Menu
Gratis studiegids

Vacature auteur Zorgcoördinator

NHA is op zoek naar een enthousiaste auteur voor de cursus Zorgcoördinator.

Ben je innovatief en vind je onderwijs en kwaliteit belangrijk? Heb je veel energie en een flinke drive? Kom ons team dan versterken als freelancer!

 

Wie zijn wij?

NHA opleidingen behoort al 85 jaar tot de grootste aanbieders van thuisstudies in Nederland. NHA is opgericht door een onderwijzer die het onderwijs voor iedereen betaalbaar en bereikbaar wilde maken. Al vanaf het begin is het de ambitie van NHA om persoonlijke ontwikkeling, door het volgen van een cursus of opleiding, voor iedereen mogelijk te maken. Hoge kwaliteit voor weinig geld, luidt onze missie.

Je kunt feitelijk overal en in je eigen tempo een cursus of opleiding bij NHA volgen. Jaarlijks kiezen tienduizenden mensen ervoor om hun vrije tijd goed te besteden door het volgen van een van onze ruim 500 thuisstudies. Vanuit ons kantoor in Panningen zijn we actief op zowel de Nederlandse als de Belgische markt. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar www.nha.nl.

 

Taken:

Het mee ontwikkelen van lesmateriaal voor de cursus Zorgcoördinator gericht op het onderwijs. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk maar geen verplichting. 

Profiel:

  • Je hebt ruime ervaring of affiniteit met het uitvoeren van de functie Zorgcoördinator in het onderwijs (als zorgcoördinator en/of als docent).
  • Je hebt ruime ervaring als docent in het vakgebied.
  • Je hebt een goed inlevingsvermogen.
  • Je hebt uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden.
  • Je hebt het vermogen om flexibel en accuraat te werken.


Wij bieden je:

  • Een passende vergoeding.
  • Een flexibele freelance functie die prima te combineren is met een andere baan.

 
Herken je je in dit profiel, heb je tijd en spreekt de taakomschrijving je aan, stuur dan jouw schriftelijke reactie met cv naar:

NHA Opleidingen, t.a.v. mevr. l.verstegen

Postbus 7006, 5980 AA Panningen.

Of mail: [email protected]

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!