De mening van...
Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

life coach aan het werk

Life Coach

  • Uw eigen privé vakdocent.
  • Uw eigen ondernemerscoach.
  • Tips en trucs van specialisten.
  • Maak van uw hobby uw werk.
  • Leer om succesvol cliënten te werven.

Cursus Life Coach

Haal meer uit uw eigen leven en het leven van anderen.

We zijn allemaal wel eens teleurgesteld. Dat zit in de menselijke natuur. Wilt u mensen helpen om meer uit hun leven te halen? Volg dan de cursus Life Coach! Het is belangrijk werk dat veel voldoening geeft. Bovendien is het vaak goed betaald werk. Uw cliënten vertrouwen op u en hopen dat u ze een zetje in de goede richting kunt geven. Vaak zijn dit talentvolle mensen die gewoon even niet weten wat ze moeten doen. Ze herkennen bepaalde dingen niet en staan op het punt om een verkeerde keuze te maken.

Ze vertellen u wat ze met hun leven willen en zijn op zoek naar een bevestiging van een onafhankelijk iemand. Er zijn echter ook veel mensen die niet lekker in hun vel zitten. De oorzaak kan liggen in het werk dat ze doen of in de relationele sfeer. Of ze leiden een druk en gehaast bestaan.

Veel mensen willen rustiger aan gaan doen, maar weten niet hoe. Anderen willen meer tijd voor zichzelf. Life Coaching is heel flexibel. U kunt mensen per telefoon of e-mail coachen of in een persoonlijk gesprek. De gemakkelijkste manier om aan de slag te gaan als zelfstandig lifecoach is door middel van het volgen van deze cursus. We leren u alle aspecten van het coachen van mensen, hoe u uw eigen praktijk opzet en hoe u cliënten werft. Gewapend met de kennis die we u aandragen bent u in staat om mensen te helpen om hun leven in positieve zin te veranderen. We geven u tips en leren u technieken waarmee u mensen kunt motiveren. De cursus staat vol activiteiten, suggesties en ideeën die u meteen kunt toepassen.

Wat is coaching?

Een coach helpt mensen om hun doelen te bereiken. Sommige cliënten zitten in een relationele "dip". Anderen zitten qua werk op een dood spoor of hebben te maken met stress. Of mensen hebben geldproblemen en weten niet hoe ze hier uit kunnen komen. Als Life Coach helpt u mensen om deze problemen op te lossen zodat ze zich bevrijd voelen. U helpt ze weer op koers. Wat geeft er meer voldoening? De markt is zeer stabiel. Er zijn altijd mensen die advies of een steuntje in de rug nodig hebben. Mensen die te dicht bij de hulpbehoevende staan zijn vaak te betrokken bij het probleem. Ze zijn bevooroordeeld en kunnen geen onafhankelijk advies geven, iets wat u wel kunt. Een coach is algemeen aanvaard. Veel mensen gaan niet graag naar een traditionele therapeut omdat ze niet willen toegeven dat ze een probleem hebben. Life Coaches zijn zelfs een beetje een modeverschijnsel aan het worden. Mensen vinden het "hip" om te kunnen zeggen dat ze een persoonlijke Life Coach hebben.

Wij geven u de benodigde kennis

Het begrijpen van andermans zorgen en problemen is een talent dat iedereen in zich heeft. De geheimen om dit talent naar buiten te brengen vindt u in deze cursus. Als u deze geheimen kent bent u in staat om iedereen te coachen. Daarom is deze cursus zo nuttig. U wordt een succesvolle professionele coach. Stelt u zich eens voor: u wordt betaald voor iets wat u leuk vindt!

Is er veel concurrentie?

Er zijn veel traditionele therapeuten en counsellors maar relatief weinig Life Coaches. Verder zijn er weinig Life Coaches die geleerd hebben hoe ze hun eigen praktijk op een commerciële manier onder de aandacht brengen, bijvoorbeeld via het internet of via andere media. We leren u bijvoorbeeld hoe u met verbazingwekkend weinig geld kunt adverteren en heel veel succes kunt hebben.

Hoe druk wilt u zijn?

Sommige Life Coaches hebben maar 1 of 2 cliënten. Anderen vinden hun werk zo leuk dat ze bij wijze van spreken 24 uur per dag willen werken. Als Life Coach kunt u een prachtig inkomen hebben! Opstartkosten zijn te verwaarlozen. Het enige wat u echt nodig heeft is een telefoon en eventueel een computer, zodat u cliënten telefonisch of per e-mail te woord kunt staan. Met name "Web-Coaching" (coaching via het internet) is een echte groeimarkt. Als u mensen in persoonlijke gesprekken recht in het gezicht wilt kunnen kijken heeft u alleen een rustig kamertje nodig.

Over de cursus

De cursus is zorgvuldig samengesteld en leert u hoe u een professionele Life Coach wordt. De cursus is zeer gestructureerd opgesteld zodat u alle informatie later ook gemakkelijk kunt terugvinden. De cursus is in begrijpelijke taal geschreven en ontwikkeld door echte specialisten.

Uw huiswerkopdrachten worden nagekeken door ervaren begeleiders die ruime ervaring hebben in het coachen van mensen. Dit betekent dat uw werk wordt nagekeken in een vriendelijke, vertrouwelijke sfeer.

De cursus is een compleet studiepakket vol nuttige informatie, tips en oefeningen. Alles is zeer overzichtelijk weergegeven zodat u beschikt over een prachtig permanent beschikbaar naslagwerk waaraan u ook na het afronden van uw cursus nog veel zult hebben. De cursus is geschreven door professionele Life Coaches en is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek ''in 10 stappen naar je eigen zaak''.

Cursusprogramma

In de cursus wordt onder andere aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

• De rol van de Life Coach.
• Uw potentiële cliënten.
• Gedragsverandering.
• Carrière coaching.
• Financiële coaching.
• Verslavingen.
• Liefde, seksualiteit en relaties.
• Het ouderschap.
• Stress.
• Hoe start u uw eigen praktijk?
• Hoe vindt u klanten?
• Het behandelen van aanvragen.
• Hulpmiddelen.
• Uw eerste contact.
• Coachen binnen bedrijven.
• Hoeveel brengt u in rekening?

Dit is slechts een kleine greep uit de onderwerpen die in deze fantastische cursus worden behandeld.
De cursus wordt afgerond met 10 boeiende lessen over ondernemen en het starten van een eigen zaak.

Extra: gratis handboek!

Bij de cursus ontvangt u gratis een uitgebreid handboek dat u altijd als naslagwerk kunt gebruiken. Dit handboek bevat onder andere:

• Een groot aantal standaard-formulieren voor direct gebruik.
• Standaard vragenlijsten.
• Lijst met stress symptomen.
• Persoonsprofielen.

Voor wie is deze cursus geschikt?
• Mensen die goed kunnen luisteren.
• Mensen die zich in anderen kunnen verplaatsen en de problemen van anderen willen oplossen.
• Mensen die op zoek zijn naar een aanvullend inkomen door van thuis uit te werken.

Als u het bovenstaande gelezen heeft, dan beschikt u over het belangrijkste kenmerk: motivatie. U bent gemotiveerd om een nieuwe uitdaging aan te gaan als professioneel Life Coach. Start daarom nu met deze fantastische cursus van de NHA en u zult over een jaar al in staat zijn om een eigen praktijk op te starten!

DIPLOMA

Aan het einde van de cursus kunt u de trotse bezitter worden van het waardevolle diploma Life Coach. U bent klaar om uw eigen zaak te starten! Het diploma hangt straks op uw eigen kantoorkamer. En dat geeft vertrouwen bij uw klanten. Familie en vrienden zullen u bewonderen om uw fantastische prestatie. Een feestje is dan zeker op zijn plaats.

Samen met uw docent werkt u naar uw diploma toe. Met de bekwame hulp van de NHA en een stuk inzet van uw kant kunt u met een gerust hart de uitreiking van uw diploma tegemoet zien.

Na afloop van de cursus kunt u het NHA-Instituutsdiploma ontvangen. Dit diploma kunt u voor 19 euro aanvragen. Dat kan wanneer u de cursus heeft gevolgd, van alle lessen het huiswerk ter correctie heeft ingestuurd en daarvoor gemiddeld een voldoende cijfer haalde (5,5 of hoger). Aan het einde van de cursus bent u dan de trotse bezitter van het instituutsdiploma van de NHA, dat zijn waarde ruimschoots bewezen heeft.

Over NHA en de Erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). De hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen.

ZO STUDEERT U

Studeer in uw eigen tempo

U ontvangt de complete cursus Lifecoach in één zending thuis. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur:

9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! U bepaalt uw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. U kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

Vooropleiding:

Voor de cursus Life Coach is geen specifieke vooropleiding nodig.

Leerboeken:

Voor de cursus Life Coach heeft u geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Ringband:

Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.

Vragen?

Bel ons: 077-30.67.000 of stuur ons een e-mail.

DOCENT & COACH

Persoonlijke begeleiding via internet door uw privé-docent

Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van een les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Studieleiding

Mevr. S. van Dongen
Mevr. L. van Dongen

Uniek bij de NHA: Uw persoonlijke ondernemerscoach!

Als u de cursus hebt afgerond en start (of begonnen bent) met het opzetten van uw zaak, kunt u bij uw gespecialiseerde ondernemerscoach terecht. Juist dit maakt uw cursus zo uniek. Aan deze coach kunt u vragen stellen die betrekking hebben op het opzetten van een eigen zaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen met betrekking tot de financiering van uw bedrijf, het leggen van contacten met instanties, het opzetten van een administratie, het invullen van de benodigde documenten, maar ook vragen die bijvoorbeeld betrekking hebben op de marketing van uw bedrijf.

Ook kunt u een door uzelf opgesteld ondernemersplan naar uw coach ter beoordeling insturen. Al onze coaches zijn mensen met ruime ervaring in het voeren van een eigen bedrijf of mensen die gewerkt hebben voor banken of KvK en gespecialiseerd zijn in het begeleiden van startende ondernemers. U staat er dus nooit alleen voor!

Lesgeld

50% Korting Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Life Coach €988 €494
of 12 x €45.50
of 4 x €130.00
n.v.t. n.v.t.

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.

Belasting-teruggaaf voor NHA studie.
U kunt de studiekosten voor een NHA-opleiding, die aansluit op uw beroep of toekomstige beroep, als aftrekpost indienen bij uw belastingaangifte. In dat geval vergoedt de belastingdienst tussen de 37% en 52% (afhankelijk van uw belastingschaal) van uw studiekosten, boven het drempelbedrag van 250 euro. Dat maakt uw studie bij de NHA nog voordeliger!


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.