een eerlijke, kritische en prettige manier commentaar en correcties. Het leuke is, dat het op zo'n manier gebeurt dat de opmerkingen "blijven hangen" en stimuleren om vol te houden, ook als de geest eens uit de fles is! Bovendien  worden de lessen binnen de kortst mogelijke tijd  na inzending geretourneerd. Hulde!"

Ga naar de hobbycursus Aquarelleren of ga naar de hobbycursus Vrij Tekenen

 

R. Polak uit Haarlem, Digitale Fotografie en Beeldbewerking

"Ik ben momenteel bezig met de cursus digitale fotografie en beeldbewerking. Voor deze cursus heb ik ook al een andere cursus bij het NHA gevolgd: de Cursus Spaans. De cursus digitale fotografie en beeldbewerking heb ik gekozen te volgen bij de NHA omdat het een heel compleet pakket is voor een zeer voordelige prijs. Bij andere aanbieders is het pakket veel compacter en betaal je veel meer. Het lesmateriaal bij de NHA is zeer overzichtelijk en duidelijk. Bovendien is de begeleiding zeer goed. Met vragen kun je altijd terecht bij je docent of medestudenten. Je leert heel veel van de cursus, doordat alle onderwerpen die aan de orde komen goed worden uitgelegd met vele afbeeldingen en oefeningen. Kortom Ik ben zeer tevreden en als ik in de toekomst weer een cursus wil volgen, dan kom ik zeker weer terug bij de NHA!"

Ga naar de hobbycursus Digitale Fotografie en Beeldbewerking 

 

B. van Deursen uit Rotterdam, Gitaar

"Toen enkele vrienden van me vroegen of ik zin had om een band mee op te richten, heb ik mijn luchtgitaar aan de wilgen gehangen. Nu werd het tijd voor het echte werk. Alvorens echter meteen een Fender Stratocaster te kopen, ben ik begonnen met de akoestische gitaar die bij de cursus besteld kon worden. Perfect instrument want ik heb hem inmiddels al heel wat jaren. Samen met het orkest op de cassettes (tegenwoordig cd´s!) en mijn persoonlijke docent heb ik het spelen heel snel onder de knie gekregen. De elektrische Fender gitaar is inmiddels ook mijn eigendom geworden en met mijn band treden we regelmatig op. Ieder optreden is een geweldige ervaring die ik dankzij de topcursus van de NHA mag beleven."

Ga naar de hobbycursus Gitaar spelen

 

E. Manders uit Venlo, Piano

Piano Manders  "Iedere maand verrassen jullie me weer met nieuwe lessen voor mijn cursus. Voorheen volgde ik ergens een cursus waar ik een heel pakket in één keer thuis kreeg. Dit stimuleerde niet. Nu word ik elke maand weer geprikkeld om achter de piano te gaan zitten. Die piano stond eigenlijk al jaren voor de show in de kamer. Mijn man vindt het prachtig dat er eindelijk door iemand op gespeeld wordt. Het notenschrift leren is overigens helemaal niet moeilijk. Vooraf keek ik hier eigenlijk het meest tegenop. Al na de eerste lessen kon ik leuke melodieën spelen. Kortom, ik ben heel tevreden!"  

Ga naar de hobbycursus Piano spelen

 

P. van Bergen uit Leiden, Keyboard extra uitgebreid

"Bij deze stuur ik u de waardebon op waarmee ik het aankoopbedrag van mijn keyboard terug ontvang. Super instrument overigens met enorm veel voorgeprogrammeerde ritmes en toonsoorten. Hoe is het mogelijk dat jullie dit zo voordelig kunnen aanbieden? En nu krijg ik aan het eind van de cursus ook nog eens het aankoopbedrag terug! Ik heb iedere maand met veel plezier de lessen doorgenomen en heb snelle vorderingen gemaakt. De cursus heb ik samen met mijn zoon gevolgd. Dat stimuleerde extra goed en we konden zo van elkaar leren. Af en toe spelen we zelfs samen een nummer op het keyboard. Bedankt voor de fijne begeleiding. Mijn persoonlijke docent heeft me goede tips kunnen geven bij de muziekstukken die ik per post naar hem heb opgestuurd. Ook werden al mijn vragen naar tevredenheid beantwoord."
 

Ga naar de hobbycursus Keyboard spelen

 

J. Mossing Holstein uit Apeldoorn, Keyboard

"Al lang wilde ik een muziekinstrument leren bespelen. Uiteindelijk viel de keuze op de cursus Keyboard van de NHA. Na enkele dagen ontving ik de eerste vier lessen. Wat mij meteen opviel was de zorgvuldige en duidelijke uitvoering van de lessen. Leuke oefeningen, afwisselende opdrachten en cassettes (tegenwoordig cd's!) met muziekstukken. Ik ben nu een half jaar verder en bijna op de helft van de cursus. Ik moet zeggen dat de cursus mijn stoutste verwachtingen heeft overtroffen. Ik kan iedereen die een keyboard wil leren spelen, aanraden om een cursus bij de NHA te volgen."

Ga naar de hobbycursus Keyboard spelen

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.