Gratis studiegids

Vacature Functioneel Applicatiebeheerder

Vind jij het leuk om meerdere applicaties te beheren en is Microsoft Dynamics CRM geen onbekend systeem voor jou? Ben jij daarbij altijd op zoek naar de juiste oplossing én ga je helemaal los bij een toernooitje air hockey? Dan kan dit wel eens jouw nieuwe functie zijn!

 

Wat ga je doen?

Je hoofdtaak ligt in het functioneel beheer van onze belangrijkste applicaties: Microsoft Dynamics CRM, AFAS en Qlik Sense. Dit betekent dat je vragen en wensen vanuit de organisatie bespreekt en analyseert, uitwerkt, realiseert en test. Dus geen specialistische functie waarbij je zaken aangeleverd krijgt. Het is iedere keer samen zoeken naar de beste oplossing.

Microsoft Dynamics CRM is het kernsysteem van NHA dat zeer intensief wordt gebruikt. We bouwen hier dagelijks in en voeren continu verbeteringen door.

Sinds het begin van dit jaar maken we bij NHA gebruik van AFAS. Het zou mooi zijn wanneer je hier kennis van hebt, maar algemene kennis van ERP systemen is ook genoeg. Alle core processen lopen inmiddels. We zijn op dit moment samen met onze afdeling Finance & Control bezig om zaken verder te optimaliseren om het maximale uit AFAS te halen. Als functioneel applicatiebeheerder ga je hier in elk geval een bijdrage aan leveren.

Ook zul je gaan werken met Qlik Sense, onze Business Intelligence tool. Hier is het de kunst om binnen de organisatie aanwezige data om te zetten naar de gewenste informatie ten behoeve van de verschillende afdelingen van NHA. Om op die manier een bijdrage te leveren aan het realiseren van de strategische doelstelling van NHA. Wanneer je kennis hebt van business intelligence is dat een grote pré, maar ook wanneer je interesse hebt voor business intelligence en je jezelf hierin verder wilt ontwikkelen ben je bij NHA op de juiste plek.
 

Met wie ga je dit doen?

Binnen NHA Opleidingen kom je te werken in een klein team dat samen de verantwoordelijkheid draagt voor de complete ICT. Het team bestaat op dit moment uit twee functioneel applicatie-beheerders (Tim 1 en Tim 2) en onze programmeur Niels. Het team wordt aangestuurd door Erwin van Heel (Manager Operations).  

 

Wat maakt het werk zo leuk?

Werken bij de afdeling ICT van NHA is dynamisch en afwisselend. Maar wie kunnen jou beter vertellen wat werken bij de afdeling ICT van NHA zo leuk maakt dan de teamleden zelf:

Tim: “Het leukste aan dit werk is dat je van begin tot eind betrokken bent bij een verbeterproject. Je kan een probleem analyseren, een oplossing uitwerken en deze oplossing vervolgens zelf implementeren.”

En de andere Tim: “Iedere dag is anders en komen er mooie nieuwe uitdagingen voorbij. Waarbij het vaak voelt als puzzelen voor gevorderden door de complexiteit van veel van de processen en hoe deze bij elkaar komen. Door de projecten/werkzaamheden kom je met alle afdelingen in aanraking waardoor je het bedrijf goed leert kennen en jij je snel op je plek voelt.”

Niels: “Ja, gewoon alles aan elkaar knopen”.

Erwin: “Ik geniet van de creativiteit van oplossingen. Een probleem of uitdaging kan je op meerdere manieren aanvliegen. Wat moet je doen om het samen echt op te lossen? Dit kan in de techniek zitten, maar vergeet nooit de mens.”

 

Wat breng je mee?

Om te beginnen een gezonde dosis ambitie om jezelf te ontwikkelen in de rol van applicatiebeheerder en om daar zelf ook een stuk verantwoordelijkheid in te pakken. Daarnaast een flinke portie analytisch vermogen, goede sociale en communicatieve vaardigheden en de wil om samen te werken.

Daarnaast voel je je aangesproken door de centrale missie van NHA: het als bondgenoot ondersteunen van onze klanten bij hun persoonlijke ontwikkeling. Als je dan ook nog beschikt over kennis van Microsoft Dynamics CRM en kunt of wilt leren werken met AFAS en Qlik Sense, dan kunnen we niet wachten om je te ontmoeten!

 

Wat biedt NHA Opleidingen?

Om te beginnen een prima startsalaris (afhankelijk van je kennis en ervaring tussen de € 3.000,- en € 3.600,-) met de mogelijkheid om door te groeien naarmate je meer onderdelen beheer(s)t en je jezelf ontwikkelt op het gebied van projectmanagement. Maar omdat geld alleen niet gelukkig maakt bieden we daarnaast ook nog het volgende:

  • Een leuke en inspirerende werkomgeving (denk aan dat toernooitje air hockey)
  • Doorgroeimogelijkheden op de afdeling
  • Vers fruit, een massagestoel en ritjes op een NHA fiets (dankzij onze Fit4NHA commissie)
  • Leuke extra’s zoals personeelsfeesten, etentjes, afdelingsuitjes
  • Trainingen om je kennis op het gebied van verschillende applicaties te verbreden of stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling
  • Een moderne pensioenregeling, de mogelijkheid om thuis te werken en een laptop van de zaak
  • Ontwikkelgesprekken om samen te kijken hoe jij binnen NHA het beste uit jezelf kunt halen

 

Wie is NHA?

NHA is één van de grootste aanbieders van thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. Al ruim 85 jaar is NHA actief in deze bijzondere markt. Het aanbod bestaat uit tal van opleidingen en cursussen, variërend van eigen-bedrijf-starten tot complete beroepsopleidingen maar ook hobby- en  taal-cursussen. Tevens bieden we voortgezet onderwijs aan. Dit alles in de vorm van thuisstudies met deskundige begeleiding op afstand.

NHA is ambitieus en heeft uitdagende toekomstplannen waar we met een hecht team van collega’s naartoe werken. Een prettige werksfeer en –omgeving vinden we belangrijk, net als persoonlijke groei. Daarbij hebben we zoveel mogelijk oog en oor voor onze medewerkers; regelmatige tevredenheidsonderzoeken (waar we ook echt iets mee doen!) en een periodiek Preventief Medisch Onderzoek horen hier ook bij!

 

Zin in dat potje air hockey?

Stuur dan jouw sollicitatie naar Erwin van Heel ([email protected]). Of wil je eerst nog meer informatie? Bel dan naar 06-37348674.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!