Gratis studiegids

Leertraject Psychologie

 

6 maanden gratis toegang

Ter waarde van €150,-

Ontvang jouw certificaat na afronding

5 leerzame modules

Voor iedereen van 18 tot 66 jaar


Studiebelasting: 28 uur

Inschrijven is op dit moment nog niet mogelijk. Wil 
jij op de hoogte blijven stuur dan een e-mail.

Ontwikkel je kennis op het gebied van Psychologie

Van bedrijfspsychologie tot praktische psychologie: deze kennis helpt je verder in je arbeidsleven, ongeacht de branche waarin je werkt. Het helpt je goede contacten met collega’s en eventuele klanten te onderhouden. Ook privé doe je er je voordeel mee.

 

Met behulp van het leertraject Psychologie krijg je antwoorden op psychologische vragen op het gebied van gedrag, emoties en invloed op anderen. Je leert dagelijkse fenomenen en gebeurtenissen psychologisch te verduidelijken.

 

Kennismaking met Psychologie

Tijdens het leertraject ga je in vijf modules aan de slag met diverse thema’s binnen de psychologie. Onderwerpen als praktische-, persoonlijke- en kinderpsychologie komen aan bod. Maar ook het verband tussen marketing & psychologie wordt nader toegelicht tijdens het traject.
 

Allereerst ga je aan de slag met de basis. Je krijgt een inleiding in de psychologie en leert hoe de ontwikkeling van gedrag tot stand komt.  

 

Gedrag leren begrijpen

Om inzicht te krijgen in het gedrag en het handelen van mensen, heb je kennis nodig van praktische psychologie. Tijdens het traject ga je aan de slag met diverse onderwerpen uit dit vakgebied. Je leert onder andere jouw eigen gedrag en het gedrag van een ander begrijpen. 

 

Aan de slag met persoonlijke psychologie

Persoonlijke psychologie omvat vele thema’s. Tijdens het leertraject leer je onder andere meer over het ontstaan en de dynamiek van persoonlijkheden.

 

Maar ook onderwerpen zoals emoties, invloed op anderen en gedrag komen voorbij. Al deze onderwerpen zijn relevant wanneer je in contact bent met mensen, ongeacht of dit in jouw werk of privéleven is.

 

Waarom gedragen kinderen zich zoals ze zich gedragen?

Ook wordt er dieper ingegaan op kinderpsychologie. Tijdens deze module ontwikkel je inzicht in het gedrag van kinderen. Je leert hoe obstakels kunnen worden overwonnen en valkuilen kunnen worden ontweken in de opvoeding van het kind.

Daarom NHA
  • Nu volledig gratis!
  • Start direct met dit leertraject
  • Studeer in jouw eigen tempo
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!