Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Alles over NHA.

80 jaar ervaring in afstandsonderwijs
De NHA is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. In de afgelopen 80 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten onze gedegen cursussen en opleidingen. Zij kozen voor onze beproefde onderwijsmethode en de optimale prijs/kwaliteit-verhouding.
De NHA is opgericht door een onderwijzer, die het onderwijs betaalbaar en bereikbaar wilde maken voor iedereen. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de missie van de NHA.

Erkenning door het ministerie van onderwijs
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Alle NHA-opleidingen die aan wetgeving onderhavig zijn voldoen aan de kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist. NHA past deze hoge kwaliteitsstandaard toe op de ontwikkeling van al haar opleidingen.

Bovendien werkt NHA samen met erkende exameninstanties en leidt op voor de erkende diploma's van NIMA, NEMAS, Associatie, SVM, CITO, CCV, SVH, SEA enzovoort. Het onderwijs van NHA voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

NHA staatsexamens: vmbo - havo - vwo
De NHA is erkend door de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen). Wij leiden u op voor de officiële examens!

Meer over de NHA:

Contactinfo NHA nieuws
Kwaliteitskeurmerken Informatie voor scholen
Vacatures van de NHA Informatie voor bedrijven
UWV scholingsvoucher Veelgestelde vragen

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.