Gratis studiegids

Vacature: Junior Online Marketeer / Content Marketeer bij NHA 

 
Is taal echt jouw ding? Heb jij een passie voor marketing, maak je graag overtuigende en boeiende content, en wil jij een bliksemstart maken in je carrière? Voor een flinke schep inhoudelijke uitdaging, een grote portie ontwikkeling en een overdosis werkplezier ben je bij NHA aan het juiste adres!


Dan ben jij onze Junior Online Marketeer / Content Marketeer (32u - 38u)

Wat ga je doen?

NHA is een van de grootste thuisstudieopleiders van Nederland. We moedigen iedereen aan om niet langer te leven met de handrem erop, maar te gáán. Anders kom je nooit vooruit. Ontwikkeling staat bij ons voorop, want zo slaag je in het leven. Stop met dromen, start met leren!

Hoe jij als Junior Online Marketeer/Content Marketeer een bijdrage levert aan deze visie?

 • Jij creëert boeiende, pakkende en overtuigende content die impact maakt, met name online maar ook soms offline
 • Je spot trends en ontwikkelingen (zoals AI), en die neem je mee in jouw werkzaamheden
 • Je analyseert de prestaties van je content. En die inzichten gebruik je natuurlijk om jouw werk naar een nog hoger niveau te tillen. Want meten = weten!
 • Je doet zoekwoordenonderzoek zodat jouw teksten nóg beter gevonden worden
 • Je beheert en onderhoudt de content op de website
 • Je onderhoudt contacten met onder andere DTP’ers en externe stakeholders
 • Je beheert en bewaakt de huisstijl

Elke dag is anders, daarom vind je het ook leuk om af en toe elders bij te springen en bijvoorbeeld het email team te helpen met een mailing of met het social-team te brainstormen over de volgende campagne. Is je creativiteit even opgedroogd? Duik dan de inspiratieruimte (met o.a. een airhockeytafel en massagestoel) in voor ontspanning zodat je er weer vol energie tegenaan kan!

 

Met wie ga je dit doen?

Zelfstandig als je bent, doe je veel van je werkzaamheden uit eigen beweging. Zelf nieuwe taken oppakken en problemen oplossen horen bij jouw kernkwaliteiten. Maar geen zorgen, we laten je natuurlijk niet aan je lot over. Je bent onderdeel van het contentteam en komt daardoor te werken in een enthousiaste groep van professionals. Natuurlijk heb je ook dagelijks contact met je andere collega's van de marketingafdeling, van e-mail tot SEO tot je mede contentcollega’s… Er is altijd wel iemand om mee te sparren.  

Enkele van je toekomstige collega's aan het woord:

Jos: “Onze afdeling bevat een mooie mix van ervaren marketeers en junioren. Van allrounders en specialisten. We leren van elkaar en sparren met elkaar, in een fijne sfeer.”

Rianne: "Ik voelde me vanaf de eerste dag direct thuis bij NHA. Collega's staan altijd klaar om je te helpen. Onze innovatieve, informele en gezellige marketingafdeling biedt de vrijheid om zelfstandig te werken en je eigen taken in te delen.”

Roberto: “Je komt te werken binnen een jong en sociaal team. In een omgeving die altijd in beweging lijkt te zijn”

 

Wat maakt het werk zo leuk?

Je zit sowieso in een professioneel en gezellig marketingteam, en komt te werken in een gezond en groeiend bedrijf. Dat op zich is al fantastisch, toch? Maar er is meer!

Je mag de hele dag bezig zijn met content die echt impact maakt. Je krijgt de vrijheid om dit zelf vorm te geven en daarbij laat je jouw creativiteit de vrije loop.

Wij geloven sterk in het belang van persoonlijke ontwikkeling. Dat is niet zo gek want we zijn immers een opleider. Daar is dan ook de ruimte voor. Samen met jouw manager kijk jij waar voor jou kansen liggen.

Hoewel resultaat bij ons voorop staat, gaat het niet alleen om het behalen van targets. Want onze passie voor marketing combineren we met een liefde voor lekker eten. En er is er ook ruimte voor gezelligheid!

Oh, en in de pauze gaan we gezellig wandelen met collega’s van andere afdelingen. Niet alleen goed vanwege de frisse lucht en beweging die je krijgt, maar je maakt ook nog eens snel en op een leuke manier kennis met een aantal van jouw collega’s.  

 

Wat breng je mee.

 • Je hebt gevoel voor taal en schrijft de sterren van de hemel. Je schrijft gemakkelijk voor verschillende doelgroepen en kunt je inleven in onze (potentiële) cursisten.
 • De Nederlandse grammatica heeft geen geheimen voor je
 • Je bent initiatiefrijk en kunt zelfstandig werken
 • Je hebt kennis van Google Analytics en de 7 principes van Cialdini, of bent bereid je daarin te verdiepen
 • Je wilt je graag verder ontwikkelen in de wereld van online marketing

 

Wat biedt NHA Opleidingen?

Om te beginnen een prima startsalaris van minimaal € 2430,-. Het startsalaris is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Maar ook aan ontwikkeling en fun wordt gedacht, want daarnaast profiteer jij van:

 • Goede koffie, gezellige collega’s en een airhockeytafel! Met andere woorden: een leuke en inspirerende werkomgeving; 
 • Vers fruit, een massagestoel en verschillende challenges om jouw body & mind gezond en gelukkig te houden;
 • Onvergetelijke personeelsfeesten, etentjes en afdelingsuitjes.
 • Trainingen, opleidingen of cursussen om je kennis te vergroten, of stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling; 
 • Jaarlijks een gratis NHA-cursus of -opleiding, om jouw dromen en ambities na te jagen;  
 • Een moderne pensioenregeling, de mogelijkheid om thuis te werken en een laptop van de zaak; 
 • Ontwikkelgesprekken om samen te kijken hoe jij binnen NHA het beste uit jezelf kunt halen. 

 

Wie is NHA?

NHA is één van de grootste aanbieders van thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. Al ruim 85 jaar zijn we actief in deze bijzondere markt. Of je nu geïnteresseerd bent in het starten van je eigen bedrijf, het volgen van een complete beroepsopleiding of gewoon een leuke hobby- of taalcursus wilt doen, bij ons ben je aan het juiste adres. We bieden zelfs voortgezet onderwijs aan voor degenen die hun studie willen voortzetten. En dat allemaal in de vorm van een thuisstudie mét persoonlijke begeleiding.

Wat ons bij NHA onderscheidt, is dat we elke dag vol passie gas geven om onze cursisten een mooiere toekomst te bieden. We zijn ambitieus en hebben uitdagende toekomstplannen waar we met een hecht team van collega’s naartoe werken. Want stappen maken is waar we goed in zijn. En die successen vieren we!

We hechten veel waarde aan een prettige werksfeer en -omgeving. Want wij geloven dat een positieve omgeving bijdraagt aan jouw persoonlijke groei. Daarbij hebben we zoveel mogelijk oog en oor voor onze medewerkers. Met o.a. regelmatige tevredenheidsonderzoeken (waar we ook echt iets mee doen!) en een periodiek Preventief Medisch Onderzoek zorgen wij voor de fysieke en mentale gezondheid van onze medewerkers.  

 

Kom jij ons versterken?

Stuur dan jouw sollicitatie naar Bart Frencken ([email protected]). Wil je eerst nog wat meer weten over de functie, NHA of het team? Dat kan ook: stuur even een mailtje, dan maken we een belafspraak.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!