Menu
Gratis studiegids

Vacature Teamleider Advies & Verkoop 

Jaarlijks kiezen tienduizenden studenten voor een thuisstudie van NHA. Ons aanbod bestaat uit tal van studies en cursussen, variërend van eigen-bedrijf-starten tot complete beroepsopleidingen en van hobby- tot taalcursussen. Tevens bieden we voortgezet onderwijs aan. Dit alles in de vorm van afstandsonderwijs. We zijn dan ook één van de grootste particuliere opleiders in Nederland op dit gebied.

Al ruim 85 jaar is NHA actief in de markt en we stoppen niet met groeien. We zijn ambitieus en hebben mooie toekomstplannen waar we met een hecht team van collega’s naartoe werken. Een prettige werksfeer en –omgeving vinden we belangrijk, evenals de persoonlijke groei van al onze medewerkers. Wil jij ons komen versterken?

Ter uitbreiding van onze afdeling klantenservice zijn wij op zoek naar een:
Teamleider Advies & Verkoop  

 

Wat houd je functie in?

De Teamleider Advies & Verkoop ondersteunt, samen met de Teamleider Webcare, de manager klantenservice bij het plannen en coördineren van de werkzaamheden binnen de afdeling klantenservice. Je bent specifiek verantwoordelijk voor de (operationele) aansturing van het Advies- & Verkoopteam.  Dit team maakt onderdeel uit van de afdeling klantenservice.

Als Teamleider Advies & Verkoop zorg je er, als meewerkend voorman, voor dat jouw teamleden op een proactieve manier omgaan met alle klantcontacten die ontstaan, hetzij telefonisch, hetzij via email. Hierbij gaat het om contacten waar het zwaartepunt ligt op studieadvies/verkoop. Je spreekt je teamleden op een opbouwende manier aan en motiveert ze zodat het niveau van het team naar een steeds hoger niveau wordt getild en
(potentiële) klanten van NHA Opleidingen (en eventuele andere labels zoals BuddyWise) de leden van jouw team als ‘kritische bondgenoot/buddy’ ervaren.

Je weet de juiste balans te vinden en te bewaken tussen coachen op kwaliteit en sturen op resultaat. Daarbij is het van belang dat je een uitstekende communicator bent, zowel richting (potentiële) klanten als richting de medewerkers van het team en de overige collega’s. Als Teamleider Advies & Verkoop werk je minimaal 32 uur (voorkeur 38 uur) per week gedurende variabele tijden (doordeweeks tussen 8.30 en 21.00 uur en soms op zaterdagen).


Wat neem je mee?

 • Vrolijkheid, enthousiasme en klantvriendelijkheid.
 • Leidinggevende ervaring (minimaal 1 jaar) binnen een klantcontact omgeving.
 • Resultaatgerichtheid, kunnen werken met, en sturen op targets.
 • Flexibele instelling
 • Proactieve en ondernemende houding.
 • Stressbestendigheid.
 • Actuele kennis van Microsoft Office.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Maakt zichzelf computersystemen snel eigen

Wat hebben we jou te bieden?

Een afwisselende en uitdagende baan in een gezond en groeiend bedrijf. Je hebt doorgroeimogelijkheden en je gaat werken met een leuke en ambitieuze groep collega’s. Ook bieden we je het volgende:

 • Een aantrekkelijk salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen
 • Jaarlijks personeelsfeest én afdelingsuitjes

 

Geïnteresseerd in de functie van Teamleider Advies & Verkoop Klantenservice?

Ben jij de Teamleider die wij zoeken? Sta jij open voor deze functie en wil je je graag bij het NHA team voegen? E-mail dan je sollicitatiebrief met c.v. naar: [email protected], t.a.v. Dennis Hovens, manager klantenservice

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!