Gratis studiegids

Leertraject Administratieve Vaardigheden

 

6 maanden gratis toegang

Ter waarde van €160,-

Ontvang jouw certificaat na afronding

6 leerzame modules

Voor iedereen van 18 tot 66 jaar


Studiebelasting: 17 uur

Inschrijven is op dit moment nog niet mogelijk. Wil 
jij op de hoogte blijven stuur dan een e-mail.

Vergroot je kennis van (Financiële) Administratie

Kennis van administratie is onmisbaar in tal van werkgebieden. Competenties op dit gebied zijn dan ook waardevol om je cv mee te upgraden. Als zelfstandig ondernemer zul je hoogstwaarschijnlijk met administratie te maken krijgen. Ook als je een baan hebt of ambieert waarin (financiële) administratie een van je hoofd- of bijtaken is, zijn administratieve vaardigheden onmisbaar.
 

Werk jij reeds in een administratieve functie? Het vakgebied is constant in ontwikkeling en dat biedt veel kansen. Het zorgt er echter ook voor dat een bepaalde vorm van bijscholing en opfrissen van je kennis noodzakelijk is. Met dit leertraject kun je je administratieve kennis actualiseren.
 

Wil je je uiteindelijk verder ontwikkelen in het administratieve werkveld? Ook dan is dit leertraject een goed startpunt. 

 

Van theoretische basis tot praktische toepassing

In zes modules ga je aan de slag met diverse thema’s binnen administratie. Je legt een solide theoretische basis die je vervolgens leert toepassen.

 

Calculatie, boekhouden & bedrijfsadministratie

Zo start je met een introductie in het thema Bedrijfseconomie en werk je aan je rekenkundige kennis in het thema Calculatie.  Hierin leer je ook rekenkundige berekeningen maken.

In het thema boekhouden vergroot je je theoretische kennis rondom inventaris, balans, het grootboek, en proef- en saldibalans.

Het thema Bedrijfsadministratie laat je kennis maken met duurzame activa, duurzame productiemiddelen, schulden, aandelen en meer. 

 

Personeel, Loon en Arbeid

Je gaat vervolgens praktisch aan de slag met loonberekeningen en het opstellen van arbeidsovereenkomsten in het thema Loon & Arbeid. Daaropvolgend sluit je af met het thema Personeel, waarin planning en werving & selectie aan bod komen.

Daarom NHA
  • Nu volledig gratis!
  • Start direct met dit leertraject
  • Studeer in jouw eigen tempo
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!