https://www.nha.nl/klantenservice/studie-huiswerk-en-lesmateriaal/tot-wanneer-kan-ik-studeren/tot-wanneer-kan-ik-studeren
Gratis studiegids

Wij bieden onze cursisten altijd ruim de tijd om gebruik te maken van het lesmateriaal en de faciliteiten. Wil je weten tot wanneer jij nog kunt studeren, dan kun je hiervoor terecht op Plaza. Log in via www.nha.nl/inloggen, klik in de linker menubalk op "Mijn opleidingen" en klik op de betreffende studie. 

Let op: maak je gebruik van het STAP-budget, dan gelden hier andere voorwaarden voor. Zo dien je minimaal 80% van de lessen te hebben voltooid voor het eind van de gemiddelde studieduur (gebruikelijk 12 maanden).

Om na te gaan tot welke datum je de tijd hebt om aan deze voorwaarde te voldoen ga je naar Plaza.  Log in via www.nha.nl/inloggen, klik in de linker menubalk op "Mijn opleidingen" en klik op de betreffende studie. Klik hier op ‘Cursusinhoud Plaza’ en daarna op ‘Lessen’. Bovenin staat de knop ‘STAP-budget’. Hier staat de einddatum die voor jou van toepassing is.

In sommige gevallen is het mogelijk om de studieduur te verlengen. Hier kunnen kosten aan verbonden zitten.  Neem contact met ons op, dan kijken we dat graag na!
 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!