Menu
Gratis studiegids

SQL cursus

Webshops schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond en bieden diverse producten online aan. Webdesigners hebben hun handen vol met het ontwerpen, beveiligen en optimaliseren van databases en websites voor webshops. De scripttaal PHP, het databasesysteem MySQL en de bijhorende programmeertaal SQL zijn onmisbare gereedschappen voor webdevelopers. Talloze programmeurs volgen een SQL cursus om zich te bekwamen in hun vakgebied. Ben je webdesigner en wil je je kennis van PHP, MySQL en SQL uitdiepen om veilige en klantvriendelijke websites te ontwikkelen voor je klanten? Of is het jouw droom om een carrière uit te bouwen in de ICT-sector en een succesvolle webdeveloper of database-ontwikkelaar te worden? Dan is een SQL cursus ongetwijfeld iets voor jou!

 

Geef je loopbaan een nieuwe wending met een SQL cursus

De toekomst is aan het internet. De ICT-sector is voortdurend op zoek naar bekwame programmeurs en ontwikkelaars die goed functionerende websites bouwen. Leer hoe je met SQL de gegevens van bezoekers en klanten veilig en gestructureerd opslaat in een MySQL-database, die je vervolgens feilloos integreert in een website. Ontdek hoe je zelf een webserver bouwt en dynamische webpagina’s creëert met PHP. De weg naar de professionele ontwikkeling van databases en websites ligt voor je open met een SQL cursus.

 

Thuiscursus PHP / MySQL bij NHA

Wil je alvast weten of SQL jou wel ligt? Leg dan de basis met een cursus PHP/ MySQL van NHA! Niet iedereen heeft de tijd of de mogelijkheid om maanden- of jarenlang avondonderwijs te volgen. Voor de PHP / MySQL cursus van NHA hoef je niet naar school, maar studeer je rustig in je eigen woning. Geen verplichte aanwezigheid in school, geen lessenroosters, geen lesuren waaraan je je moet houden.

 

Word een specialist in SQL, PHP en MySQL en volg in je eigen tempo de thuiscursus PHP/MySQL van NHA. Een ervaren docent, specialist in het vakgebied, staat je bij tijdens jouw studie. Zit je met bepaalde vragen over de leerstof of begrijp je iets niet? Je persoonlijke vakdocent schiet je te hulp.

Op het einde van de thuiscursus PHP/MySQL ontvang je een getuigschrift als je voor alle opdrachten een voldoende behaalt. Het is ook mogelijk om je aan te melden voor een digitaal examen. Als je slaagt, sleep je een begeerd NHA-instituutsdiploma in de wacht.  

 

Gratis proefles PHP / MySQL

Overtuig jezelf en vraag een gratis proefles aan. Zo maak je vrijblijvend kennis met de uitstekende thuisopleidingen van NHA. Je ontvangt elke cursus van NHA vijftien dagen op proef. Voldoet de opleiding ondanks alles toch niet aan je verwachtingen, dan krijg je je lesgeld volledig terug. Je hebt overigens drie jaar de tijd om de opleiding te voltooien, dus je mag de stof gerust in je eigen tempo bestuderen.

Waar wacht je nog op om je in te schrijven voor de PHP/MySQL cursus van NHA? Doe het vandaag nog!


Het verschil tussen SQL en MySQL

Grootste verschil tussen SQL en MySQL is dat het SQL is een databasetaal voor het beheren van gegevens in een relationele database, terwijl MySQL een Open Source Relational Database Management System is dat helpt bij het beheren van relationele databases. Met andere woorden, SQL biedt instructies of opdrachten voor MySQL. Met deze opdrachten kan de gebruiker gegevens in relationele databases opslaan en openen.

 

Is SQL niks voor jou, maar wil jij je wel graag verdiepen in de wereld van ICT? Bij NHA vind je een opleiding die bij jou past!

 

 Bekijk alle ICT opleidingen >>

 

Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!