Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 531 klanten

MBA-module Human Resource Management

 • Opleiding op master-niveau (7,5 studiepunten)
 • 3 maanden studie... Geen vooropleidingseis.
 • Laagste lesgeld van Nederland!
 • Begeleiding door eigen vakdocent.
 • Contact met medestudenten via plaza.

ALGEMEEN

Getalenteerde werknemers zijn de kern van een goed functionerend bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat deze werknemers gemotiveerd en gestuurd worden. En dit is waar jij op de voorgrond treedt! Je bent doelbewust, strategisch en bezit mensenkennis. Met jouw innovatieve persoonlijkheid speel je een actieve rol in het maken van beslissingen omtrent mens, arbeid en organisatie. De MBA-module Human Resource Management (HRM) is uitermate geschikt als je meer kennis in de personen achter een bedrijf wilt vergaren. Ook als je niet in de gelegenheid bent om nu de volledige MBA-opleiding te volgen. Je kunt deze module in drie maanden afronden. Deze losse MBA-module is afkomstig uit de volledige MBA-opleiding General Management. 

Leerdoelen
Na het volgen van deze module ben je in staat om:
- de basisbegrippen van strategisch Human Resource Management te begrijpen;
- technieken toe te passen om personeel te belonen, ontwikkelen en motiveren;
- technieken toe te passen die de gedragingen van werknemers evalueren.

Voor wie is deze module bestemd?
De module Human Resource Management is onder andere geschikt voor personen werkzaam in de HR of P&O sector. Wanneer je affiniteit met mensen hebt en je verdere ontwikkeling zoekt op het gebied van mens, organisatie en arbeid, dan past deze module perfect in jouw straatje! Deze module maakt deel uit van de MBA-Masteropleiding General Management. Na het succesvol afronden van deze module kun je versneld de volledige Masteropleiding doorlopen.

PROGRAMMA

In de module Human Resource Management studeer je aan de hand van zorgvuldig geselecteerde academische artikelen en specifiek ontwikkelde casestudies. De volgende praktijkgerichte onderwerpen komen aan bod:

 • Strategische rol van Human Resource Management
  In dit deel behandelen we het proces van de ontwikkeling van een Human Resourceplan. Je leert hoe je human resources inzet volgens een geïntegreerde strategie van organisatieontwikkeling. 
 • Plannen, rekruteren, selecteren en plaatsen van werknemers
  Je bestudeert op welke manieren je de productiviteit van werknemers kunt maximaliseren. Training en scholing kunnen medewerkers bijvoorbeeld overtuigen om zichzelf verder te ontwikkelen. Hierbij staan de talenten van het personeel voorop.
 • Kritieke kwesties van HRM
  In het laatste deel van deze module leer je de speciale onderwerpen van HRM, waaronder werkmanagementrelaties, internationale HRM en het managen van HRM-functies. Wereldwijde sociale en politieke veranderingen die van invloed zijn op HRM-beleid komen uitgebreid aan bod.


De module is opgebouwd rond contact- en inzendmomenten met jouw vakdocent en oefenopgaven. In korte tijd doe je op hoog niveau kennis op. Doordat je zelf actief en analyserend aan de slag gaat, heb je de verschillende HRM-strategieën eenvoudig en snel onder de knie.

OFFICIEEL DIPLOMA

De MBA-module Human Resource Management wordt afgesloten met een toetscase. Je betaalt geen examenkosten. Na positieve afronding ontvang je het officiële NHA certificaat van de MBA-module Human Resource Management.

Studiepunten:
7,5 EC

ZO STUDEER JE

Studeer in uw eigen tempo
Je ontvangt de complete MBA-module in één zending thuis.
Hierdoor kun je altijd jouw eigen tempo bepalen.

Persoonlijke begeleiding via internet
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er nooit alleen voor en boek je de beste resultaten. Je stuurt jouw huiswerkopgaven, voorzien van eventuele vragen, via internet naar jouw vakdocent. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is jouw steun en toeverlaat die jou graag begeleidt. Je mag tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Studieleiding
M. Bothof

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

STUDIEDUUR

3 maanden bedraagt de studieduur van de MBA-module Human Resource Management bij een gemiddeld studietempo. Je mag jouw eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding goed te combineren met een drukke baan of uw hobby's.

Studeren bij de NHA betekent veel vrijheid, uitstekende service en een ontspannen opleiding door de goede, persoonlijke begeleiding en het praktijkgerichte lesmateriaal.

Je kunt op elk moment starten
Het hele jaar door, op elk gewenst moment kun je bij ons met jouw opleiding beginnen. Je hoeft dus niet te wachten tot de start van een nieuw schooljaar. Dankzij deze flexibele instroom verlies je geen tijd en kun je direct van start.

Leerboeken
Het lesgeld is compleet inclusief de benodigde literatuur, lesstof, toegang tot het NHA studentenplaza en studiebegeleiding.

Scherp geprijsde lesgelden!
Bij elke opleiding zijn de studiekosten bij het lesgeld inbegrepen. Je hoeft dus geen boeken meer aan te schaffen. Je hoeft alleen maar rekening te houden met examengeld en eenmalig inschrijfgeld. Als je het lesgeld vergelijkt met dat van andere opleidingsinstituten, dan zie je dat je elk jaar vele honderden euro's bespaart.

VOOROPLEIDING

Voor deze MBA-module Human Resource Management is geen specifieke vooropleiding vereist. De literatuur en de docentcontacten zijn in het Engels, dus je dient wel de Engelse taal te beheersen. De studiewijzers zijn in zowel Nederlands als Engels beschikbaar.

Vervolg
Deze module maakt deel uit van de MBA-Masteropleiding General Management. Na het succesvol afronden van deze module kun je er dus voor kiezen om in te stromen in de volledige Masteropleiding en kun je deze sneller doorlopen.

 

LESGELD

Studeren MET hulp (info) Studeren ZONDER hulp
MBA-module Human Resource Management €1328 €664
of 6 x €120.50
n.v.t. n.v.t.

Studeren met hulp

De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp van hun vriendelijke, vakkundige leraar.
U kunt het huiswerk van de lessen opsturen naar uw persoonlijke leraar en er vragen bij stellen. Hij stuurt de lessen gecorrigeerd terug met goede raad en tips. Hij is uw steun en toeverlaat die voor u klaar staat. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw studie een succes wordt. U heeft aan hem een echte studievriend die u graag een extra steuntje in de rug geeft.

Belastingteruggaaf voor NHA opleiding
Je kunt de studiekosten voor een NHA-opleiding, die aansluit op jouw beroep of toekomstige beroep, als aftrekpost indienen bij jouw belastingaangifte. In dat geval vergoedt de belastingdienst tussen de 37% en 52% (afhankelijk van jouw belastingschaal) van jouw studiekosten, boven het drempelbedrag van 250 euro. Dat maakt jouw studie bij de NHA nog voordeliger!

Betaalt jouw werkgever mee?
Aarzel niet om jouw werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Jouw werkgever heeft namelijk ook profijt van de opleiding die jij volgt. Je ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in jouw eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met jouw leidinggevende of personeelsfunctionaris.

 

 


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.