De mening van...
Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 679 klanten

Wedding Planner

  • Uw eigen privé vakdocent.
  • Uw eigen ondernemerscoach.
  • Tips en trucs van specialisten.
  • Leer de perfecte bruiloft organiseren.
  • Leer succesvol klanten te werven.

ALGEMEEN

Hebben vrienden u gevraagd om mee te helpen met het organiseren van hun bruiloft? Neemt u altijd het voortouw bij het organiseren van feestjes? Wordt er nog steeds vol bewondering over uw eigen bruiloft gepraat? Als u "ja" op deze vragen kunt antwoorden, dan heeft u het in u om een professionele Wedding Planner te worden!

Bruidsparen willen een dag om nooit te vergeten
Bruiloften zijn tegenwoordig complete evenementen waar ontzettend veel bij komt kijken. Bruiden vinden het fantastisch om zich bezig te houden met de organisatie van hun sprookjeshuwelijk en zich op de grote dag te voelen als Assepoester. Bruidegoms houden zich ook serieus met de planning van een huwelijk bezig en willen niks liever dan de perfecte gastheer zijn. Geen wonder dat bruiloften steeds grootser worden opgezet en dat er met de organisatie steeds meer tijd, moeite en geld is gemoeid.

De rol van Wedding Planner
Met een gemiddeld kostenplaatje van zo'n € 20.000 voor een bruiloft wordt het zeker de moeite waard om gebruik te maken van een professionele Wedding Planner. Bruiden en bruidegoms zijn namelijk vaak te druk met het verdienen van geld om hun droomhuwelijk te kunnen bekostigen.

Niet iedereen zal zomaar in aanmerking komen om deze "droomdag" te mogen organiseren. Bruiloften zijn emotionele gebeurtenissen en de organisatie moet met zorg plaatsvinden.

Het organiseren van bruiloften vraagt training en kennis. Misschien heeft u zich meer dan een jaar bezig gehouden met de organisatie van uw eigen bruiloft, maar dit maakt u nog geen professioneel Wedding Planner. Als u als professioneel Wedding Planner aan de slag wilt gaan, schrijf dan nu in voor deze fantastische cursus.

Hoe wordt u succesvol Wedding Planner?
Er zijn verschillende factoren die uw succes als Wedding Planner bepalen.

• Creativiteit is de basis. U moet in staat zijn om bij verschillende scenario's met oplossingen te komen. "Budget"-bruiloften, thema-bruiloften, last-minute bruiloften; elke bruiloft vraagt zijn eigen creatieve aanpak. Ook dient u in staat te zijn om onvoorziene problemen op de huwelijksdag op een creatieve manier op te lossen.

• U moet oog hebben voor details en organisatorisch sterk zijn. Bij een gala moet u bijvoorbeeld veel partijen laten samenwerken en snel en efficiënt te werk gaan.

• U moet goed kunnen "netwerken" en in staat zijn om relaties op te bouwen. De belangrijkste succesfactor is echter het vertrouwen in uw eigen kunnen. De beste manier om vertrouwen te krijgen is het vergaren van kennis. De benodigde kennis kunt u opdoen in deze fantastische cursus waarin we u alles wat u moet weten op systematische wijze leren. We trainen u hoe u nerveuze bruidsparen op hun gemak stelt. U weet dat u de juiste kennis in huis heeft en dit stelt u in staat om iedere situatie onder controle te krijgen. Natuurlijk kunt u het proberen om zonder kennis van zaken aan de slag te gaan. U loopt echter het risico dat u uw reputatie door slechte publiciteit op het spel zet. Wilt u verzekerd zijn van een glansrijke carrière als weddingplanner, kies dan voor deze cursus en doe de benodigde kennis op.

Het is een baan vol glamour
Herinnert u zich Jennifer Lopez in de film "The wedding planner"? Hoe zou u het vinden om zelf als Wedding Planner aan de slag te gaan en tegen betaling de meest fantastische bruiloftsfeesten te organiseren? Stelt u zich eens voor:

Een jong verliefd stel neemt u aan als Wedding Planner. U bezoekt potentiële locaties voor het grote feest en proeft gerechten uit de meest sublieme buffetten. U legt contacten met bruidsmodezaken en adviseert de bruid bij het kiezen van de ultieme bruidsjurk. U heeft op een gegeven moment zoveel ervaring dat u precies weet welke bruidsmode "in" is. Ook tekent u contracten met diverse partijen als cateraars, muziekbands etc. Kortom, u heeft een fantastische, zeer afwisselende baan. Wat zal het een voldoening geven als u na een drukke dag weet dat u twee mensen en hun families de dag van hun leven hebt bezorgd!

De voordelen van het zelfstandig ondernemerschap
Als Wedding Planner zult u hard moeten werken. Het vraagt onder- handelingsvaardigheden gecombineerd met creativiteit. Maar je profiteert danook van veel voordelen.

• U wordt eigen baas en bepaalt zelf hoe bepaalde dingen gedaan moeten worden.

• U kunt flexibel gaan werken. U kunt uw eigen werktijden kiezen en bepalen hoe druk u het wilt hebben.

• U kunt uw werkzaamheden plannen rondom andere bezigheden en bijvoorbeeld meer tijd vrijmaken voor uw kinderen.

• U wordt rechtstreeks betaald voor uw werk en ideeën. Harder werken en meer opdrachten betekent meer verdienen.

Wedding Planner is een fantastisch beroep om als zelfstandig ondernemer uit te voeren. De opstartkosten zijn ontzettend laag. U heeft alleen een telefoon, een computer en een flinke portie enthousiasme nodig. De kennis, methoden en structuren leren wij u met deze cursus!

Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek ''in 10 stappen naar je eigen zaak''.


 

PROGRAMMA

Deze fantastische cursus is geschreven door experts. In de cursus leert u onder andere hoe u ceremonies organiseert, hoe u de juiste locaties uitkiest, hoe u een huwelijk in het buitenland regelt. Verder bekijken we de catering, decoraties, muziek, entertainment, fotografie en ringen en zelfs het organiseren van vrijgezellenfeesten.

U leert hoe u uw eigen bedrijf opzet. We leren u hoe u zich kunt voorbereiden op een ontmoeting met een klant, hoe u budgetten en planningen opstelt en hoe u de marketing en financiën voor uw eigen bedrijf regelt. Ook het opstellen van contracten passeert de revue.

We kijken achter de schermen bij een huwelijk en beschouwen de rollen van alle personen die betrokken zijn bij een huwelijk, zoals de getuigen, de bruidsmeisjes en de ceremonie-meester. Als Wedding Planner dient u om te kunnen gaan met verschillende persoonlijkheden. Ook wordt er aandacht besteed aan marketing: we leren u bijvoorbeeld hoe u met verbazingwekkend weinig geld kunt adverteren en heel veel succes kunt hebben.

In deze zeer praktische cursus vindt u alle informatie die u als Wedding Planner nodig heeft. Alles is geschreven in duidelijke, heldere taal en de voorbeelden die we gebruiken zijn gebaseerd op de praktijk. In Nederland is het aanbod van professionele Wedding Planners nog beperkt dus u kunt nu toeslaan en een professioneel organisatiebureau opzetten.

De cursus wordt afgerond met 10 boeiende lessen over ondernemen en het starten van een eigen zaak.

Voor wie is deze cursus bedoeld?
• Mensen die al ervaring hebben met het organiseren van huwelijken en dit beroepsmatig willen gaan doen.

• Mensen die systematisch kunnen werken en oog hebben voor detail.

• Mensen die een eigen zaak willen runnen in een feestelijke, glamourrijke omgeving.

Kortom, onze fantastische cursus Wedding Planner bevat alles wat u nodig heeft om straks als professioneel Wedding Planner aan de slag te kunnen gaan.

DIPLOMA

Aan het einde van de cursus kunt u de trotse bezitter worden van het waardevolle diploma Wedding Planner. U bent klaar om uw eigen zaak te starten! Het diploma hangt straks op uw eigen kantoorkamer. En dat geeft vertrouwen bij uw klanten. Familie en vrienden zullen u bewonderen om uw fantastische prestatie. Een feestje is dan zeker op zijn plaats.

Samen met uw docent werkt u naar uw diploma toe. Met de bekwame hulp van de NHA en een stuk inzet van uw kant kunt u met een gerust hart de uitreiking van uw diploma tegemoet zien.

Na afloop van de cursus kunt u het NHA-Instituutsdiploma ontvangen. Dit diploma kunt u voor 19 euro aanvragen. Dat kan wanneer u de cursus heeft gevolgd, van alle lessen het huiswerk ter correctie heeft ingestuurd en daarvoor gemiddeld een voldoende cijfer haalde (5,5 of hoger). Aan het einde van de cursus bent u dan de trotse bezitter van het instituutsdiploma van de NHA, dat zijn waarde ruimschoots bewezen heeft.

Over NHA en de Erkenning door het ministerie van onderwijs
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). De hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen.

ZO STUDEERT U

Studeer in uw eigen tempo
U ontvangt de complete cursus Wedding Planner in één zending thuis. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur
9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! U bepaalt uw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. U kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

Vooropleiding
Voor de cursus Wedding planner is geen specifieke vooropleiding nodig.

Leerboeken
Voor de cursus Wedding planner heeft u geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Ringband
Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.

Vragen?
Bel ons: 077-30.67.000 of stuur ons een e-mail.

DOCENT & COACH

Persoonlijke begeleiding via internet door uw privé-docent
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van een les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privé-docent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Studieleiding
Mevr. P. van Gerven van Herwijnen

Uniek bij de NHA: Uw persoonlijke ondernemerscoach!
Als u de cursus hebt afgerond en start (of begonnen bent) met het opzetten van uw zaak, kunt u bij uw gespecialiseerde ondernemerscoach terecht. Juist dit maakt uw cursus zo uniek. Aan deze coach kunt u vragen stellen die betrekking hebben op het opzetten van een eigen zaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen met betrekking tot de financiering van uw bedrijf, het leggen van contacten met instanties, het opzetten van een administratie, het invullen van de benodigde documenten, maar ook vragen die bijvoorbeeld betrekking hebben op de marketing van uw bedrijf.

Ook kunt u een door uzelf opgesteld ondernemersplan naar uw coach ter beoordeling insturen. Al onze coaches zijn mensen met ruime ervaring in het voeren van een eigen bedrijf of mensen die gewerkt hebben voor banken of KvK en gespecialiseerd zijn in het begeleiden van startende ondernemers. U staat er dus nooit alleen voor!

LESGELD

50% Korting Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Wedding Planner €658 €329
of 12 x €30.00
of 4 x €86.50
n.v.t. n.v.t.

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.

Belasting-teruggaaf voor NHA studie.
U kunt de studiekosten voor een NHA-opleiding, die aansluit op uw beroep of toekomstige beroep, als aftrekpost indienen bij uw belastingaangifte. In dat geval vergoedt de belastingdienst tussen de 37% en 52% (afhankelijk van uw belastingschaal) van uw studiekosten, boven het drempelbedrag van 250 euro. Dat maakt uw studie bij de NHA nog voordeliger!


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.