Gratis studiegids

 

Grafische vormgeving opleiding

Bepaal zelf waar en wanneer je leert

Indesign, Photoshop, Gimp: leer werken met software en verfijn je kwaliteiten als grafisch vormgever bij NHA.

Een opleiding grafische vormgeving? Van advertenties maken tot brochures opmaken en van huisstijlen ontwikkelen tot logo's ontwerpen: grafisch vormgevers geven inhoud vorm.

 

Leer vormgeven met de computer en volg de cursus grafische vormgeving van 12 maanden bij NHA. Bij de beroepscursus van NHA leer je drie dingen:

  • Beelden bewerken
  • Tekenen met de computer
  • Opmaken en publiceren

 

Bewerk beelden met Photoshop

Wat verwacht een werkgever of opdrachtgever van een vormgever die een grafische vormgeving opleiding heeft afgerond? Allereerst dat hij beelden bewerkt. Van foto's retoucheren tot beelden optimaliseren. Leer alle geheimen kennen van beeldbewerkingsprogramma's als Gimp/Photshop, Inkscape en Scribus.

 

Daarnaast tekent een vormgever. Leer in de grafische vormgeving cursus van NHA werken met tekenprogramma's als Inkscape, Gimp/Photoshop en Scribus. Werk met basisvormen en beziecurven.

 

Werk met desktop publishing

Verder leert u desktop publishing programma's kennen als uw broekzak. Bij de cursus grafische vormgeving leer je brochures, pagina's en advertenties opmaken met foto's, illustraties en teksten. Zet de losse elementen samen op een pagina en smeed ze tot één geheel. Leer werken met desktop publishing programma's als Scribus/Adobe Indesign.

 

Combineer creativiteit en techniek en vergroot je slagkracht op het gebied van grafische vormgeving. Opleidingseisen of toelatingseisen kent deze beroepscursus niet.

 

Bij NHA studeer je waar je wilt wanneer je wilt. De cursus grafische vormgeving sluit je af met een examen op een moment dat je zelf bepaalt. De software en het lesmateriaal dat nodig is voor de cursus krijg je thuisgestuurd.

 

De vraag naar websitebouwers, mensen die online magazines vormgeven, met computerprogramma's tijdschriften of brochures vormgeven en klaarmaken voor druk of print neemt de afgelopen jaren toe.

 

Vergroot je slagkracht en leer lezen en schrijven met de meest gangbare software.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »

 

Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een grafische opleiding van NHA. 

077 30 67 000

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!