Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Profiteer van 450 kansen op een nieuwe toekomst!

 

Met NHA ben jij verzekerd van een nieuwe toekomst. Wij helpen jou naar een nieuwe carrirère, een felbegeerd diploma of die nieuwe hobby waar je al zo lang naar op zoek bent! NHA biedt jou een keur aan 450 cursussen en opleidingen, waarbij je profiteert van de hoogste kwaliteit die hoort bij de cursus of opleiding die jij kiest!
Lees hieronder waarom.

 

NHA is erkend door het ministerie van Onderwijs
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Alle NHA-opleidingen die aan wetgeving onderhavig zijn, voldoen aan de kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist. NHA past deze hoge kwaliteitsstandaard toe op de ontwikkeling van al haar opleidingen.


NHA werkt samen toonaangevende branche-organisaties
NHA werkt nauw samen met erkende exameninstanties en leidt op voor de erkende diploma's van NIMA, NEMAS, Associatie, SVM, CITO, CCV, SVH, SEA enzovoort.
Het onderwijs van NHA voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.


Samenwerking met toonaangevende organisaties


De kwaliteit van NHA-opleidingen is erkend door NRTO
NRTO Keurmerk
NHA Opleidingen bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat NHA opleidingen voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders. Zie voor meer informatie www.nrto.nl/


NHA is ISO 9001 gecertificeerd
Het kwaliteitsmanagementsysteem van de NHA afdeling onderwijs is ISO 9001 gecertificeerd. Dit certificaat heeft betrekking op; het ontwikkelen en actualiseren
van cursussen, het didactisch begeleiden van cursisten en het examineren van cursisten. Een ijzersterke kwaliteitsgarantie!


NHA heeft 80 jaar ervaring in onderwijs

In de afgelopen 80 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten met succes en plezier de gedegen cursussen en opleidingen van de NHA. Dankzij de jarenlange ervaring hebben wij een onderwijsmethode kunnen ontwikkelen die prettig te volgen is en die garant staat voor perfecte resultaten.


NHA biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw opleiding
248 opleidingsinstituten zijn onlangs beoordeeld door hun cursisten. De NHA (Nationale Handels Academie) scoort in dit onderzoek een prachtige 9e plaats. Dit maakt de NHA aantoonbaar de beste afstandsopleider van Nederland. Binnen de categorie 'cursusmateriaal' zijn we ook nog eens op de 4e plaats geëindigd. Binnen de categorie 'waarmaken van de verwachtingen' zijn we op plaats 1 geëindigd, gedeeld met Fontys hogeschool en Nyenrode.

Onafhankelijk onderzoek onder onze cursisten wijst uit dat men bijzonder tevreden is over de cursussen en opleidingen, de begeleiding, de service en de gunstige prijsstelling.
Het hoge rapportcijfer 8 spreekt boekdelen.
Bron: onderzoek uitgevoerd door Newcom Research en Consultancy. 


NHA-studenten kennen hoge slagingspercentages
Jaarlijks kiezen 10.000-den mensen voor de goed te volgen cursussen en opleidingen van de NHA. Onze bijzonder hoge slagingspercentages tonen aan dat de NHA-onderwijsmethode bijzonder succesvol is.


NHA biedt examengarantie!
De NHA staat bekend om haar cursussen en opleidingen van zeer hoge kwaliteit, met studiebegeleiding van deskundige en ervaren leraren. Mocht je onverhoopt niet slagen voor het eerste examen, dan word je door de NHA gratis opgeleid voor het volgende theorie-examen. Je mag opnieuw je huiswerk insturen en blijven rekenen op de hulp
van je leraar bij het beantwoorden van al je vragen (geldt natuurlijk niet voor zelfstudie-cursussen). Voor deze extra service ben je geen extra kosten verschuldigd. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus of opleiding staat aangegeven.


NHA biedt mogelijkheden voor opleidingstrajecten voor bedrijven
Naast particulieren heeft de NHA de afgelopen jaren ook veel werknemers van talloze bedrijven en instellingen opgeleid. O.a. voor de NS, Rank Xerox, KPN, Rabobank, Maxwell, Claudia Sträter, Heineken, Unilever, EMI Music, Koninklijke Sphinx, Edet, Nefit, American Express, Amici, Texaco, Red band/Venco, Lease plan, Achmea, Adecco, Aegon, Atos Origin, PSV, Roda JC, belastingdienst, Capgemini, Essent, Fbto, Hema, Ikea, Kamer van Koophandel, Mexx, Océ, Ohra, Philips, Sony, V&D, Yacht, Polaroid, Ahold, Ministerie van Justitie, Nike, Bruna, Leolux, Akzo Nobel, Universiteit van Amsterdam, Unigro, Blokker, Nationale Nederlanden, ABN-Amro, DHL, Univé, Phillip Morris, Diaconessehuis Utrecht, VU medisch centrum, DSM, ING bank, duizenden midden- en kleinbedrijven, tal van gemeenten, ministeries, universiteiten, ziekenhuizen en huisartspraktijken, diverse reïntegratiebedrijven en het UWV.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.