Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Leiderschap

  • Kort studieprogramma op HBO niveau.
  • Begeleiding door vakdocenten.
  • In 2 maanden een officieel diploma.
  • Studeer in uw eigen tempo.
  • 15 dagen gratis op proef.

Alles Over

Leiderschap

Een werknemer kan nog zo gemotiveerd zijn, maar als een goede leidinggevende ontbreekt kan deze motivatie snel verdwijnen. Met het volgen van de cursus Leiderschap leert u wat leiderschap is, hoe het werkt, waar het toe dient en hoe u het toepast. Als innovatieve leider benut u de energie en het potentieel van mensen en organisaties, zodat u het optimale uit organisaties haalt. U hecht waarde aan de meningen van mensen om u heen en kunt hier duidelijke vervolgacties uit opstellen.

U weet hoe u mensen motiveert en inspireert om aan de slag te gaan. U hanteert waarden op het gebied van ethiek door correct te handelen. Door het geven van duidelijke instructies en het kweken van vertrouwen en respect gaan werknemers enthousiaster aan de slag. Deze manier van communicatie zorgt ervoor dat u werkt aan een goed geleide en winstgevende organisatie. U schenkt aandacht aan ontplooiing en vindt voortdurend groeien, leren en ontwikkelen een absolute must. Als leider doet u er alles aan om het beste uit het bedrijf en de werknemers te halen. Kortom: met uw leiderschap streeft u naar succes!

Voor wie is deze cursus bestemd?
Deze cursus van twee maanden is uitermate geschikt voor mensen die willen doorgroeien naar een leidinggevende functie en voor mensen die hun bestaande leiderschapskwaliteiten willen verbreden. De kennis die u opdoet is universeel toepasbaar, in zowel de profit- als non-profitsector.

Studieprogramma

Leiderschap

Leiderschap gaat over het vermogen om mensen zodanig te beïnvloeden, dat hun capaciteiten ten goede komen aan het algemene belang van een bedrijf. U motiveert werknemers en geeft ze een gevoel van verantwoordelijkheid. En dit leert u binnen deze cursus!

De volgende onderwerpen komen aan bod:

- Het juiste doel en de juiste visie
In dit onderdeel komen de kenmerken van een uitstekend presterende organisatie aan de orde. Verder leert u hoe u een inspirerende visie creëert.

- Het correct behandelen van klanten en medewerkers
Om het gewenste effect te bereiken, dient u uw klanten en medewerkers te motiveren en inspireren. Begrippen als situationeel leiderschap, empowerment en zelfleiderschap worden besproken.

- Het juiste soort leiderschap
Het karakter en de intentie van het leiderschap staan centraal. U sluit dit onderdeel af met het formuleren van uw eigen visie op het leiderschap

In korte tijd doet u op hoog niveau kennis op. Doordat u actief aan de slag gaat doet u snel nieuwe kennis over het leiderschap op. Hierdoor ontwikkelt u uw eigen managementstijl. Verbeter gericht en in korte tijd uw leiderschapsvaardigheden en start vandaag nog met deze interessante cursus!

 

OFFICIEEL DIPLOMA

Leiderschap

Als u het examen succesvol afrondt ontvangt u het officiële diploma Leiderschap van de NHA.

Digitale examens: Elke dag en dicht bij huis
De cursus is opgebouwd rond contact- en inzendmomenten met uw vakdocent. Inclusief een gratis oefenexamen. De cursus wordt afgesloten met een digitaal examen (in uw regio) à € 125,-. U kunt op iedere werkdag examen afleggen bij een testcentrum in uw regio. Uw voordeel: geen examenstress, geen lange reistijd en niet lang wachten op een examendatum, maar direct examen afleggen als u er klaar voor bent. Ook is de uitslag dan extra snel bekend. Het examengeld betaalt u bij de NHA pas bij aanmelding voor het examen!

100% examengarantie

Mocht u onverhoopt niet slagen voor een examen, dan bieden wij examengarantie en leidt de NHA u gratis op voor het herexamen.

ZO STUDEERT U

Persoonlijke begeleiding via internet
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U stuurt de huiswerkopgaven en opdrachten, voorzien van eventuele vragen, via internet naar uw eigen privé-docent. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is uw steun en toeverlaat die u graag begeleidt. U mag tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Studieleiding:
Uw persoonlijke docent.

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

2 maanden bedraagt de studieduur van de cursus Leiderschap bij een gemiddeld studietempo. U mag uw eigen tempo bepalen. Zo is deze studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's.

Studeren bij de NHA betekent veel vrijheid, perfecte service en een ontspannen studie door de goede, persoonlijke begeleiding en het praktische lesmateriaal.

U kunt op elk moment starten
Het hele jaar door, op elk gewenst moment kunt u bij ons met uw opleiding beginnen. U hoeft dus niet te wachten tot de start van een nieuw schooljaar. Dankzij deze flexibele instroom verliest u geen tijd en kunt u direct van start.

Vooropleiding
Voor deze cursus is geen speciale vooropleiding vereist.


Leerboeken:
Het lesgeld is compleet inclusief de benodigde leerboeken, lesstof, toegang tot NHA studentenplaza en studiebegeleiding.

Scherp geprijsde lesgelden!
Bij elke opleiding zijn de studiekosten bij het lesgeld inbegrepen. U hoeft dus geen boeken meer aan te schaffen. U hoeft alleen maar rekening te houden met examengeld en eenmalig inschrijfgeld. Als u het lesgeld vergelijkt met dat van andere opleidingsinstituten, dan ziet u dat u elk jaar vele honderden euro's bespaart.

LESGELD

50% Korting Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Leiderschap €744 €372
of 4 x €102.50
n.v.t. n.v.t.

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.

Belastingteruggaaf voor NHA studie.
U kunt de studiekosten voor een NHA-opleiding, die aansluit op uw beroep of toekomstige beroep, als aftrekpost indienen bij uw belastingaangifte. In dat geval vergoedt de belastingdienst tussen de 37% en 52% (afhankelijk van uw belastingschaal) van uw studiekosten, boven het drempelbedrag van 250 euro. Dat maakt uw studie bij de NHA nog voordeliger!

Betaalt uw werkgever mee?
Aarzel niet om uw werkgever te vragen om u bij uw studie financieel te steunen. Uw werkgever heeft namelijk ook profijt van de studie die u volgt. U ontplooit uzelf en gaat uw talenten beter benutten. Bovendien doet u alles in uw eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met uw chef of de personeelsfunctionaris.


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.