Gratis studiegids

Leertraject Zelfstandig Ondernemen

 

6 maanden gratis toegang

Ter waarde van €160,-

Ontvang jouw certificaat na afronding

4 leerzame modules

Voor iedereen van 18 tot 66 jaar


Studiebelasting: 17 uur

Inschrijven is op dit moment nog niet mogelijk. Wil 
jij op de hoogte blijven stuur dan een e-mail.

Een vliegende start in Zelfstandig Ondernemen

Het starten van een eigen onderneming is nog altijd populair. In welke branche je ambities ook liggen, het start allemaal met dezelfde basis. Die basis biedt NHA jou met het Zelfstandig Ondernemen leertraject.

Dit leertraject helpt jou een goede start te maken door hulp te bieden bij het maken van keuzes voordat je je bedrijf inschrijft bij de KVK. Daarnaast ga je ook aan de slag met praktische vaardigheden die je meteen kunt toepassen in jouw nieuwe onderneming. Zo vergroot jij je kansen op succes.
 

Onmisbare inzichten

In het traject ga je onder andere aan de slag met vraagstukken rondom de ondernemingsvorm. Welke rechtsvorm past bij jou en je doelen? Welke gevolgen hebben deze keuzes op het gebied van aansprakelijkheid? 

Ook het maken van een ondernemingsplan komt aan bod. Wanneer je een lening van de bank nodig hebt, is dit een vereiste. Maar zelfs als je met eigen middelen een bedrijf opzet, biedt het ondernemingsplan jou helderheid en structuur. Zo leg je een solide basis voor je nieuwe onderneming.
 

Zet je producten en diensten in de markt

Wanneer je een bedrijf start, zul je je producten of diensten ook succesvol in de markt moeten zetten. In de marketingmodules binnen het traject ga je praktisch en effectief aan de slag met onder andere acquisitie en netwerken, maar ook met bijvoorbeeld social media en het creëren van folders en flyers.
 

Administratieve basiskennis

Hoewel het misschien niet je focus gaat zijn, is een stuk administratieve kennis onmisbaar als zelfstandig ondernemer. Zeker wanneer je nog veel in eigen beheer gaat doen, is het verstandig om kennis op te doen op het gebied van facturen, AVG en financieel beheer.
 

Gerichte praktische vaardigheden

Tenslotte ga je aan de slag met vaardigheden die jouw kansen op succes als zelfstandig ondernemer drastisch vergroten. Van verkoopgesprekken voeren tot projectmanagement en van time management tot onderhandelen. Deze én meer competenties komen uitgebreid aan bod.
 

Dit alles maakt het leertraject interessant voor zowel startende ondernemers als reeds gestarte ondernemers die wat extra kennis kunnen gebruiken. 

Daarom NHA
  • Nu volledig gratis!
  • Start direct met dit leertraject
  • Studeer in jouw eigen tempo
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!