Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Marketing Management

  • Kort studieprogramma op HBO niveau.
  • Begeleiding door vakdocent.
  • In 2 maanden een officieel diploma.
  • Studeer in uw eigen tempo.
  • 15 dagen gratis op proef.

Alles Over

Marketing Management

Het marketingbeleid is vaak de leidraad bij het bepalen van de ondernemingsstrategie. Vandaag de dag heeft het bedrijfsleven dan ook een grote behoefte aan strategische marketeers. Door het volgen van de cursus Strategische Marketing heroverweegt of bepaalt u de basis van elke professioneel bedrijf: de strategie. Hierbij is het van belang om een duidelijk beeld van de doelstellingen van een organisatie te hebben.

Om tot een gedegen marketingplan te komen, heeft u relevante informatie nodig, die u vervolgens stapsgewijs analyseert. Binnen de cursus Marketing Management leert u hoe u praktisch onderzoek verricht en hoe u doortastend en ondernemend met complexe vraagstukken omgaat. Door op een duidelijke wijze te communiceren, komt u tot een geïntegreerde aanpak om een adequaat marketingplan te maken. U vergaart meer kennis over de ontwikkeling van de hedendaagse markt en maatschappij. Van deze vaardigheden kunt u, als slimme strateeg, dankbaar gebruik maken.

Voor wie is deze cursus bestemd?
Deze cursus van twee maanden is uitermate geschikt voor personen die hun marketingkennis willen opfrissen, of zich verder willen verdiepen in het marketingvak. De kennis die u opdoet is universeel toepasbaar, in zowel de profit- als non-profitsector.

Studieprogramma

Marketing Management

Om goed in kaart te brengen welke richting een organisatie op wil, is een duidelijk marketingplan noodzakelijk. U dient hiervoor op de hoogte te zijn van de gang van zaken bij uw concurrenten, maar u dient zich ook te verdiepen in uw eigen bedrijf.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

De missie - Voordat een duidelijk marketingplan opgesteld kan worden, is het in kaart brengen van de missie een belangrijke eerste stap. Waar wilt u als bedrijf naartoe en wat zijn de doelstellingen? Door middel van marktafbakening komt u tot een gedegen eerste opzet van een marketingplan.

Analyse en marketinginstrumenten - U leert hoe u de huidige situatie binnen een bedrijf analyseert. Dit doet u onder andere door een sterkte-zwakte analyse. Marketingdoelstellingen en marketingstrategieën komen aan bod. Deze worden vervolgens vertaald naar de marketinginstrumenten.


In korte tijd doet u op hoog niveau kennis op. Doordat u actief aan de slag gaat, heeft u de verschillende strategische aspecten van het marketingplanningsproces snel onder de knie. Verbeter gericht en in korte tijd uw visie en strategie en start vandaag nog met deze interessante cursus!

Officieel Diploma

Marketing Management

Als u het examen succesvol afrondt ontvangt u het officiële diploma Marketing Management van de NHA.

Digitale examens: Elke dag en dicht bij huis
De cursus is opgebouwd rond contact- en inzendmomenten met uw vakdocent. Inclusief een gratis oefenexamen. De cursus wordt afgesloten met een digitaal examen (in uw regio) à € 125,-. U kunt op iedere werkdag examen afleggen bij een testcentrum in uw regio. Uw voordeel: geen examenstress, geen lange reistijd en niet lang wachten op een examendatum, maar direct examen afleggen als u er klaar voor bent. Ook is de uitslag dan extra snel bekend. Het examengeld betaalt u bij de NHA pas bij aanmelding voor het examen!

100% examengarantie

Mocht u onverhoopt niet slagen voor een examen, dan bieden wij examengarantie en leidt de NHA u gratis op voor het herexamen.

ZO STUDEERT U

Persoonlijke begeleiding via internet
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U stuurt de huiswerkopgaven en opdrachten, voorzien van eventuele vragen, via internet naar uw eigen privé-docent. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is uw steun en toeverlaat die u graag begeleidt. U mag tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Studieleiding:
Uw persoonlijke docent.

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

2 maanden bedraagt de studieduur van de cursus Marketing Management bij een gemiddeld studietempo. U mag uw eigen tempo bepalen. Zo is deze studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's.

Studeren bij de NHA betekent veel vrijheid, perfecte service en een ontspannen studie door de goede, persoonlijke begeleiding en het praktische lesmateriaal.

Vooropleiding
Voor de cursus heeft u geen specifieke vooropleiding nodig.

U kunt op elk moment starten
Het hele jaar door, op elk gewenst moment kunt u bij ons met uw opleiding beginnen. U hoeft dus niet te wachten tot de start van een nieuw schooljaar. Dankzij deze flexibele instroom verliest u geen tijd en kunt u direct van start.

Leerboeken:
Het lesgeld is compleet inclusief de benodigde leerboeken, lesstof, toegang tot NHA studentenplaza en studiebegeleiding.

Scherp geprijsde lesgelden!
Bij elke opleiding zijn de studiekosten bij het lesgeld inbegrepen. U hoeft dus geen boeken meer aan te schaffen. U hoeft alleen maar rekening te houden met examengeld en eenmalig inschrijfgeld. Als u het lesgeld vergelijkt met dat van andere opleidingsinstituten, dan ziet u dat u elk jaar vele honderden euro's bespaart.

LESGELD

50% Korting Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Marketing Management €744 €372
of 4 x €102.50
n.v.t. n.v.t.

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.

Belastingteruggaaf voor NHA studie.
U kunt de studiekosten voor een NHA-opleiding, die aansluit op uw beroep of toekomstige beroep, als aftrekpost indienen bij uw belastingaangifte. In dat geval vergoedt de belastingdienst tussen de 37% en 52% (afhankelijk van uw belastingschaal) van uw studiekosten, boven het drempelbedrag van 250 euro. Dat maakt uw studie bij de NHA nog voordeliger!

Betaalt uw werkgever mee?
Aarzel niet om uw werkgever te vragen om u bij uw studie financieel te steunen. Uw werkgever heeft namelijk ook profijt van de studie die u volgt. U ontplooit uzelf en gaat uw talenten beter benutten. Bovendien doet u alles in uw eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met uw chef of de personeelsfunctionaris.


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.