Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Bedrijfskunde met Recht

  • Opleiding op HBO-niveau
  • 6 maanden studie.
  • Studeer in eigen tempo.
  • Contact met medestudenten via plaza.
  • Begeleiding door eigen vakdocent.

ALLES OVER

BEDRIJFSKUNDE MET RECHT

Alles weten over rechten en plichten? Volg de opleiding Bedrijfskunde met Recht.
Kan een besloten vennootschap fuseren met een coöperatie? Mag je zonder sociaal plan 25 procent van je personeel ontslaan? Wat is de juridische status van een sideletter? Bedrijven hebben managers nodig met kennis van juridische zaken. Of het nu gaat om bedrijven die op de Nederlandse markt opereren of bedrijven die internationaal werken, of het nu gaat om kleine ondernemingen of beursgenoteerde multinationals: managers met kennis van zaken leiden bedrijven.

 

Ben je geïnteresseerd in bedrijfskunde met recht, maar heb je onvoldoende basiskennis? Schrijf je dan in voor deze opleiding Bedrijfskunde met Recht op HBO niveau.

 

Gedurende 6 maanden maak je kennis met het vakgebied bedrijfskunde en recht waaronder algemeen management en bedrijfsvoering, bedrijfs-, arbeids- en sociaal recht. De nadruk ligt op de juridische aspecten van een bedrijf.

 

Volgens het gezegde is er een verschil tussen recht hebben en recht krijgen. Met juridische kennis versterk je de mogelijkheden om je recht te krijgen. Meer weten over de rechten en plichten van werkgevers en werknemers? Welke stappen je zet bij arbeidsconflicten? Hoe je ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid voorkomt? Waar je op moet letten bij een fusieovereenkomst? Je leert het tijdens de opleiding Bedrijfskunde met Recht.

STUDIEPROGRAMMA

BEDRIJFSKUNDE MET RECHT

Deze opleiding bestaat uit twee onderdelen:

Onderdeel 1  (3 maanden)
Bedrijfskunde de basis
Management
Functionele beleidsgebieden
Beroepsoriëntatie

Onderdeel 2 (3 maanden)

Juridische analyse
Bedrijfsrecht
Arbeid en sociaal recht
Themaopdracht

OFFICIEEL DIPLOMA

BEDRIJFSKUNDE MET RECHT

Als u de tentamens succesvol afrondt, ontvangt u het officiële diploma Bedrijfskunde met Recht van de NHA.


Digitale examens: Elke dag en dicht bij huis
Deze basisopleiding bestaat uit twee onderdelen (met gratis oefentenexamens) die u beide kunt afsluiten met een examen à € 75,- per stuk. U kunt op iedere werkdag examen afleggen bij een testcentrum in uw regio. Uw voordeel: geen examenstress, geen lange reistijd en niet lang wachten op een examendatum, maar direct examen afleggen als u er klaar voor bent. Ook is de uitslag dan extra snel bekend.

Het examengeld betaalt u bij de NHA pas bij aanmelding voor het examen!

100% examengarantie
Mocht u onverhoopt niet slagen voor een examen, dan bieden wij examengarantie en leidt de NHA u gratis op voor het herexamen.

ZO STUDEERT U

Studeer in uw eigen tempo
U ontvangt de complete opleiding in twee zendingen thuis. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privé-docent sturen.  Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is uw steun en toeverlaat die u graag begeleidt. U mag tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Studieleiding:
Uw persoonlijke docent.

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

6 maanden bedraagt de studieduur van de opleiding Bedrijfskunde met Recht bij een gemiddeld studietempo. U mag uw eigen tempo bepalen. Zo is deze studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's.

Studeren bij de NHA betekent veel vrijheid, perfecte service en een ontspannen studie door de goede, persoonlijke begeleiding en het praktische lesmateriaal.

Vooropleiding
Voor deze opleiding is geen speciale vooropleiding vereist.

U kunt op elk moment starten
Het hele jaar door, op elk gewenst moment kunt u bij ons met uw opleiding beginnen. U hoeft dus niet te wachten tot de start van een nieuw schooljaar. Dankzij deze flexibele instroom verliest u geen tijd en kunt u direct van start.

Leerboeken:
Het lesgeld is compleet inclusief de benodigde leerboeken, lesstof, toegang tot NHA studentenplaza en studiebegeleiding.

Lesgeld inclusief studiekosten!
Bij elke opleiding zijn de studiekosten bij het lesgeld inbegrepen. U hoeft dus geen boeken meer aan te schaffen. U hoeft alleen maar rekening te houden met examengeld en u betaalt eenmalig inschrijfgeld.

LESGELD

50% Korting Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Bedrijfskunde met Recht €1298 €649
of 12 x €59.50
n.v.t. n.v.t.

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.


Belasting-teruggaaf voor NHA studie.
U kunt de studiekosten voor een NHA-opleiding, die aansluit op uw beroep of toekomstige beroep, als aftrekpost indienen bij uw belastingaangifte. In dat geval vergoedt de belastingdienst tussen de 37% en 52% (afhankelijk van uw belasting-schaal) van uw studiekosten, boven het drempelbedrag van 250 euro. Dat maakt uw studie bij de NHA nog voordeliger!

Betaalt uw werkgever mee?
Aarzel niet om uw werkgever te vragen om u bij uw studie financieel te steunen. Uw werkgever heeft namelijk ook profijt van de studie die u volgt. U ontplooit uzelf en gaat uw talenten beter benutten. Bovendien doet u alles in uw eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met uw chef of de personeelsfunctionaris.


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.