Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Relatie & Dating Coach

  • Begeleiding door onze vakdocent
  • En na afloop door onze ondernemerscoach
  • Leer succesvol cliënten te begeleiden
  • Werk in loondienst of start een eigen zaak
  • Ook ideaal voor eigen ontwikkeling

ALGEMEEN

Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus. Je kent deze uitspraak vast wel. Het vinden van een geschikte levenspartner is dan ook niet altijd even eenvoudig. Voel jij je geroepen om als rots in de branding op te treden bij singles die graag een relatie zouden willen maar niet weten hoe te beginnen? En wil je weten hoe een goede relatie op te bouwen en te behouden? Volg dan deze cursus. 

Als Relatie & Dating Coach maak je gebruik van specialistische vakkennis om knelpunten, belemmeringen en valkuilen van veeleisende singles te analyseren, en van uitgekiende programma's en methoden om jouw cliënt zelfverzekerder te maken. Tijdens deze cursus Relatie & Dating Coach leer je wat de eigenschappen van een goede coach zijn, hoe vrouwen en mannen omgaan met daten, welke valkuilen dit met zich meebrengt en hoe jij cliënten helpt om een goede relatie op te bouwen en te behouden.

Wil jij vakspecialist in de liefde worden? Schrijf je dan in voor de deze cursus.

PROGRAMMA

Je maakt kennis met tal van onderwerpen, verdeeld over vijf vakgebieden:

Werkterrein als relatie & dating coach
Je leert de wereld van de single kennen: wie zijn er single, waarom en op welke manieren leren zij andere singles kennen? In dit deel behandelen we onder andere de onderwerpen internetdating, speeddaten en relatiebemiddeling.

Praktische psychologie
Om jouw cliënten goed te kunnen ondersteunen, zal de cursus jou inzicht geven in de praktische psychologie van de mens. Dit is een wezenlijk onderdeel, omdat je na het bestuderen ervan nog beter weet hoe jij jouw cliënten manieren leert om andere singles te benaderen. De onderwerpen communicatie, het gedrag van de mens en het maken van sociale contacten staan in dit deel centraal.

Relatie & dating coaching in de praktijk
Na de nodige achtergrondinformatie volgt het coachen in de praktijk. Je krijgt informatie over de verschillende soorten gesprekken die een Dating Coach voert met cliënten en ziet door middel van praktijkvoorbeelden hoe deze worden toegepast. Op deze manier leer jij welke valkuilen er bestaan en hoe je daarvan kunt leren.

Liefde en verbondenheid
In dit vierde deel maak je kennis met de mogelijke problemen die mensen in een relatie ervaren. Mensen hebben behoefte aan liefde en verbondenheid, maar hoe komen ze tot een duurzame, liefdevolle relatie? Hoe stellen mensen zich op in een relatie en waar kan het misgaan? Hoe gaan mensen om met verlies, en - minstens zo belangrijk - hoe ga jij als dating coach met dergelijke problemen om?

Een praktijk opzetten
Het laatste gedeelte behandelt de eigen coachingspraktijk. We leren je hoe je zo'n praktijk opzet, hoe je cliënten werft en hoe je met jouw cliënten een mooie en succesvolle relatie opbouwt.

Dankzij de cursus Relatie & Dating Coach van de NHA haal je de kennis in huis om met succes een eigen praktijk te starten. Maar ondernemend voor een werkgever binnen de datingbranche aan de slag gaan, kan natuurlijk ook!

Nu met GRATIS fullcolour handboek ''in 10 stappen naar je eigen zaak''.

De cursus wordt afgerond met 10 boeiende lessen over ondernemen en het starten van een eigen zaak.

DIPLOMA

Aan het einde van de cursus kun je de trotse bezitter worden van het waardevolle diploma Dating Coach. Je bent klaar om je eigen zaak te starten! Het diploma hangt straks op je eigen kantoor. En dat geeft vertrouwen bij je klanten. Familie en vrienden zullen je bewonderen om je fantastische prestatie. Een feestje is dan zeker op zijn plaats.

Samen met je docent werk je naar je diploma toe. Met de bekwame hulp van de NHA en een stuk inzet van jouw kant kun je met een gerust hart de uitreiking van je diploma tegemoet zien.

Na afloop van de cursus kun je het NHA-Instituutsdiploma ontvangen. Dit diploma kun je voor 19 euro aanvragen. Dat kan wanneer je de cursus hebt gevolgd, van alle lessen het huiswerk ter correctie hebt ingestuurd en daarvoor gemiddeld een voldoende cijfer haalde (5,5 of hoger). Aan het einde van de cursus ben je dan de trotse bezitter van het instituutsdiploma van de NHA, dat zijn waarde ruimschoots bewezen heeft.

Over NHA en de Erkenning door het ministerie van onderwijs
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). De hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen.

ZO STUDEERT JE

Studeer in je eigen tempo
Je ontvangt de complete cursus in één zending thuis. Hierdoor kun je altijd je eigen tempo bepalen. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur
9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt je eigen tempo.

Studietijd
Per les moet je rekenen op 4 uur.

Vooropleiding
Voor de cursus Dating Coach is geen specifieke vooropleiding nodig.

Leerboeken
Voor de cursus Dating Coach heb je geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo hou je overzicht en bespaar je geld.

Ringband
Bij de lessen ontvang je GRATIS een fraaie ringband om je lessen in te bewaren.

Vragen?

Bel ons: 077 - 30 67 000 of stuur ons een e-mail.

DOCENT & COACH

Persoonlijke begeleiding via internet door je privé-docent
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er nooit alleen voor en boek je de beste resultaten. Je kunt de huiswerkopgaven aan het eind van een les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar je eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is je steun en toeverlaat die je optimaal begeleidt. Je mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Studieleiding
Dhr. R. Visser
Dhr. L. van Heesch

Uniek bij de NHA: Je persoonlijke ondernemerscoach!
Als je de cursus hebt afgerond en start (of begonnen bent) met het opzetten van je zaak, kun je bij je gespecialiseerde ondernemerscoach terecht. Juist dit maakt je cursus zo uniek. Aan deze coach kun je vragen stellen die betrekking hebben op het opzetten van een eigen zaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen met betrekking tot de financiering van je bedrijf, het leggen van contacten met instanties, het opzetten van een administratie, het invullen van de benodigde documenten, maar ook vragen die bijvoorbeeld betrekking hebben op de marketing van je bedrijf.

Ook kun je een door jezelf opgesteld ondernemersplan naar je coach ter beoordeling insturen. Al onze coaches zijn mensen met ruime ervaring in het voeren van een eigen bedrijf of mensen die gewerkt hebben voor banken of KvK en gespecialiseerd zijn in het begeleiden van startende ondernemers. Je staat er dus nooit alleen voor!

LESGELD

50% Korting Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Relatie & Dating Coach €1098 €549
of 12 x €49.50
of 4 x €144.50
n.v.t. n.v.t.

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.