Gratis studiegids

Vacature Projectleider E-commerce

Heb jij een aantal jaar werkervaring op het gebied van E-commerce en ben jij klaar voor een ‘next step’ als Projectleider E-commerce? Ben jij commercieel ingesteld en gedreven, om zo jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

NHA Opleidingen is op zoek naar een zelfstandige online duizendpoot, die als kartrekker gaat optreden bij een aantal projecten die op korte termijn van start gaan binnen de organisatie. Aansturing van het team behoort niet tot jouw werkzaamheden, maar je hebt wel de verantwoordelijkheid voor het gehele platform. Projecten waar je in deze aan kunt denken zijn:

  • Het opzetten van een ‘zelfservice portal’ voor studenten;
  • Het bevorderen van de look and feel van de huidige website;
  • Het begeleiden van de ontwikkeling van het portal voor de zakelijke markt;
  • Het ontwikkelen van een nieuwe applicatie, waar o.a. de bovengenoemde zelfservice portal in terug te vinden is.

Genoeg te doen dus!

 

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag voor NHA Opleidingen in Panningen. Wij bieden opleidingen, via afstandsonderwijs, aan waaronder (korte) beroepsopleidingen, eigen zaak opleidingen, taalcursussen, hobbycursussen en voortgezet onderwijs.

Het betreft een structurele, fulltime, baan vol afwisseling. Je komt terecht in een jong, ambitieus en energiek Marketing & Communicatie team van vijf medewerkers en rapporteert in deze aan, en werkt 1-op-1 samen met, de Commercieel Manager van de organisatie.

Je werkt voor een vooruitstrevend bedrijf! Groei van de onderneming, maar ook van de eigen medewerkers, staan centraal. Buiten leuke primaire arbeidsvoorwaarden, heb je recht op 25 welverdiende vakantiedagen, maar bestaat er ook een ADV-regeling (een vrije dag per maand). Ten slotte ontvang je een reiskostenvergoeding en zijn jouw werktijden bespreekbaar en flexibel.
 

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau en bij voorkeur heb je een opleiding afgerond richting de Marketing en/of Communicatie;
  • Je begrijpt de wereld van ICT, maar bent geen programmeur;
  • Bij voorkeur heb je drie à vijf jaar werkervaring in de e-commerce;
  • Jij bent commercieel ingesteld en draagt graag bij aan de groei van een bedrijf;
  • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en draagt nieuwe ideeën aan (welke gewaardeerd en gehoord worden!).

Herken jij je in bovenstaande? En ben je enthousiast geworden over de vacature? Neem dan nu contact op met Bart Frencken via [email protected]

Tot snel!

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!