Gratis studiegids

Leertraject Persoonlijke Effectiviteit

 

6 maanden gratis toegang

Ter waarde van €210,-

Ontvang jouw certificaat na afronding

8 leerzame modules

Voor iedereen van 18 tot 66 jaar


Studiebelasting: 19 uur

Inschrijven is op dit moment nog niet mogelijk. Wil 
jij op de hoogte blijven stuur dan een e-mail.

Aan de slag met persoonlijke effectiviteit

Doelen stellen, effectief communiceren, time management, assertiviteit en omgaan met stress: met deze én meer onmisbare vaardigheden ga jij praktijkgericht aan de slag in het leertraject Persoonlijke Effectiviteit.
 

Werken aan de persoonlijke effectiviteit is voor eenieder relevant. Je leert hoe je jouw tijd in jouw werk en privéleven optimaal kunt besteden.

 

Het nut van zelfreflectie

Om aan jouw persoonlijke effectiviteit te kunnen werken, is inzicht krijgen in jouw zelfbeeld en zelfreflectie van belang. Tijdens het traject krijg je handvatten toegereikt om jouw zelfbeeld kritisch te bekijken. Zelfreflectie is namelijk één van de vaardigheden die je in jouw persoonlijke en professionele leven nodig hebt om jezelf te kunnen ontwikkelen.

 

Effectief communiceren

Tijdens het leertraject komen acht thema’s aan bod, waaronder effectief communiceren. Zodra je in contact komt met een ander mens is er sprake van communicatie. Tijdens het traject ga je onder andere werken aan jouw communicatievaardigheden en doe je kennis op over schriftelijke communicatie.

 

Grip op stress

Iedereen krijgt te maken met onvermijdbare stress in zijn leven. Het is dan ook niet verkeerd om te leren hoe je stress kunt ombuigen naar gezonde spanning.
 

Stress ombuigen naar gezonde spanning is één ding, maar ook het daadwerkelijk leren ontspannen is noodzakelijk in het leven. Je krijgt daarom onder andere diverse tips, ontspanningsoefeningen en strategieën aangereikt die je meteen kunt toepassen in de praktijk. Zo voorkom je dat stress er met jou vandoor gaat.

 

Plannen en organiseren

Ontdek het belang van tijd en ga aan de slag met zelfmanagement. Je leert hoe je tijd kunt besparen en ontdekt hoe je de regie over jouw tijd terugkrijgt.
 

Het leertraject Persoonlijke Effectiviteit is geschikt voor iedereen die meer uit zijn of haar werk wilt halen. Ook privé komen de geleerde vaardigheden goed van pas.

Daarom NHA
  • Nu volledig gratis!
  • Start direct met dit leertraject
  • Studeer in jouw eigen tempo
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!