Gratis studiegids

Leertraject Managementvaardigheden

 

6 maanden gratis toegang

Ter waarde van €160,-

Ontvang jouw certificaat na afronding

8 leerzame modules

Voor iedereen van 18 tot 66 jaar

 
Studiebelasting: 17 uur

Inschrijven is op dit moment nog niet mogelijk. Wil 
jij op de hoogte blijven stuur dan een e-mail.

Ontwikkel je managementvaardigheden

Vervul jij een managementfunctie of ambieer jij een dergelijke carrière? Met het leertraject Managementvaardigheden krijg je praktische handvatten toegereikt waarmee je jouw managementvaardigheden naar een hoger niveau tilt.
 

Ontwikkel je kennis van management en verbeter je vaardigheden op onder andere het gebied van middle management, verandermanagement, leiderschap en projectmanagement.

 

Groei door

Na een introductie over management in het algemeen, ga je de diepte in. Onderwerpen als delegeren, motiveren en belonen komen aan bod tijdens het traject. Fungeer als voorbeeldfunctie en leer hoe je de individuele kwaliteiten van de mensen in jouw team naar boven kunt halen.

 

Omgaan met verandering

Verandering vindt voortdurend plaats. Als manager dien je hier efficiënt op in te kunnen spelen. Tijdens het traject leer je hoe je verandering binnen de organisatie in goede banen leidt. Overzicht houden is dé sleutel tot succes.

 

Succesvol leidinggeven

Het succesvol managen van mens en organisatie is mogelijk wanneer jij beschikt over de juiste kwaliteiten. Leidinggeven bestaat uit een interactieproces. In het traject leer je welke managementstijl effectief is en wat een goede leider ook een goede manager maakt. Ontdek welke problemen en of uitdagingen jou als manager te wachten staan en leer hoe je hiermee om moet gaan. 

 

Sociale vaardigheden

Succesvol management hangt naast de leiderschapskwaliteiten van de manager, ook af van de sociale vaardigheden. Daarom wordt hier ook aandacht aan besteed. Zo leer je om te gaan met conflicten en onderhandelingen. Daarnaast doe je kennis op over presenteren en gesprekstechnieken. 

Daarom NHA
  • Nu volledig gratis!
  • Start direct met dit leertraject
  • Studeer in jouw eigen tempo
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!