Gratis studiegids

Vacature E-mailmarketeer (32-38 uur)

Maak jij interessante nieuwsbrieven en hou je ervan om conversiegerichte mailfunnels te bouwen? Schrijf jij activerende copy voor e-mails, en weet je hoe je je lezers moet boeien? Zorg jij dat mails aangeklikt en gelezen worden, en niet ongelezen in de overvolle mailboxen verdwijnen?  

 

Dan ben jij onze E-mailmarketeer (32u - 38u) 

 

Wat ga je doen? 

NHA is een van de grootste thuisstudieopleiders van Nederland. Ontwikkeling staat bij ons voorop, want zo slaag je in het leven. Stop met dromen, start met leren! E-mail is een van onze belangrijkste kanalen om onze (potentiële) klanten te bereiken. Jij kunt daar een belangrijk steentje aan bijdragen:  

 • Jij gaat (onder begeleiding en uiteindelijk zelfstandig) complete e-mailcampagnes en funnels inregelen in DeployTeq; 
 • Je gaat campagnes (meehelpen) bedenken die bijdragen aan de doelstellingen van NHA; 
 • Je blijft constant optimaliseren, wat uiteindelijk gaat zorgen voor een stijging van conversies, performance en websiteverkeer via e-mailcampagnes; 
 • Je analyseert de resultaten en stuurt de werkzaamheden bij waar nodig;  
 • Je denkt mee met en levert input voor marketingcampagnes, zodat we de doelgroep optimaal kunnen bereiken.  

Je krijgt veel vrijheid om je werkdag in te richten zoals jij dat wil. Van nieuwsbrieven tot motivatiemails, van complete conversiefunnels tot eenmalige infomails. Er is altijd wel iets te doen. 

En ben je even inspiratieloos? Duik dan de inspiratieruimte (met o.a. een airhockeytafel en massagestoel) in voor ontspanning zodat je er weer vol energie tegenaan kan! 
 

Met wie ga je dit doen? 

Zelfstandig als je bent, doe je veel van je werkzaamheden uit eigen beweging. Zelf (nieuwe) taken oppakken en problemen oplossen horen bij jouw kernkwaliteiten. Maar geen zorgen, we laten je natuurlijk niet aan je lot over.  

Je gaat nauw samenwerken met onze campaign builder / e-mailmarketeer Tom. Hij maakt je graag wegwijs in DeployTeq en samen zetten jullie mooie funnels en campagnes op. Daarnaast kom je te werken in een professioneel marketingteam met verschillende specialisaties. Denk aan content, social media, SEO en offline marketing.  

Tom: “Je komt te werken in een dynamisch bedrijf waar de lijntjes kort zijn. De producten/studies lenen zich erg goed voor interessante marketingcampagnes. Daarnaast krijg je veel vrijheid om je functie zelf in te vullen." 

Rianne: "Ik voelde me vanaf de eerste dag direct thuis bij NHA. Collega's staan altijd klaar om je te helpen. Onze innovatieve, informele en gezellige marketingafdeling biedt de vrijheid om zelfstandig te werken en je eigen taken in te delen. Als je behoefte hebt om te sparren, staan er altijd collega's klaar om met je mee te denken en je te helpen bij het uitwerken van je ideeën." 

Jos: “Onze afdeling bevat een mooie mix van ervaren marketeers en junioren. Van allrounders en specialisten. We leren van elkaar en sparren met elkaar, in een fijne sfeer.”  

 

Wat maakt het werk zo leuk? 

Je komt te werken in een gezond en groeiend bedrijf, vol met (jonge) professionals. Wij geloven sterk in het belang van persoonlijke ontwikkeling. Dat is niet zo gek want we zijn immers een opleider. Daar is dan ook de ruimte voor. Samen met jouw manager kijk jij waar voor jou kansen liggen. 

Hoewel resultaat bij ons voorop staat, gaat het niet alleen om het behalen van targets. Want er is zeker ruimte voor gezelligheid. Zo zijn er twee NHA-commissies die regelmatig zorgen voor leuke activiteiten, lekkere gezamenlijke lunches, en een goede mentale én fysieke gezondheid middels challenges en activiteiten.  

Daarbij krijg je een eigen werkplek met een zit-sta-bureau, waar je ook met een bureaufiets aan kunt werken. Oftewel: lekker fit aan het werk! 
 

Wat breng je mee? 

 • Je hebt bij voorkeur kennis van het bouwen van marketing funnels in een marketing automation tooling, en/of wilt je daar graag in ontwikkelen; 
 • Kennis van en ervaring in DeployTeq is een grote pre; 
 • Goed analytisch vermogen: je begrijpt data en wat je er mee kunt doen om het maximale eruit te halen; 
 • Je bent leergierig en hebt een groeimentaliteit: je wil jouw resultaten én je eigen kennis in jouw vakgebied graag verbeteren. Je spot graag nieuwe ontwikkelingen en trends in jouw werkveld, en past deze toe; 
 • Je bent zelfstandig en hebt een proactieve houding;  
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.   
   

Wat hebben wij jou te bieden? 

Om te beginnen een prima startsalaris, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Maar er is meer. Zo profiteer je van…  

 • Een moderne pensioenregeling en de mogelijkheid om een dag per week thuis te werken; 
 • Een laptop van de zaak;  
 • Trainingen, opleidingen of cursussen om je kennis te vergroten, of stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling;  
 • De mogelijkheid om te sparren met mensen in jouw vakgebied, via een aantal professionele partners die we aan ons verbonden hebben;   
 • Jaarlijks een gratis NHA-cursus of -opleiding, om jouw dromen en ambities na te jagen;   
 • Ontwikkelgesprekken om samen te kijken hoe jij binnen NHA het beste uit jezelf kunt halen.  

  
En natuurlijk ook nog: 

 • Goede koffie, gezellige collega’s en een airhockeytafel! Met andere woorden: een leuke en inspirerende werkomgeving;  
 • Vers fruit, een massagestoel en verschillende challenges om jouw body & mind gezond en gelukkig te houden; 
 • Onvergetelijke personeelsfeesten, etentjes en afdelingsuitjes;

 

Wie is NHA? 

NHA is één van de grootste aanbieders van thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. Al ruim 85 jaar zijn we actief in deze bijzondere markt. Of je nu geïnteresseerd bent in het starten van je eigen bedrijf, het volgen van een complete beroepsopleiding of gewoon een leuke hobby- of taalcursus wilt doen, bij ons ben je aan het juiste adres. We bieden zelfs voortgezet onderwijs aan voor degenen die hun studie willen voortzetten. En dat allemaal in de vorm van een thuisstudie mét persoonlijke begeleiding. 

Wat ons bij NHA onderscheidt, is dat we elke dag vol passie gas geven om onze cursisten een mooiere toekomst te bieden. We zijn ambitieus en hebben uitdagende toekomstplannen waar we met een hecht team van collega’s naartoe werken. Want stappen maken is waar we goed in zijn. En die successen vieren we!  

We hechten veel waarde aan een prettige werksfeer en -omgeving. Want wij geloven dat een positieve omgeving bijdraagt aan jouw persoonlijke groei. Daarbij hebben we zoveel mogelijk oog en oor voor onze medewerkers. Met o.a. regelmatige tevredenheidsonderzoeken (waar we ook echt iets mee doen!) en een periodiek Preventief Medisch Onderzoek zorgen wij voor de fysieke en mentale gezondheid van onze medewerkers.   
 

Kom jij ons versterken? 

Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar Carlijn Seerden ([email protected]). Wil je eerst nog wat meer weten over de functie, NHA of het team? Stuur even een mailtje, dan maken we een belafspraak! 

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld  

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!