Menu
Gratis studiegids

Moederdagactie

Het is weer zo ver, Moederdag staat om de hoek. Op 9 mei 2021 is het zo ver. En dit jaar is het tijd om eens écht aan jezelf te denken.

Want mama’s verdienen het om minstens één dag per jaar in het zonnetje gezet te worden. Die andere 364 doe jij namelijk hetzelfde voor je gezin. En dus verdien jij het om van die ene dag écht iets bijzonders te maken

 

 Bekijk alle hobbycursussen »

 

Leuk Moederdag cadeau, voor een nog leukere moeder

Een Moederdag cadeau, speciaal voor alle moeders. Ook bonusmoeders, pleegmoeder, schoonmoeders en grootmoeders. Want elke moeder verdient een mooie moederdag.

 

Verwen ook jezelf eens een keer. Niet met een lekkere cappuccino, maar met een cursus Barista. Dan maak je die cappuccino wanneer jij er zin in hebt. Geen manicure, maar een cursus Nail Art. En niet met een bosje bloemen, maar met een cursus Bloemschikken. Zo zet jij elke dag de bloemetjes buiten.

Verwennerij op de lange termijn. Daar heb je ook die andere 364 dagen nog iets aan. Zo maak jij van elke dag Moederdag.

 

 

 

 

Tijd voor jezelf

Je tijd nuttig besteden? Zeker als moeder is timemanagement belangrijk. Maar soms is het ook tijd om tijd voor jezelf te nemen. Iets doen wat je écht leuk vindt. Waar jij gelukkig van wordt. Een mooier Moederdag cadeau bestaat niet.

 

Investeren in geluk

Kinderen krijgen de tijd om te leren. Waarom jij dan niet? Je hoeft niet te wachten tot jouw kids je in het zonnetje zetten. Dat zonnetje haal jij zelf in huis. En dus kies je een cursus die bij jou past.

Heb jij altijd al piano willen leren spelen, of je willen verdiepen in fotografie maar nooit de tijd gehad? Dan is nu het moment. Want elke moeder verdient een passie, een hobby, tijd voor zichzelf.

 

Bekijk alle creatieve cursussen »

 

Kun je jouw kinderen echt niet los laten? Dan volg je gewoon een cursus waar jullie allebei iets aan hebben.

Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Met persoonlijke begeleiding
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!