https://www.nha.nl/klantenservice/stap-budget/wat-gebeurt-er-na-mijn-stap-budget-aanvraag/wanneer-ontvang-ik-mijn-welkomstcadeau
Gratis studiegids

Let op: op 31 oktober is er een wijziging in de regelgeving rondom het STAP-budget gepubliceerd door de overheid. Eén van de wijzigingen is dat scholing waarbij een cadeau - zoals tablet, koptelefoon of laptop - wordt aangeboden, niet meer in aanmerking komt voor STAP-subsidie.

De nieuwe regels gelden voor álle opleiders, dus ook voor NHA. De regels zijn geldig vanaf de STAP-aanmeldronde van november 2022. Heb jij in deze ronde STAP-subsidie voor een opleiding ontvangen? Dan mogen we je dus helaas geen welkomstcadeau meer aanbieden. Meer informatie vind je hier.

Voor het versturen van het welkomstcadeau controleren wij het volgende:  
 

  1. Welkomstcadeau verzilveren: 

Voor het verzilveren van je welkomstcadeau log je in via www.nha.nl/inloggen. Klik hier vervolgens op "Mijn opleidingen" en kies de betreffende studie waarvoor je jouw cadeau wilt verzilveren.  

Ga naar "welkomstcadeau verzilveren" en bevestig je definitieve keuze.  

 

  1. De startdatum van de opleiding, zoals je deze bij UWV hebt aangegeven.    

Heb je het welkomstcadeau verzilverd en de startdatum is aangebroken, dan sturen wij het gekozen welkomstcadeau binnen 4 weken naar je toe. Je ontvangt van ons per e-mail bericht als het welkomstcadeau wordt verzonden. 

 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!