Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 531 klanten

Profiteer van 500 kansen op een nieuwe toekomst!

 

Met NHA ben jij verzekerd van een nieuwe toekomst. Wij helpen jou naar een nieuwe carrirère, een felbegeerd diploma of die nieuwe hobby waar je al zo lang naar op zoek bent! En daarbij profiteer je natuurlijk van de hoogste kwaliteit die hoort bij de opleiding die jij kiest!

 

Profiteer van de erkenning door het 

Ministerie van onderwijs
 
De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA  als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) op het gebied van vmbo, havo en vwo onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de  NHA erkend op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding erkend op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek).

Dit betekent dat de NHA erkende MBO-diploma's en HBO-bachelor-getuigschriften mag uitgeven. Deze hebben dezelfde waarde als diploma's van bekostigde onderwijsinstellingen. De MBO-opleidingen en HBO Bachelor staan geregistreerd in respectievelijk het CREBO en het CROHO.

Deze hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen. NHA werkt samen met erkende exameninstanties en leidt op voor de erkende diploma's van NIMA, NEMAS, Associatie, SVM, CITO, CCV, SVH, SEA enzovoort. Hiermee voldoet het onderwijs van de NHA aan de hoogste kwaliteitsnormen. Je bent hierdoor altijd verzekerd van perfecte kwaliteit volgens de laatste normen, een vakkundige voorlichting, een gedegen begeleiding en een optimale service.

Profiteer van een ISO 9001 gecertificeerde opleider
Het kwaliteitsmanagementsysteem van de NHA afdeling onderwijs is ISO 9001 gecertificeerd. Dit certificaat heeft betrekking op; het ontwikkelen en actualiseren
van cursussen, het didactisch begeleiden van cursisten en het examineren van cursisten. Een ijzersterke kwaliteitsgarantie!

Profiteer van de samenwerking met toonaangevende organisaties
De NHA werkt nauw samen met toonaangevende organisaties als Nemas, Sepr, Associatie, SVMnivo, Exact, SVH, Psychodidact enzovoort. Alles draait om kwaliteit
en continuïteit en ook onze partners staan hierom bekend.

Samenwerking met toonaangevende organisatiesProfiteer van 80 jaar ervaring in onderwijs

In de afgelopen 80 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten met succes en plezier de gedegen cursussen en opleidingen van de NHA. Dankzij de jarenlange ervaring hebben wij een onderwijsmethode kunnen ontwikkelen die prettig te volgen is en die garant staat voor perfecte resultaten.


Profiteer van een persoonlijke, uitstekende service en een gunstige prijsstelling
Onafhankelijk onderzoek onder onze cursisten wijst uit dat men bijzonder tevreden is over de cursussen en opleidingen, de begeleiding, de service en de gunstige prijsstelling.
Het hoge rapportcijfer 8 spreekt boekdelen.
Bron: onderzoek uitgevoerd door Newcom Research en Consultancy.

Profiteer van de beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw opleiding bij NHA
248 opleidingsinstituten zijn onlangs beoordeeld door hun cursisten. De NHA (Nationale Handels Academie) scoort in dit onderzoek een prachtige 9e plaats. Dit maakt de NHA aantoonbaar de beste afstandsopleider van Nederland. Binnen de categorie 'cursusmateriaal' zijn we ook nog eens op de 4e plaats geëindigd. Binnen de categorie 'waarmaken van de verwachtingen' zijn we op plaats 1 geëindigd, gedeeld met Fontys hogeschool en Nyenrode.

Profiteer van hoge slagingspercentages bij NHA
Jaarlijks kiezen 10.000-den mensen voor de goed te volgen cursussen en opleidingen van de NHA. Onze bijzonder hoge slagingspercentages tonen aan dat de NHA-onderwijsmethode bijzonder succesvol is.

Profiteer van examengarantie!
De NHA staat bekend om haar cursussen en opleidingen van zeer hoge kwaliteit, met studiebegeleiding van deskundige en ervaren leraren. Mocht je onverhoopt niet slagen voor het eerste examen, dan word je door de NHA gratis opgeleid voor het volgende theorie-examen. Je mag opnieuw je huiswerk insturen en blijven rekenen op de hulp
van je leraar bij het beantwoorden van al je vragen (geldt natuurlijk niet voor zelfstudie-cursussen). Voor deze extra service ben je geen extra kosten verschuldigd. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus of opleiding staat aangegeven.

Profiteer van de mogelijkheden voor opleidingstrajecten voor bedrijven
Naast particulieren heeft de NHA de afgelopen jaren ook veel werknemers van talloze bedrijven en instellingen opgeleid. O.a. voor de NS, Rank Xerox, KPN, Rabobank, Maxwell, Claudia Sträter, Heineken, Unilever, EMI Music, Koninklijke Sphinx, Edet, Nefit, American Express, Amici, Texaco, Red band/Venco, Lease plan, Achmea, Adecco, Aegon, Atos Origin, PSV, Roda JC, belastingdienst, Capgemini, Essent, Fbto, Hema, Ikea, Kamer van Koophandel, Mexx, Océ, Ohra, Philips, Sony, V&D, Yacht, Polaroid, Ahold, Ministerie van Justitie, Nike, Bruna, Leolux, Akzo Nobel, Universiteit van Amsterdam, Unigro, Blokker, Nationale Nederlanden, ABN-Amro, DHL, Univé, Phillip Morris, Diaconessehuis Utrecht, VU medisch centrum, DSM, ING bank, duizenden midden- en kleinbedrijven, tal van gemeenten, ministeries, universiteiten, ziekenhuizen en huisartspraktijken, diverse reïntegratiebedrijven en het Uwv.

NRTO-keurmerk
NRTO Keurmerk Het NRTO-keurmerk: erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. NHA OPleidingen bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat NHA opleidingen voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders. Zie voor meer informatie www.nrto.nl/

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.