Gratis studiegids

Ontvang cadeaus t.w.v. €200 bij jouw cursus

Vaak gaat er onbewust veel tijd verloren aan zaken als doelloos scrollen op social media of uren Netflixen. Die tijd kun je terugpakken en zinvoller besteden. Wist je dat je in slechts een paar uur per week een nieuwe taal, praktische vaardigheid of creatieve hobby kunt leren? Leer bijvoorbeeld de taal van je favoriete vakantieland of volg een cursus eigen webshop starten, zodat het niet enkel bij een droom blijft. Zo haal je meer voldoening uit je vrije tijd.

 

Exclusief aanbod voor Libelle-abonnees

NHA biedt jou een uniek voordeelpakket wanneer je nu start met een thuisstudie.
Als Libelle-abonnee krijg je niet alleen 50% korting op het lesgeld én een gratis 9-inch tablet + toetsenbord,
maar ook nog een gratis Activity Tracker + minicursus fit en gezond leven bij je cursus!

Actiecode

Deze voordeelactie voor libelle-abonnees is geldig t/m 30 september 2020.
Noteer bij inschrijving in het veld kortingscode: libelle2020

Van Spaans tot kinderpsychologie

NHA biedt meer dan 500 verschillende cursussen en opleidingen, die je thuis in je eigen tempo kunt volgen. Je ontvangt je studiemateriaal thuis en kunt de lessen ook in de digitale leeromgeving volgen. Starten kan dagelijks. Handig en super flexibel. Dankzij de ondersteuning van een privé-docent en het contact met studiegenoten sta je er nooit alleen voor.

Kies een van de beroepsopleidingen, taalcursussen, hobbycursussen, computercursussen of vmbo/havo/vwo vakken. Van een cursus weddingplannerbasiskennis boekhouden en  thuiskapper tot kinderpsychologie
handletteren en Spaans.

  

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!