Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Mening Start je eigen zaak cursisten


R. Terink, topzwemster volgt de cursus Gewichtsconsulent(e) bij de NHA!

Rieneke Terink

De cursus Gewichtsconsulent(e) van de NHA biedt mij de mogelijkheid om flexibel te studeren, waar ik ook ben. Voor mijn sport, wedstrijdzwemmen, train ik 30 uur per week. Daarnaast ben ik veel in het buitenland voor trainingsstages of wedstrijden, waardoor een gewone studie op dit moment geen optie is. Een studie van de NHA is de ideale oplossing: ik neem gewoon mijn laptop en mijn studiemateriaal overal mee naartoe en via internet kan ik mijn studiebegeleider altijd en overal bereiken. Op deze manier kan ik toch een studie doen naast mijn sport.

De studie Gewichtsconsulent(e) heeft altijd mijn interesse gehad, door mijn achtergrond met sport en mijn studie celbiologie. Met deze studie wil ik zelf een bedrijf opzetten, wat mij weer in staat stelt om op een flexibele manier geld bij te verdienen naast mijn sport. Kortom een studie van de NHA biedt de ideale mogelijkheid van flexibel studeren met als doel het realiseren van een eigen bedrijf.
Ga naar de cursus Gewichtsconsulent(e)


P. Al uit Asten,
Zelfstandig Ondernemer

AOV P van Al "Graag wil ik melden dat ik geslaagd ben voor mijn diploma Zelfstandig ondernemer. En met prima punten! Een acht, een negen en zelfs een tien! In slechts 6 weken tijd heb ik de cursus doorgenomen en me voorbereid op het examen. Het is duidelijk; het NHA cursusmateriaal is bondig en to-the-point. Ook alle lof voor mijn leraren. Hoewel ik ze in die zes weken overstelpt heb met vragen en uitwerkingen, gaven zij de benodigde antwoorden en hielpen ze mij prima vooruit.
Mijn aandacht ging vooral uit naar de bijzonder lage prijzen van uw cursusmateriaal. Maar al snel bleek dat ook het lesmateriaal keurig en overzichtelijk verzorgd is. Inmiddels ben ik ook uw cursus Praktijkdiploma Boekhouden gestart. Wederom een cursus die betaalbaar is en prima verzorgd! Met plezier waardevolle kennis vergaren die uitstekend van pas komt in mijn eigen bedrijf. Bedankt!"

Ga naar de cursus Zelfstandig Ondernemer

 

M. Smets uit Lelystad, Life Coach

Smets "De cursus Life Coach is de eerste cursus die ik als thuisstudie heb gevolgd en het is me zeer goed bevallen! Doordat ik graag met mensen werk en mensen vaak bij mij komen voor advies of voor een luisterend oor is deze cursus mij op het lijf geschreven! Omdat ik onregelmatige werktijden had, was het voor mij de ideale uitkomst om thuis te studeren op de momenten dat het mij uitkwam. De docente was erg vriendelijk en behulpzaam. De opdrachten werden snel en grondig nagekeken en voorzien van uitgebreid commentaar. Aan het einde van de cursus ben ik van start gegaan met het opstellen van mijn ondernemersplan. Tijdens het opstellen van mijn plan heb ik goede adviezen gekregen van de ondernemerscoach. Door deze adviezen heb ik een goed onderbouwd plan kunnen schrijven. En binnenkort is het zover, dan gaan de deuren van mijn eigen adviespraktijk aan huis open! Ik heb zelfs al een paar mensen als cliënt mogen verwelkomen!"

Ga naar de opleiding Life Coach


J. van Diemen uit Breda, Evenementen Organisator

"In mijn familie en vriendenkring ben ik altijd degene die wordt gevraagd voor het organiseren van uiteenlopende feesten en gelegenheden. Ik doe dit altijd met veel plezier en kan hier al mijn creativiteit in kwijt! Toen ik door een vriendin werd geattendeerd op jullie cursus was ik meteen enthousiast. Ik heb direct de cursus besteld en na twee dagen had ik het materiaal al binnen! De cursus voldeed geheel aan mijn verwachtingen, duidelijk lesmateriaal en voldoende opdrachten om mijn kennis te toetsen. De docent keek de opdrachten secuur na en gaf duidelijke aanwijzingen. Na het afronden van de cursus ben ik begonnen met het opstellen van mijn ondernemingsplan want uiteindelijk wil ik graag voor mezelf beginnen. Bij het opstellen van het plan was de ondernemerscoach voor mij een geweldige uitkomst! Als ik vragen had nam ik contact met hem op en hij gaf mij adviezen waarmee ik direct aan de slag kon! In de tussentijd heb ik al enkele evenementen georganiseerd en de mensen waren zeer tevreden! Het is altijd een droom van mij geweest om dit te bereiken! Door het volgen van jullie cursus maak ik mijn droom nu eindelijk waar!"

Ga naar de opleiding Evenementen Organisator


C. Overdulve uit Nuth, Business Coach

Business Coach "Reeds jarenlang werk ik als (interim)manager in de gezondheidszorg en welzijnssector en ben ik tevens actief als counsellor. De laatste paar jaar kwam er steeds meer advieswerk op mij af, terwijl het mij op dit gebied aan specifieke scholing en ervaring ontbrak. Graag had ik een dag- of avondopleiding gevolgd tot Business Coach, maar omdat ik weinig beschikbare tijd heb, heb ik gekozen voor de cursus van de NHA. De snelle doorlooptijd van de cursus heb ik mede te danken aan de uitstekende begeleiding van mijn docent die mij stimuleerde mijn inzicht en vaardigheden verder te ontwikkelen. Deze cursus gaf mij de prikkel om nieuwe wegen in te slaan met mijn onderneming "C & M, Bureau voor Counselling en Management", zie
www.cenm-bureau.nl
Naast mijn werk als interim manager en counsellor, richt ik mij nu tevens als Business Coach op particuliere zorgondernemers tijdens de voorbereidings- en opstartfase. Ook bied ik ondersteuning aan particuliere zorgondernemers in hun samenwerkingscontacten met grote professionele zorgaanbieders en/of tijdens overnametrajecten. Ik heb, dankzij de cursus, mogen leren en inmiddels ook in de praktijk mogen ervaren, dat de rol van Business Coach een volstrekt andere is dan die van manager en counsellor. Hierdoor ben ik, vanuit mijn bedrijf, breder en op verantwoorde wijze inzetbaar, heb ik meer declarabele uren en voel ik me meer dan voorheen ondernemer!"

Ga naar de opleiding Business Coach


S. Claessens uit Nijmegen, Copywriter

Claessens copywriter"De cursus Copywriting van de NHA sprak mij direct heel erg aan. Ik hou enorm van schrijven en had het idee dat ik met deze cursus mijn grote fantasie ook zou kunnen en mogen gebruiken. Dat bleek helemaal waar! Al meteen na de eerste inzending van mijn huiswerk ontving ik snel een hele mooie reactie van mijn persoonlijke docent. De begeleiding bleek ook echt persoonlijk. Keer op keer werd er samen met mij gekeken naar mijn werk, was er ruimte voor vragen en opmerkingen. Ik had echt het gevoel wat te leren en ik wist meteen dat alle lesstof die ik ontving, op welke manier dan ook, later handig zou zijn. Ik heb dan ook echt alles bewaard omdat er niet alleen richtlijnen in staan voor het schrijven van reclameteksten maar ook hoe ik moet omgaan met toekomstige klanten, hoe ik mijn eigen zaak draaiende kan houden en hoe het precies zit met de financiën. De cursus was voor mij, een heerlijke manier om te ontdekken waar ik goed in was en wat ik leuk vond om te doen. Het volgen van de cursus was niet alleen goed voor een mooi resultaat en diploma, maar ook voor mijn eigen motiviatie om door te gaan met schrijven!"

Ga naar de opleiding Copywriter

 

G. Jansma uit Den Helder, Eigen webwinkel starten

Eigen webwinkel Jansma "Al enige tijd liep ik rond met het idee om een internetwinkel op te starten maar ik wist niet goed waar ik moest beginnen. Na een korte zoektocht op internet kwam ik jullie cursus tegen en deze sprak mij meteen aan! Een cursus met een duidelijke structuur en een uitgebreid stappenplan voor het opzetten van een internetwinkel. Ook vond ik het fijn dat ik deze cursus in mijn vrije tijd kon volgen aangezien ik een drukke baan heb. Stap-voor-stap leerde ik steeds meer en ging ik aan de slag met mijn internetwinkel. Als ik vragen had kon ik bij mijn docent terecht die mij goede adviezen gaf. Dit heeft ontzettend geholpen! Het heeft wel wat tijd en energie gekost maar het resultaat is geweldig! Ik vergeet nooit meer het moment dat de eerste bestelling binnen kwam. Dat was de kroon op mijn werk! Nu ben ik al weer een paar maanden verder en het gaat goed met mijn winkel. Iedere week krijg ik meer bezoekers en verkoop ik meer. Ik ben blij dat ik jullie cursus heb gevolgd want anders was ik nooit zover gekomen. Overigens had ik na een maand mijn betaalde lesgeld al terugverdiend!"

Ga naar de opleiding Eigen webwinkel starten


A. Versluis-Kanters, Wedding Planner

Weddingplanner Versluis"Al sinds mijn jeugd ben ik gefascineerd door bruiloften: van plaatjes van trouwjurken tot huwelijken op televisie. Ik vond het allemaal even mooi en betoverend! Toen ik ging trouwen heb ik veel zelf georganiseerd want onze trouwdag moest perfect zijn. Na het organiseren van mijn mooiste dag wist ik het zeker…Ik wil dit vaker doen! Ik heb voor jullie cursus gekozen omdat ik deze in mijn eigen tempo kan volgen en goed kan combineren met mijn huidige werk. Mijn eerste indruk van het cursusmateriaal was zeer positief. Alles ziet er professioneel en goed verzorgd uit. Ik ben nu een aantal weken bezig en het bevalt me prima! Door het insturen van de opdrachten en de feedback van de docent heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen vaardigheden. Ik ben op dit moment bezig met het organiseren van de bruiloft van vrienden en het wordt helemaal geweldig! Door de checklisten uit de cursus vergeet ik niets en kan ik georganiseerd werken. Deze bruiloft wordt voor mijn vrienden (en stiekem ook een beetje voor mijzelf) een dag om nooit te vergeten!"

Ga naar de opleiding Wedding Planner


A. Houtekamer uit Waarde, Zelfstandig Ondernemer

AOV Houtekamer "Het
is een cursus die goed is bevallen, de lesstof is heel uitgebreid, zodat je als startende ondernemer echt overal vanaf weet en goed voorbereid bent. Toch is de studie niet te veel, ook omdat de lesstof in veel verschillende onderdelen gesplitst wordt. De lesstof wordt ook goed uitgelegd, meestal aan de hand van voorbeelden, zodat je je er iets bij kan voorstellen en het daardoor beter kan onthouden. Ik werk 5 dagen per week als werknemer en ook privé was het een tijd erg druk. Het is daarom ideaal dat je het in je eigen tempo kan doen. Zodra ik dan tijd had, bestudeerde ik een paar lessen tegelijk. Ik hoefde nooit lang wachten tot het werk nagekeken was door de docent. Meestal kreeg ik de volgende dag al een mail terug met de correcties. Ook het examen was goed geregeld. Ik kon dit op een open universiteit doen bij mij in de buurt, en dit kon ook 's avonds zodat ik hier geen vrij voor hoefde te nemen. Kortom ik kan iedereen aanraden om een cursus te volgen bij de NHA!"

Ga naar de opleiding Zelfstandig Ondernemer


N. Limmen uit Sint Maarte, Life Coach

Life coach Limmen "Nadat mijn jongste zoon 3 werd en ik besefte dat hij binnen een jaar naar de basisschool zou gaan en ik dus geen kinderen meer thuis zou hebben, besloot ik alvast een studie te beginnen. Een cursus waarvan ik wist dat het me lag, waar ik goed in ben en wat me in de toekomst wel van pas kan komen. Het werd de opleiding Life Coach, welke de studieduur heeft van een jaar. Goed te overzien, en wie weet smaakte het naar meer. Het was natuurlijk even puzzelen met de taken thuis en de kids, maar het ging prima en binnen 9 maanden kon ik de cursus al afronden. Naar volle tevredenheid. Ik ben zeer goed begeleid door een studiecoach waar ik per brief (later via mail) mijn vragen kon stellen en mijn huiswerk naartoe stuurde. Ik ben nu verder gegaan met de studie klinische psychologie. Deze studie vind ik helemaal geweldig. En ik heb de smaak te pakken, ben bijna klaar met deze studie en wil graag nog een vervolg studie op gaan pakken! En nu na de zomer heb ik dus echt wat meer tijd om dat dan mijn zoon dus echt pas naar school gaat.
Na afronding van deze studie met de benodigde goede cijfers ontving ik vrij snel mijn diploma, en die hangt nu aan de muur. Op naar het tweede diploma!"

Ga naar de opleiding Life Coach

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.