Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Nail Art

 • Behaal het officiële diploma Nail Art!
 • Persoonlijke begeleiding: deskundige docent.
 • Studeer in uw eigen tempo.
 • Direct contact met studiegenoten.
 • Incl. materialenpakket t.w.v. € 40,-

ALGEMEEN

Inclusief professioneel materialenpakket!

Bij een mooie outfit horen perfect verzorgde nagels. Bij speciale evenementen kunt u met uw prachtig versierde nagels het verschil maken en zorgt u gegarandeerd voor een goede eerste indruk! Wilt u leren hoe u uw eigen nagels of die van iemand anders origineel versiert? Start dan vandaag nog met de cursus Nail Art! Dankzij het professionele gratis materialenpakket t.w.v. 40 euro kunt u direct aan de slag!

Met de cursus Nail Art leert u hoe u natuurlijke nagels en kunstnagels versiert en decoreert. Aan het eind van deze cursus bent u specialist in het ontwerpen van originele patronen! Het rijk geïllustreerde lesmateriaal bestaat uit heldere theorie en favoriete technieken en bevat praktische oefeningen.

PROGRAMMA

De cursus Nail Art bestaat uit acht duidelijke lessen. Alle lessen bevatten een korte inleiding met heldere afbeeldingen en vervolgens gaat u zelf creatief aan de slag. U werkt niet alleen met nagellak, maar ook met diverse andere materialen.

In de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Basis manicure en nagellaktechnieken; het reinigen van de nagels, het uitvoeren van een basis manicure en de verschillende materialen en het stellen van een diagnose van de nagelconditie.
 • Productgebruik en kleurenleer; wijze van productgebruik, vermengen van primaire en secundaire kleuracrylverven en nagellakken, en technieken als blending, fading en shading.
 • Stamping; uitleg over het materiaalgebruik en de vele mogelijkheden van deze techniek.
 • Animal prints; vele technieken komen hier samen, waaronder het creëren van een achtergrond, stempelen, sponzen, strepen en tekenen.
 • Fantasie en abstract; het maken van schetsen en kleurcombinaties, oefenen met verschillende materialen zoals penselen en sponsjes.
 • One-stroke painting; maken van professionele designs, het gebruik van meerdere kleuren acrylverf op slechts één penseel.
 • Holiday designs; alle voorgaande technieken komen samen, in combinatie met glitter, strasstenen en folies, om voor elke gelegenheid en seizoen het juiste design te ontwerpen.
 • Prijsstelling en verkooptechniek; wilt u de opgedane kennis beroepsmatig inzetten, dan leren we u het aanprijzen van Nail Art designs, het maken van reclame en het berekenen van de juiste prijs per behandeling.


Inclusief professioneel materialenpakket
Bij de cursus Nail Art ontvangt u een materialenpakket, zodat u meteen met de oefeningen kunt beginnen. Dit pakket bevat onder andere de volgende producten: acrylverf, 3D stickers, sealer, 8-delige brushset, oefentips, oefenvinger, nail art stamping set inclusief lak enz. Ook na de cursus kunt u met deze materialen professioneel aan de slag!

DIPLOMA

U kunt examen doen voor het officiële instituutsdiploma Nail Art. Een getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger)

Over NHA en de Erkenning door het ministerie van onderwijs
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). De hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen.

ZO STUDEERT U

Studeer in uw eigen tempo
U ontvangt de complete cursus Nail Art in één zending thuis. Hierdoor kunt u uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar

Persoonlijke begeleiding via internet
Met de persoonlijke begeleiding van uw deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Zij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Zij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Studieleiding
Mevr. R. Fransbergen

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur
De cursus Nail Art duurt 4 maanden bij een gemiddeld tempo van 2 lessen per maand.
U kunt ook minder lessen per maand bestuderen. Zo bepaalt u uw eigen studietempo. U kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

Studietijd
Per les moet u rekenen op 5 uur.

Vooropleiding
Voor deze cursus Nail Art heeft u geen specifieke vooropleiding nodig.

Leerboeken
Voor deze cursus heeft u geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Ringband
Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.

Vragen?
Bel ons: 077-30.67.000 of stuur ons een e-mail.

LESGELD

50% Korting Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Nail Art €438 €219
of 4 x €57.50
€328 €164
of 4 x €43.50

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.