De mening van...
mening cursisten
Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 679 klanten

Eigen sieraden maken

Eigen Sieraden Webshop Starten

  • Uw eigen privé vakdocent.
  • Maak uw droom waar!
  • Uw eigen ondernemerscoach.
  • Tips en trucs van specialisten.
  • Leer succesvol zakendoen op internet.

ALGEMEEN

Ben je graag creatief bezig en hou je van mooie sieraden? Ben je daarnaast commercieel ingesteld en wil je geld verdienen met jouw sieraden? Dan hebben wij goed nieuws! Speciaal voor alle commerciële creatievelingen heeft NHA een nieuwe cursus ontwikkeld: "Eigen Sieraden Webshop Starten"
NHA opleidingen 
Voor wie is deze cursus geschikt?
De cursus Eigen Sieraden Webshop is bij uitstek geschikt voor iedereen die interesse heeft om zijn  eigen sieraden te gaan ontwerpen en maken . Om deze vervolgens zelf, via een eigen webshop, te gaan verkopen.

Nu met GRATIS fullcolour handboek "in 10 stappen naar je eigen zaak".

PROGRAMMA

Studieprogramma
In deze uitgebreide cursus worden meerdere  modules behandeld:

Sieraden Maken
Tijdens de module Sieraden Maken worden verschillende onderwerpen behandeld. Waaronder het werken met materialen. Het werken met metaal vereist namelijk een andere benadering dan het werken met papier.  Je gaat tijdens deze interessante cursus stap voor stap aan de slag met verschillende technieken en materialen. Je ontvangt bij deze cursus een gratis materialenpakket.

Eigen Webwinkel Starten
De 2e module, Eigen Webwinkel Starten,  gaat specifiek in op het starten van een online webwinkel. Onderwerpen die aan bod komen zijn: zakendoen via internet, waarom een webwinkel?, het opzetten van een webwinkel, winkel-software en communicatie en informatie. Na het volgen van deze module weet je precies wat er komt kijken bij het starten van je eigen onderneming op het internet.
De cursus wordt afgerond met 10 boeiende lessen over ondernemen en het starten van een eigen zaak. Met de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten leer je hoe je als zelfstandige een eigen praktijk opzet en succesvol in de markt zet.

Wat kun je na deze cursus?
Als je deze populaire NHA-cursus hebt afgerond, ben je in staat om je eigen sieraden te ontwerpen en maken. Daarnaast weet je hoe jij je eigen onderneming moet starten en je creaties via het internet kunt verkopen. Binnen de kortste keren weet iedereen de weg naar jouw Sieraden Webshop te vinden!

DIPLOMA

Aan het einde van de cursus kun je de trotse bezitter worden van het waardevolle diploma Eigen Sieraden Webshop Starten. Je bent klaar om jouw eigen zaak te starten! Familie en vrienden zullen je bewonderen om jouw fantastische prestatie. Een feestje is dan zeker op zijn plaats.

Samen met jouw docent werk je naar jouw diploma toe. Met de bekwame hulp van de NHA en een stuk inzet van jouw kant kun je met een gerust hart de uitreiking van jouw diploma tegemoet zien.

Na afloop van de cursus kun je het NHA-Instituutsdiploma ontvangen. Dit diploma kun je voor 19 euro aanvragen. Dat kan wanneer je de cursus hebt gevolgd, van alle lessen het huiswerk ter correctie hebt ingestuurd en daarvoor gemiddeld een voldoende cijfer haalde (5,5 of hoger). Aan het einde van de cursus ben je dan de trotse bezitter van het instituutsdiploma van de NHA, dat zijn waarde ruimschoots bewezen heeft.

Over NHA en de Erkenning door het ministerie van onderwijs
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). De hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen.

ZO STUDEER JE

Studeer in uw eigen tempo
Je ontvangt de complete cursus Eigen Sieraden Webshop Starten in één zending thuis. Hierdoor kun je altijd jouw eigen tempo bepalen. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

Studieduur:
9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt je eigen tempo.

Vooropleiding:
Voor de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten is geen vooropleiding nodig.

Leerboeken:
Voor de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten heb je geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo hou je overzicht en bespaar je geld.

Cursus-ringband:
Bij de lessen ontvang je
GRATIS een fraaie ringband om jouw lessen in te bewaren.

Vragen?
Bel: 077 - 306 70 00 of stuur ons een e-mail.

DOCENT & COACH

Persoonlijke begeleiding via internet door uw privé-docent
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er nooit alleen voor en boek je de beste resultaten. Je kunt de huiswerkopgaven aan het eind van een les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar jouw eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is jouw steun en toeverlaat die je optimaal begeleidt. Je mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Studieleiding
Jouw persoonlijke vakdocent

Uniek bij de NHA: Uw persoonlijke ondernemerscoach!
Als je de cursus hebt afgerond en start (of begonnen bent) met het opzetten van jouw zaak, kun je bij jouw gespecialiseerde ondernemerscoach terecht. Juist dit maakt jouw cursus zo uniek. Aan deze coach kun je vragen stellen die betrekking hebben op het opzetten van een eigen zaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen met betrekking tot de financiering van jouw bedrijf, het leggen van contacten met instanties, het opzetten van een administratie, het invullen van de benodigde documenten, maar ook vragen die bijvoorbeeld betrekking hebben op de marketing van jouw bedrijf.

Ook kun je een door jezelf opgesteld ondernemersplan naar jouw coach ter beoordeling insturen. Al onze coaches zijn mensen met ruime ervaring in het voeren van een eigen bedrijf of mensen die gewerkt hebben voor banken of KvK en gespecialiseerd zijn in het begeleiden van startende ondernemers. Je staat er dus nooit alleen voor!

LESGELD

50% Korting Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
Eigen Sieraden Webshop Starten €878 €439
of 12 x €40.00
of 4 x €115.50
n.v.t. n.v.t.
  begeleiding via internet mogelijk  

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.

Belasting-teruggaaf voor NHA studie.
Je kunt de studiekosten voor een NHA-opleiding, die aansluit op jouw beroep of toekomstige beroep, als aftrekpost indienen bij jouw belastingaangifte. In dat geval vergoedt de belastingdienst tussen de 37% en 52% (afhankelijk van jouw belastingschaal) van jouw studiekosten, boven het drempelbedrag van 250 euro. Dat maakt jouw studie bij de NHA nog voordeliger!

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.