Gratis studiegids

Vacature voor auteur en schaduwauteur Data Science / Machine Learning

NHA is op zoek naar enthousiaste freelance auteurs (één auteur en één schaduwauteur) voor een nieuwe cursus op het gebied van Data Science / Machine learning (niveau: beginners).

Taken

De auteur ontwikkelt lesmateriaal, oefenopgaven en huiswerkopgaven. De schaduwauteur controleert het door de auteur geschreven lesmateriaal en voorziet dit van verbeteringen en/of aanvullingen.

Het vervullen van het docentschap (het corrigeren van het huiswerk) behoort tot de mogelijkheden. Dit is echter geen verplichting.

Uw profiel

Voor zowel de auteur als de schaduwauteur zijn wij op zoek naar iemand die aan het volgende profiel voldoet:

  • Je bent deskundige in het vakgebied en je hebt bij voorkeur ervaring als docent in dit vakgebied;
  • Je hebt een passie voor het overdragen van kennis;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het samenstellen/schrijven van lesmateriaal;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Je bent in staat om flexibel en accuraat te werken.

Wat bieden wij

Als (schaduw)auteur bij NHA heb je veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden. Wij vragen je om je aan een planning te houden, maar je bent vrij in het moment waarop je de werkzaamheden uitvoert. Dit maakt dat deze freelance functie prima te combineren is met een andere baan. Verder bieden wij een passende vergoeding, en daarnaast is er uitzicht op een functie als docent vanaf het moment dat deze cursus gelanceerd wordt.

Herken jij je in dit profiel, heb je voldoende tijd en spreekt de taakomschrijving jou aan? Stuur dan jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar Marlous Frencken, [email protected].

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!