Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Basisopleiding Netwerk- en Mediabeheerder

  • Officieel NHA instituutsdiploma.
  • Begeleiding door eigen vakdocent.
  • Studeer in eigen tempo.
  • Geen stage en geen vooropleidingseis.
  • 15 dagen gratis op proef.

ALLES OVER

BASISOPLEIDING NETWERK- EN MEDIABEHEERDER

Een netwerkbeheerder doet meer dan alleen een netwerk beheren. Zo weet hij wat er leeft in een organisatie en luistert aandachtig naar de wensen van mensen op de werkvloer. Dit alles beschrijft de beheerder in een programma van eisen. Dit document is de basis van een (netwerk)ontwerp.

De netwerkbeheerder onderzoekt hoe medewerkers binnen een organisatie kunnen beschikken over alle benodigde informatie en stemt daar de ICT op af. Dit beschrijft hij in een technisch ontwerp.

De taken van de netwerkbeheerder variëren van ontwerpen tot opzetten, beheren, onderhouden en beveiligen van netwerken. Documenten, e-mail en webverkeer: het netwerk is de digitale snelweg waarop alle data van A naar B wordt verplaatst. En weer terug. Netwerken moeten betrouwbaar zijn. Altijd. Zijn er toch problemen? Dan los jij die problemen op.

Kennis van de nieuwste technieken is een absolute vereiste om netwerken zo stabiel, snel en veilig mogelijk te laten werken.

Deze populaire basisopleiding is ideaal als bijscholing.

STUDIEPROGRAMMA

OPLEIDING NETWERK- EN MEDIABEHEERDER

In deze populaire Basisopleiding ICT Netwerk- en Mediabeheerder komen de volgende onderdelen aan bod:

De opleiding bestaat uit:

- Netwerken en server.
- Office.
- Software en hardware.
- Windows Workstation.
- Programmeren.
- Databases.
- Linux.
- Cisco.
- Beroepscases.

Wijzigingen in het studieprogramma voorbehouden.
De goed te volgen lessen krijg je in twee delen toegezonden.

OFFICIEEL DIPLOMA

BASISOPLEIDING NETWERK- EN MEDIABEHEERDER

Wanneer je geslaagd bent voor de examens, ontvang je het officiële NHA-instituutsdiploma.

Schoolverklaring
Een officiële schoolverklaring kun je voor 19 euro aanvragen, wanneer je de opleiding voortijdig stopt. In deze verklaring worden de behaalde examens vermeld.

Examen
De opleiding wordt afgesloten met 3 examens voor het officiële NHA-instituutsdiploma. Het examengeld bedraagt € 75,- per examen.

Dagelijks kun je digitaal examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond.

Wijzigingen in examens voorbehouden. Het examengeld betaal je bij de NHA pas bij aanmelding voor het betreffende examen!

ZO STUDEER JE

Studeer in je eigen tempo
Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met je hobby's.
En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er nooit alleen voor en boek je de beste resultaten. Je kunt de huiswerkopgaven, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar je eigen privédocent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is je steun en toeverlaat die je optimaal begeleidt. Je mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Studiebegeleiding
Wanneer je start met deze opleiding, stelt jouw vakdocent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur
10 maanden bij een gemiddeld studietempo. Maar sneller of langzamer studeren kan en mag altijd. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

Vooropleiding
Voor deze opleiding is geen speciale vooropleiding vereist.

Leerboeken
Voor deze opleiding heb je geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houd je overzicht en bespaar je geld.

Ringband
Bij de eerste lessen ontvang je GRATIS een fraaie ringband om je lessen in te bewaren.

Vragen?
Bel ons: 077-30.67.000 of stuur ons een e-mail.

LESGELD

50% Korting Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Basisopleiding Netwerk- en Mediabeheerder €1378 €689
of 10 x €76.00
n.v.t. n.v.t.

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.