Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 679 klanten

studente cursus office

Office

  • Praktisch en uitgebreid pakket
  • Gemiddelde studieduur: 5 maanden
  • Persoonlijke begeleiding via internet
  • Direct contact met studiegenoten
  • Studeer in jouw eigen tempo

ALGEMEEN

Computercursus voor kantoorwerk? Start de praktische cursus MS Office.


Outlook, Word, Excel, Powerpoint… Wil je snel wegwijs worden in de mogelijkheden van Microsoft Office? Met de succesvolle en praktische cursus MS Office leer je snel alle vereiste basisvaardigheden van het veelgebruikte kantoorpakket.

Microsoft Office, het is een begrip in de wereld van tekstverwerken, cijfers invoeren in spreadsheets en presentaties maken.

Heb je geen ervaring met Office of werk je er wel al mee, maar wil je meer halen uit de programma's? De cursus MS Office helpt je op weg en laat je alle functies ontdekken. Zodat je zelf efficiënter en makkelijker werkt met Office.

Tijdwinst

De mogelijkheden van MS Office zijn eindeloos. Na het afronden van de cursus merk je dat werken met de computer veel eenvoudiger gaat en je boekt al snel flinke tijdwinst.

Vier onderdelen

In deze heldere en toegankelijke computercursus leer je stapsgewijs in je eigen tempo de mogelijkheden van veelgebruikte Office-programma's kennen.

De volgende onderdelen komen uitgebreid aan bod:

Word (tekst)
Excel (spreadsheets)
Powerpoint (presentaties)
Acces en Outlook (database en e-mail beheer)

Goed op je cv

Duizenden cursisten gingen je al voor en beleven dagelijks plezier aan de kennis die zij in deze cursus opdeden.

Werkgevers hechten belang aan goede en actuele kennis van Office. Het behalen van het diploma of getuigschrift is dan ook beslist een pre wanneer je solliciteert.

Vul nu je cv aan met de opleiding MS Office en vergroot je carrièrekansen.

cursusprogramma

Word

Allereerst wordt het programma behandeld dat je waarschijnlijk het meeste zult gebruiken: de tekstverwerker die bij MS Office hoort, MS Word. Dit programma is, zowel zakelijk als privé, een zeer populaire tekstverwerker. De mogelijkheden van MS Word zijn ongekend. Sommige mensen werken al met Word, maar zijn niet op de hoogte van de talrijke extra features. Kennis betekent sneller, creatiever en efficiënter met Word omgaan. Om het optimale uit het programma te halen, is een goede begeleiding echt noodzakelijk. Dankzij deze goed opgebouwde cursus en de deskundige hulp van jouw leraar, kent Word voor jou straks geen geheimen meer.

Excel

Het tweede programma dat in deze cursus MS Office wordt behandeld is het spreadsheetprogramma MS Excel. Met een spreadsheet kunnen razendsnel verschillende berekeningen en tabellen worden gemaakt.

PowerPoint

Powerpoint is een presentatieprogramma. Je kunt met dit programma diashows maken die je op de computer kunt laten zien. Dit programma is zeer praktisch voor mensen die wel eens een presentatie moeten houden, bijvoorbeeld op het werk, op school of in het verenigingsleven. Alle presentaties kunnen bovendien worden opgesierd met illustraties en grafieken.

Access en Outlook

Access is een databaseprogramma. Hiermee kunnen gegevens overzichtelijk worden opgeslagen en makkelijk worden teruggevonden. Outlook is een uitbreiding van de bij Windows geleverde agenda. Naast deze agenda zijn in Outlook ook een adresboek en een planner opgenomen. Zeer handig voor het bijhouden van jouw afspraken! Je ziet het, de mogelijkheden van MS Office zijn ongekend. Na het afronden van deze cursus MS Office zul je zien dat het werken met de pc een stuk eenvoudiger wordt.

OFFICIEEL DIPLOMA

Je kunt examen doen voor het officiële instituutsdiploma MS Office.

Een getuigschrift kun je aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

Over NHA en de Erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). De hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen.

ZO STUDEER JE

Studeer in jouw eigen tempo

Je ontvangt de complete cursus MS Office 2010 of de cursus MS Office 2013 of de cursus MS Office 2016 in één zending thuis. Je kunt jouw eigen studietempo bepalen en kiest zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet

Als je kiest voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er nooit alleen voor en boek je de beste resultaten. Je kunt de huiswerkopgaven aan het eind van een les, voorzien van eventuele vragen, via internet naar jouw eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is jouw steun en toeverlaat die jou optimaal begeleidt. Je mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Studieleiding

Dhr. Wolters.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur

5 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

Studietijd

Per les moet je rekenen op 3 uur.

Vooropleiding

Voor deze cursus Office is enige kennis van Windows gewenst.

Leerboeken

Voor deze cursus MS Office heb je geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo hou je overzicht en bespaar je geld.

Ringband

Bij de lessen ontvang je GRATIS een fraaie ringband om jouw lessen in te bewaren.

Vragen?

Bel ons: 077-30.67.000 of stuur ons een e-mail

LESGELD

50% Korting Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Office 2010 €358 €179
of 10 x €20.00
of 4 x €47.00
€318 €159
of 10 x €17.50
of 4 x €42.00
Office 2013 €358 €179
of 10 x €20.00
of 4 x €47.00
€318 €159
of 10 x €17.50
of 4 x €42.00
Office 2016 €358 €179
of 10 x €20.00
of 4 x €47.00
€318 €159
of 10 x €17.50
of 4 x €42.00

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.