Gratis studiegids

Tijd voor feest! NHA verwelkomt haar 500ste vakdocent

Mis onze tijdelijke feestkorting niet! 

 

Hoera, het is tijd voor feest! We hebben namelijk onze 500ste vakdocent mogen verwelkomen bij NHA. Dat betekent dat we nu 500 actieve vakdocenten aan ons verbonden hebben. Zij helpen jou verder met je cursus of opleiding. Deze mijlpaal vieren we graag met jou met een speciale feestkorting!  
 

 

Ontvang tijdelijk 15% feestkorting! 

Wil jij ook starten met een NHA-cursus of -opleiding? Grijp nú je kans en schrijf je in
met tijdelijk 15% feestkorting op het lesgeld, geldig op ons complete aanbod. Zo start je
extra voordelig met jouw nieuwe studie. 
 
De korting wordt automatisch toegepast tijdens het inschrijfproces. Je kunt je dus heel
eenvoudig inschrijven voor de cursus van jouw keuze en je profiteert direct van de feestkorting!
  

Vind jouw thuisstudie »

 
 
 

"Ik voel me als een vis in het water!"

Anna van Acker (43) schoolde zich succesvol om naar gewichtsconsulente:
"13 jaar lang werkte ik met veel plezier voor een non-profitorganisatie als afdelingsdirecteur. Door de groei van de organisatie veranderden mijn werkzaamheden en was ik alleen nog bezig met reorganisaties en fusies. Niet het werk dat ik wilde doen.

Bij NHA kon ik in mijn eigen tijd studeren én direct beginnen. Bovendien was ik na de studie gecertificeerd gewichtsconsulent. Eind vorig jaar sloot ik de studie met succes af en richtte ik mijn praktijk op. Ik heb al verschillende mensen in hun strijd geholpen.  Ik voel me als een vis in het water!”

"Mijn ervaring met NHA is heel goed!"

Arno Weijers volgt de cursus Frans voor Gevorderden:
"Ik volg deze cursus Frans om goed contact te kunnen hebben met de lokale bevolking tijdens mijn vakantie. Door persoonlijke gesprekken krijg je veel meer informatie over het land en de mensen. 

Mijn ervaring met NHA is heel goed. De theorie wordt goed behandeld en van alle nieuwe woorden leer je de uitspraak met geluidsbestanden. De lessen worden ook snel nagekeken. Naast Frans volg ik ook nog de cursus Italiaans. Deze foto is gemaakt in Italië, bij het Lago di Toval."

 

Nog meer cadeaus! 

Schrijf je je in voor een thuisstudie bij NHA, dan ontvang je naast onze feestkorting ook nog een gratis welkomstcadeau! Kies nu voor een gratis tablet of € 25,- extra korting op jouw inschrijving. Studeren was nog nooit zo voordelig!

 
 

Hoe werkt studeren bij NHA? 

Met een thuisstudie van NHA kun je studeren in je eigen tempo, waar en wanneer je wilt. Onze ervaren vakdocenten begeleiden je tijdens jouw studie. Je staat er dus nooit alleen voor! 

Of je nu kiest voor een beroepsopleiding, een leuke hobbycursus of een taalcursus, met meer dan 600 opleidingen vind je altijd iets dat bij jou past. Twijfel je nog? Vraag dan een gratis proefles aan!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

 

   85 jaar ervaring
   Altijd 15 dagen op proef
   Niet geslaagd? Lesgeld terug!
   Persoonlijke begeleiding van een vakdocent
   Studeer in je eigen tempo

   
 
 

 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!