De mening van...
Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 679 klanten

Engels (Business English)

 • Bekroonde cursus vanuit het Engels.
 • English speaking Union-prijs!
 • Liefst 3 boeken en 12 CD's.
 • 3 casestudy boeken en 3 course guides!
 • Inclusief woordenlijsten.

PROGRAMMA

De cursus zakelijk Engels is ontwikkeld voor cursisten die hun bestaande kennis van het Engels willen uitbreiden en zich richten op zakelijk gebruik.

Deze cursus, bekroond met de English Speaking Union-prijs voor de beste zelfstudiecursus, maakt gebruik van casestudy's van authentieke zakelijke situaties, zodat de taal en vaardigheden relevant en praktisch zijn.

De cursus is gericht op internationaal zakelijk Engels en bevat vaardigheidsschema's die de cursist volledige flexibiliteit op zijn studiepad biedt. De student kan zich richten op het verbeteren van bepaalde vaardigheden en hoeft niet een strikte volgorde aan te houden.

Dit spreekt een groot aantal verschillende bedrijfsmedewerkers aan, van assistenten en managers tot directeuren.

Unieke cursus speciaal voor zakelijk gebruik. U leert veel voorkomende zakelijke begrippen en uitdrukkingen en de toepassing hiervan. Na het afronden van deze cursus is het mogelijk om goede gesprekken te voeren met uw buitenlandse, engels sprekende zakenpartner.

Inhoud:

 • 12 CD's.
 • 3 casestudyboeken.
 • 3 course guides. 
 • Woordenlijsten.

Uitgekiende methode met direct resultaat!
De NHA maakt als enige gebruik van het beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM. De nadruk ligt bij dit systeem duidelijk op actief en praktisch taalgebruik en niet op grammatica. U leert de taal zoals een kind zijn moedertaal leert, stap voor stap. Het principe is zeer eenvoudig: luisteren en herhalen. Buitengewoon praktisch en doeltreffend.

Duidelijke uitspraakoefeningen en handig naslagwerk!

De cursus bestaat uit 12 CD's en drie handige cursusboeken (ook zeer geschikt als naslagwerk). Om de taal goed te leren spreken en te verstaan, zijn levendige en heldere spreek- en luisteroefeningen samengesteld. U kunt de CD's eindeloos afluisteren. Ze zijn ingesproken door "Native Speakers". U leert dus altijd de juiste uitspraak.

In de cursus zakelijk Engels worden 12 case studies behandeld, waaronder cases die afkomstig zijn van internationale bedrijven als Shell, BP en de Body Shop. Elke case behandelt een ander zakelijk scenario zodat u straks in staat bent om in de Engelse taal door middel van duidelijke dialogen bepaalde situaties op te lossen. In de cursus komen het Britse en Amerikaanse Engels aan bod, evenals vele Engelse accenten.

Na afronding van deze cursus bent u in staat om:

 • Op een heldere en duidelijke manier in het Engels te presenteren;
 • Andere mensen in het Engels te overtuigen van uw standpunt;
 • Vragen accuraat te begrijpen en te beantwoorden;
 • Op hoog niveau onderhandelingen en discussies te voeren in de Engelse taal.


Ook bent u in staat om:

 • Engelstalige artikelen in zakelijke magazines te lezen en te begrijpen;
 • Engelstalige brieven en rapporten te lezen en schrijven;
 • Engelstalige contracten en overeenkomsten te lezen en te begrijpen;
 • Engelstalige zakelijke documenten en business plannen op te stellen.


Kortom, dé perfecte cursus Business English, die ervoor zorgt dat u de Engelse taal vloeiend kunt toepassen in veelvoorkomende zakelijke situaties!

ZO STUDEERT U

Studeer in uw eigen tempo.
U ontvangt de complete cursus in één zending thuis. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de cursus perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. En starten met een cursus kan op elke dag van het jaar!

Direct contact met studiegenoten.
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur
12 maanden bij een gemiddeld tempo.

Leerboeken
Voor deze cursus Business English heeft u geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Ringband
Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.

Vragen?
Bel ons: 077-30.67.000 of stuur ons een e-mail

VOOROPLEIDING

Voor de taalcursus van het beroemde Linguaphone is een basiskennis van de Engelse taal vereist.

LESGELD

50% Korting Studeren ZONDER hulp
Business English linguaphone €878 €439
of 12 x €40.50
of 4 x €115.50

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.