Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Engels voor Gevorderden

Engels voor gevorderden

  • Voor Gevorderden
  • Studiebegeleiding door vakdocent.
  • Helder lesmateriaal.
  • Incl mediaplayer + digitale geluidsbestanden.
  • Leer eenvoudig Engels.

Engels voor gevorderden

Mediaplayer bij Engels voor GevorderdenBeheers je de basics van de Engelse taal en wil je deze basiskennis verder ontwikkelen? Met de cursus Engels voor gevorderden leer je jouw taalgebruik perfectioneren en word je woordenschat vergroot. Tijdens de cursus oefen je lees-, luister en spreekvaardigheid. Na afloop van deze cursus beheers je de Engelse taal op hoog niveau en kun je met gemak Engelse literatuur lezen en levert het volgen van bijvoorbeeld Engelstalige toneelstukken, tv-programma's en films geen enkel probleem op.

Voor wie is de cursus geschikt?

De cursus Engels voor gevorderden is ideaal voor iedereen die de basiscursus heeft afgerond of die al over een redelijke basiskennis van de Engelse taal beschikt. Na afloop kun je op hoog niveau gesprekken voeren. Dat maakt deze cursus uitermate geschikt voor iedereen die het Engels wil toepassen op het werk, maar ook bijvoorbeeld voor op vakantie.

Het perfectioneren van je kennis over de Engelse taal is gemakkelijker dan je denkt. Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM til je jou Engels al snel naar een hoger niveau en kun je dit direct in de praktijk toepassen.

Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestanden

De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Tijdens de cursus word je begeleid door jou persoonlijke docent. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) die op de mediaplayer staan, vind je ook digitaal terug in je online leeromgeving: NHA studentenplaza. Deze geluidsbestanden zijn dus ook te beluisteren op je computer, tablet of smartphone. Met de mediaplayer is het tevens mogelijk om je eigen uitspraak op te nemen en terug te luisteren of te laten beoordelen.

De cursus Engels voor gevorderden levert een goede beheersing op van de alledaagse Engelse taal. Al vrijwel meteen kun je gebruik maken van je praktische talenkennis. Daarom is de cursus Engels bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen. Daarnaast is een ruimere talenkennis vanzelfsprekend ook heel waardevol op vakanties.

Cursus Engels beginners + gevorderden: combi

Als je meteen inschrijft voor de cursus "beginners + gevorderden" samen, is de totale looptijd maar 15 maanden. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heb je dan bovendien de cursus Engels voor gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden de taal van jouw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM. Kijk hier voor meer informatie over de combinatie cursus Engels.

Cursusprogramma

Heb je de cursus Engels voor beginners afgerond of spreek je al een aardig woordje Engels maar wil je je taalgebruik in gesprekken en in geschrift naar een hoger niveau ontwikkelen? Dan is Engels voor gevorderden dé ideale cursus. Je leert je taalgebruik perfectioneren. Daarnaast vergroot je jouw woordenschat, zodat je probleemloos gesprekken kunt voeren in het Engels. Aan het einde van de cursus Engels voor gevorderden draai jij je hand niet om, bij het lezen van een boek of krantenartikel in het Engels.

Tijdens de cursus Engels voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

* Het parlement
* Vrije tijd
* Het reisbureau
* Het restaurant
* In het hotel
* Het openbaar vervoer

Opbouw van de Engelse les

Iedere les kent een heldere opzet waarbij je door middel van gesprekken en/of verhalen de taal leert spreken, schrijven en lezen. Na het volgen van de cursus is je uitspraak uitstekend, want je leert aan de hand van ingesproken teksten door 'native speakers': mensen van wie het Engels de moedertaal is. De cursus is inclusief mediaplayer met daarop de digitale geluidsbestanden. Deze geluidsbestanden vind je daarnaast ook terug in je online leeromgeving, NHA studentenplaza.

Officieel Diploma

U kunt examen doen voor het Officiële instituuts-diploma.
Dat is natuurlijk niet verplicht.

Een Getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

Over NHA en de Erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). De hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle taalcursussen.

Zo Studeert U

Studeer in uw eigen tempo

U ontvangt de complete cursus Engels in één zending thuis. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de cursus perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's.
En starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet

Als u kiest voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van een les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is uw steun en toeverlaat die u graag begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Cursusleiding:

Mevr. Badr
Dhr. Uz

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Studieduur

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand voor zowel de cursus gevorderden.
Liever sneller of langzamer? U bepaalt zelf uw eigen tempo.
U kunt elke dag van het jaar starten met deze cursus.

Studietijd:

Per les moet u rekenen op 3 tot 5 uur.

Leerboeken:

Voor deze cursus Engels heeft u geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Ringband:

Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.

Vragen?

Bel ons: 077-30.67.000 of stuur een e-mail.

Vooropleiding


Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de Engelse taal beschikt. Niet zeker van uw niveau? Bekijk dan onze cursus Engels voor beginners of de combinatie cursus Engels voor zowel beginners als gevorderden.

Lesgeld

50% Korting Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Engels voor gevorderden €398 €199
of 12 x €18.50
of 4 x €54.00
€358 €179
of 12 x €16.50
of 4 x €47.00

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.